Mahoom

Her presenteres ukens Mahoomer med bilder og personlige hjemmereportasjer. Bli en Mahoomer du også. Besøk Mahoom.no og skap ditt drømmehjem.

Jeg heter Cindy, er 42 år og bor litt utenfor Oslo med mann og tre barn på 16, 12 og 5 år. På instagram heter jeg @villavang. Jeg har også en instagram konto til som heter @lovelyinterior hvor jeg i hovedsak krediterer andres hjem. Jeg har jobbet på kontoret i nettbutikken til Sofies Villa i Drøbak i nesten...

Hei! Jeg heter Trine og står bak Instagramkontoen @trinemaris Jeg er 38 år gammel, født og oppvokst i Kristiansund og har bodd her så og si hele livet. Jeg er gift med Morten og vi har vært gift i snart 17 år.

Hei hei! Kine heter jeg og bor 10 min unna Lillehammer, i ei koselig bygd som heter Vingrom! Jeg driver Instagram kontoen herskapelig_hus. Jeg er 34 år gammel, gift med Kim og har 2 barn, Emilie på 14 år og Niklas på 8 år.

Jeg hedder Thea, og jeg er 37 år. Gift med Dennis 37 år. Han er selvstændig mure, og er klart min store støtte herhjemme hvad det angår indretning. Han er min store hjælper, når jeg får en tosset ide til mit hjem. Vi har 2 drenge sammen William og Albert på 9 og 12 år. De synes også at deres...

Så gøy å bli valgt ut som ukens mahoomer. Anita heter jeg og er 45 år, samboer og har fire voksne barn i alderen 16 til 24 år. Jeg bor på en øy sånn ca midt mellom Bergen og Stavanger som heter Bømlo. Jobber i butikk og stortrivs med det.

Jeg heter Ina er 32 år, gift med Trond på 39 år som driver Østli maskin AS. Vi har vært sammen i 15 år men giftet oss først i sommer. sammen har vi to barn på 7 og 12 år. Jeg er også bonusmamma til en gutt på 19 år. Vi har en huskatt som heter Borghild, minste ungen i huset som jeg kaller henne, hun sniker seg stadig med som interiør på bildene....

Hei! Mitt navn er Tonje Karin N. Østrem, og jeg driver Instagramkontoen @homebytonje. Jeg er 26 år gammel, og bor sammen med mannen min, Christian (28), og sønnen vår, Felipe Mathias (4). Christian jobber i Nordsjøen, Felipe er Kaptein Sabeltann-frelst og jeg er for tiden hjemmeværende. Vi bor i en koselig, liten enebolig på Hundvåg i Stavanger.