Interiørblogg

 

Jotun Organic green er "En dyp gyllen grønntone som vil oppleves som både naturlig og behagelig grønn. Den er lun, og fremstår ikke blålig som enkelte mørke grønntoner kan. Sammenlignet med grønntoner som 8422 Green Marble, vil den oppleves som mindre grålig i tonen." Ifølge produsenten.

Hexagon fliser

03.04.2020

Vi besøkte flere butikker for å se hva de hadde i sortimentet av hexagon fliser. Det er interiørbutikker.no som har filmet og tatt bildene som er vist. Nederst i artikkelen finner du 10 hjem med hexagon fliser.

Luxaflex

02.04.2020

"For å sørge for at hver kunde finner sin perfekte gardin, og får en så god handleopplevelse som mulig, selges Luxaflex®produkter gjennom et nettverk av forhandlere med profesjonelle eksperter som vil veilede deg i gardinvalget.

"Vi nordmenn er ikke så bortskjemte på sol og varme, men når sola endelig skinner og temperaturen er levelig, tilbringer vi gjerne all fritid i hagen, på balkongen eller terrassen. Sesongen er endelig her igjen, og vi har alt du trenger av hagemøbler og utstyr for å skape en privat og avslappende oase."

"En gyllen rød tone. Fargen fremstår som en livlig blanding av både rødt, oransje og rosa på en og samme gang. Fargen er levende, glad og kvikk i sin tilstedeværelse. Den kan også beskrives som en mørkere og noe mer gyllen utgave av bestselgeren 2856 Warm Blush, mens den er hakket lysere enn 20118 Amber Red."

Hjørnesofa

26.03.2020

Hjørnesofa er noe du ser i mange hjem. Hjørnesofa er både praktisk, dekorativ og plasseffektiv. Her skal vi se på hjørnesofaer fra Bohus, Fagmøbler, Møbelringen, Bolia og Skeidar.

Ikea har gitt ut 4 nye sofaserier, Klintorp. Ringstorp, Barktorp og Skultorp. Sofaene er i skandinavisk stil, minimalisme og enkelhet er torpseriens karakter. Her finner du fargevalg, størrelser og priser for "TORP"serien.

"En dempet plommefarge. Fargen er en dempet plommefarge med gylne og røde undertoner som skaper varme i fargen. Fargen vil oppleves som jordnær, lun og behagelig. Fargen fyller gjerne hele rommet, men kan også kombineres med lyse toner."

Bohus er Norges største landsdekkende møbel- og interiørkjede, med 60 butikker fra Kirkenes i nord til Kristiansand i sør og 1300 medarbeidere. Bohus har et stort utvalg av spisebord og spisestoler. Vi vil vise noe av deres sortiment her. Gå til webside for å se hele spekteret av spisebord og stoler.