Interiørblogg

 

"Et kjøkken uten håndtak, men med mye stil. I dette grønngrå kjøkkenet ser vi lukken Stil. Dørens greplist gir kjøkkenet et minimalistisk inntrykk, og bak skapenes fronter befinner det seg integrerte hvitevarer samt oppbevaringsmuligheter."

Det grå kjøkkenet er en klassiker. Grått er et stilsikkert og praktisk valg til kjøkkenet. Bilder og videoer har Interiørbutikker.no tatt fra Sigdal, IKEA, HTH og Norema, ja alt vi kan finne, alt for å inspirere deg med ekte bilder og filmer.

Hvitt kjøkken

02.07.2020

Hvite kjøkken har alltid vært populære og her skal vi se på masse kjøkken i hvitt. Bilder og videoer har Interiørbutikker.no tatt fra Sigdal, IKEA, Epoq, HTH og Norema, Nygård, ja alt vi kan finne, alt for å inspirere deg med ekte bilder og filmer.

Et kjøkken koster fra 10000 kr til 300000 kr og oppåver. Det er veldig vanskelig å si en eksakt pris uten å vite de grunnleggende behovene. Det er 9 grunnleggende ting som bestemmer prisen på ditt kjøkken:

"Barnemøblene våre er mer enn bare funksjonelle møbler for f.eks. overnattingsbesøk og dataspill - de gir i tillegg barn mulighet til å innrede et peronlig fristed som viser hvem de er."

"Vi har det du trenger for at du skal kunne sove godt om natten og få en god start på dagen - og du kan få alt levert rett hjem på døra! Med Klikk og Hent kan du også få produktene på dagen."

"Bare det beste for barnet ditt er godt nok. Alle spinkelsengene våre tåler de tøffeste sikkerhetstestene i verden. De er slitesterke og stabile, og de kan justeres for å passe babyen når den vokser, det skjer jo så fort."

Når du går rundt på IKEA får du mye inspirasjon. Det er praktisk og informativt når de har rom som "Soverom for under 9300 kr" i varehusene sine. Her skal vi se på nøyaktig ett soverom de hadde plukket ut varer for under 9300 kroner.

"Stort eller lite, åpent eller skjult, fargerikt eller nedtonet - EKET er en modulbasert oppbevaringserie som kan kombineres akkurat slik du vil. De populære produktene kommer i 6 ulike farger: hvit, mørk grå, lys grå, rød, gul og hvitbeiset eik."

Sofa fra Bohus

27.06.2020

"En sofa skal ikke bare være stilfull og matche interiøret i stuen, sofaen skal også være komfortabel og kunne romme både deg og dine gjester."