Ukens Mahoomer er Kristina Bredesen!

17.12.2021

Mitt navn er Kristina Bredesen. Jeg er 24, snart 25 år og er gift med Ola Bredesen. Vi fikk vår drøm i oppfyllelse om å kjøpe vår egen bolig på bursdagen min 12.mars 2018, og flyttet inn 2.september. Vi bor i et Älvsbyhus, speilvendt Dovregubben, fra 2011 på et veldig koselig felt i Akershus. Mannen min og jeg har hatt noen prosjekter hvor vi har laget våre egne møbler. Tv-benken og skjenken vår er to av prosjektene vi har hatt.


Interessen for interiør begynte da vi flyttet hjemmefra i slutten av 2012. Da jeg oppdaget interiørkontoer på Instagram, oppdaget jeg også mange ulike nettbutikker som gjorde at interessen blomstret. Jeg har siden den gang utviklet meg og vært igjennom ulike stiler. Men er veldig komfortabel med den stilen jeg har nå.


Jeg har alltid vært glad i å ta bilder, og interessen økte da jeg drev en blogg i tenårene. Fotografering er fremdeles en stor hobby for meg, og det kommer jo godt med når man er så glad i interiør og Instagram. Styling og borddekorasjoner er noe av det jeg koser meg mest med og synes er kjempe gøy!
Jeg synes det er så spennende med noe nytt som mahoom! Det er kjempe gøy å legge til «mapper» med de ulike rommene i huset vårt. Jeg gleder meg til å følge og være med på utviklingen.

Mahoom: Kristina Bredesen 

Instagram: https://www.instagram.com/bredesenshouse/

Bli en Mahoomer du også. Besøk Mahoom.no og skap ditt drømmehjem