Interiørblogg

 

Å flytte til et nytt bosted trenger ikke å innebære stress og en masse kaos. Er man ute i god tid, sørger for god planlegging og tidlig i prosessen bestemmer deg for hva du trenger hjelp til vil det være forskjellen mellom en trygg og behagelig flytting. Eller en dag med masse stress og kaos.

Jeg, Sara (25) har alltid hatt en drøm om å drive min egen interiørbutikk, være min egen sjef, kunne ta inn det jeg selv ønsket av merker uten å måtte følge en kjede. Så plutselig bestemte jeg meg for å hoppe i det. Jeg hadde ikke mer enn 3 mnd på meg til å finne ut av hvilke merker osv jeg skulle ha....

Hvor kan man kjøpe billige møbler på nett? Her skriver vi om de billigste møbelbutikkene, store og små. Fraktpriser er svært avgjørende for hva den totale sluttsummen blir, som Rema 1000 sier, Det er sluttsummen som teller! Så det store spørsmålet er hva er fraktprisen? Der har du stor forskjell, og fraktprisen bestemmes vanligvis hvor du bor i...

Billige lamper

25.08.2018

Hvor finner du billige lamper på nett? Lampegiganten.no er Europas største lampe og belysningsbutikk på nett, og de har fantastiske priser med opptil 80% rabatt. Lampegiganten har en god vurdering på Trustpilot, 4/5 og de svarer alle som ikke er fornøyd med handelen. Slike er viktige parametere når du kjøper på nettet.

Speil er noe alle bruker, vi ser det i alle hjem, runde speil. veggspeil, gulvspeil, entrespeil, finner du et bad uten et speil? Svar nei. Speil er ikke bare en nyttig ting å se hvor vakker vi er, det er veldig vanlig med dekorative speil eller til og med en dekorativ detalj blant alle andre interiørting du har i hjemmet....

Hvor finner jeg kule barnesenger på nett? Her finner du gutt og jente senger i alle prisklasser fra forskjellige butikker på nett.

Hvor kan du finne billig interiør på nett? Det er alltid billig interiør å finne på internett hvis du sjekker nettbutikker nøye. Det er alltid salg og det vil si god pris for deg. Her er noen av de billigste interiørbutikkene på nett. Bildene er eksempler på hva de hadde på tilbud akkurat nå.

Barnerom med «tusen» kommoder, klær som tyter opp av skuffer, leker, kaos og en sliten mamma eller pappa som rydda så sent som i går.