Interiørblogg

 

Pale Linden 8281 er en dus grønn pastell. Tonen er diskret, men setter likevel et friskt preg på rommet. Den kan kombineres med andre grønntoner som 8302 Laurbær eller 8493 Green Tea for et kvikt uttrykk ifølge produsenten.

Northern mystic 7613 fra Jotun er en mørk, gyllen grøttone. Fargen er dyp grønn, perfekt balansert i den forstand at de verken er for blå og kjølig eller for gyllen og gul ifølge produsenten.

Byge 4638 fra Jotun er grålig blå, men samtidig lun. Den er ganske enkelt veldig vakker. 4638 Byge tåler godt og benyttes til større veggflater, eller i et helt rom ifølge produsenten.

Fargen balanse 6235 er verdens fineste blågrønne farge ifølge produsenten. Mer grønn enn blå. Anbefales spesielt ved siden av 5180 Oslo.

Berry Alloc har et stort utvalg interiørløsninger for boligprosjekter og kommersielle prosjekter og kan tilby alt fra laminat-, vinyl- og parkettgulv til veggpaneler. https://www.berryalloc.com/no/nb Du finner mange forhandlere i Norge på denne nettsiden. Her ser vi på noen instagramer med Berry Alloc gulv

Mitsubishi VL-100 ventilasjon forbedrer inneluften og gjenvinner varme. Med miniventilasjon kan du lufte uten å åpne vinduene samtidig som du sparer penger og gjenvinner varme. Mitsubishi VL-100 er en enestående ventilasjons enhet som kan skifte hele 105 m3 luft i timen. VL-100 resirkulerer varmen med opp til 80 prosent.

Savanna Sunset 20043 fra Jotun er en gyllen rosa tone som setter sitt glade preg på interiøret. Enten som et feminint innslag til lysere toner som 1376 Frostrøyk eller 1622 Refleksjon, eller som en spennende kontrast til både grønt og grått ifølge produsenten.

Hvor finner du billige lamper på nett? Jotex. Christiania belysning, Lampegiganten og Ellos er noen av butikkene som tilbyr billige lamper. Her viser vi noen av de aller beste tilbudene akkurat nå.