Interiørblogg

 

Når Interiørbutikker startet sitt instagramkonto tok vi hjelp av en ekspert på instagram. Eileen Stulen som er en av norges største interiørinstagrammere hjalp oss med det grunnleggende. Eileen kom med tips om hva vi burde tenke på, disse 11 tipsene deler vi med deg. #eileenstulen

Med akkurat en uke igjen til 17 mai tenkte eg å dele litt inspirasjon til borddekkingen. Eg skal ha min første 17 mai frokost og syntes det var kjekt å teste ut litt før neste uke kjem. Eg bor ilag med samboeren min i vårt oppussingsobjekt, og de fleste som har pusset opp vet at oppussing tar mye tid og...

Tidyhangers

30.04.2019

Tidyhangers er den elegante og multifunksjonelle kleshengeren. Den festes enkelt til hvilken som helst vegg og du lager din unike løsning!

Hva koster et ikea kjøkken? Det er ikke mulig å svare på det, alt er individuelt og hva som skal inkluderes må være kjent før. Her ser du priser på de billigste kjøkkenprodukter mot de dyreste produktene, det viser hvor stor prisforskjellen kan være for deg når du kjøper et nytt kjøkken fra Ikea. Ingen av produktene er skreddersydde, da...

Store endringer finner sted på bloggmarkedet i Norge, Blogg.no vil forandre seg fundamentalt og blogglisten vil forsvinne helt, men det hindrer oss ikke i å lage en liste over de største norske interiørbloggene 2019.

Mange spør hvilken interiørstil de har, hvilken stil skal jeg velge for det nye huset eller hytta? Hva er forskjellene mellom de ulike interiørstilene, dette er noen av de tingene folk lurer på over internett.

Ingen ønsker maur innendørs selv om de ikke gjør så mye skade. Vi har hatt problemer med maur om våren når maurene er aktive utendørs. Vi løste problemet med maurlokkeboks Mot Myra som selges hos Clahs ohlson for rundt hundre kroner for 2 bokser.

Hvor kan du finne billig interiør på nett? Det er alltid salg og det vil si god pris for deg. Her er noen av de billigste interiørbutikkene på nett. Bildene er eksempler på hva de hadde på tilbud akkurat nå.

Bodø er en by med 50000 innbyggere. Bodø folkene har et bredt utvalg av interiørbutikker og møblerbutikker å velge mellom, her er butikene delt inn i 4 områder som dekker hele Bodøområdet. Bodø centrum, City Nord på stormyra, Hunstadsenteret og Alstad. Du vil også finne lenker til nettstedene for hvert selskap.