Ukens Mahoomer er Mette Kvaløy Rullestad

17.12.2021

Hei

Jeg heter Mette Kvaløy Rullestad, gift, og har 2 barn, og bor i Stavanger. Har en datter på 27 år, som bor og jobber i Kristiansand som markedskoordinator for 2 kjøpesenter, og en sønn på 24 år som bor i Grimstad og sluttfører sin master gjennom UiA. Som personen Mette er jeg utadvendt, har humor, stor omsorgsfaktor og blir vel mye engasjert enkelte ganger, og dermed litt utålmodig, og ting skal helst skje «i dag» . Liker ikke urettferdighet og setter ærlighet høyt.

Jeg kan bruke timer å flytte på «stæsjen i heimen», sikkert ikke like interessant og forstålig for de som ikke er i interiørbobla, men da koser jeg meg masse. Min interiørinteresse startet som veldig ung jente. I tenårene jobbet jeg på et Glassmagasin i Stavanger, og da tok interessen fart. Jeg kjøpte mine første glass før jeg var 15 år, det er jo ikke vanlig hehe.

Flyttet på hybel ganske tidlig, men hadde ikke mulighet eller penger til å kjøpe noe som helst. Med oppfinnsomhet og hjelp fra min far som var byggmester, gjenbruk og Fretex møblerte jeg mitt aller første hjem.

Jeg flyttet vekk noen år fra Stavanger ifm jobb og bodde i Oslo, Bergen og Stord. I denne perioden hadde jeg et mål for øye, og det var og spare mest mulig slik at jeg kunne kjøpe min egen leilighet. Som sagt så gjort, og leiligheten ble så kul, og jeg ble enda mer ivrig. Jeg traff etterhvert min mann ble gift, bygget hus og fikk barn, resten er historie. Så hopper vi noen år frem i tid, ungene flytter ut, og vi bestemmer oss for å selge huset.

Så startet jakten på den perfekte leilighet. Vi brukte lang tid på å finne en stor nok leilighet, og vi var nysgjerrige på alle prosjekterte leilighetsbygg. Vi fant omsider leiligheten, en toppleilighet på 120 kvadrat som går over 2 plan. Siden vi var tidlig inne i prosessen, hadde vi mulighet til å gjøre endringer på tegningene, og i tillegg god tid til å planlegge utover standardløsninger som kjøkken, bad, gulv og farger. Vi endret litt på romløsning, slik at vi fikk walk-in garderobe, en drøm som har gått i oppfyllelse.

For fargevalg brukte jeg god tid. Plukket ut 4 farger som skulle reduseres til 3, helst 2. Kjøpte A3 størrelse på fargeprøvene og hang disse opp på veggen hjemme for å se fargen i morgenlys, dagslys og kveldslys.

Så startet planleggingen på møbler og interiør. Vi hadde fine dialoger/møter med diverse møbel og interiørforhandlere, flott service. En lokal maler/interiørbutikk ga ufattelig god service, viste en genuin interesse og vi følte oss så ivaretatt. Så viktig at de gir det lille ekstra, da kommer vi selvsagt tilbake.

Jeg la tidlig merke til at jeg falt til ro med duse rolige farger som går ton i ton. Jeg har nok landet stilmessig, jeg liker det klassiske og det skal være koselig. 2 etasjen i leiligheten ble innredet med tanke på ungdommen, her ble det TV stue, soverom og bad, og en freshere fargeskala.

Jeg hadde en liten interiørblogg for mange år siden, og da oppdaget jeg flere interiørbloggere som inspirerte meg veldig, disse har jeg fulgt i mange år, og nå på instagram.

Instagram (min @metterull) ble jeg en del av for litt over 2 år siden, da vi flyttet inn i vår nye leilighet. Jeg blir så imponert over så mange flotte hjem som blir presentert her. Selv om jeg forsvinner litt i mengden, koser jeg meg veldig her inne.

Men så en dag jeg var innom instagramprofilen til @eileenstuen, pirret hun nysgjerrigheten min med en ny app som heter Mahoom. Jeg opprettet profil, og oppdager så mange flotte profiler og koselige mennesker. Jeg gleder meg masse til å følge med videre, og det blir spennende å se hvordan Mahoom utvikler seg videre. Jeg har trua, og jeg gleder meg.

Tusen takk for denne muligheten.

Ha en riktig fin dag dere. Klem fra Mette

Mahoom: Mette Rullestad

Instagram: @metterull

Bli en Mahoomer du også. Besøk Mahoom.no og skap ditt drømmehjem