Interiørblogg

 

Fusion 5362 har en "dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene." Ifølge produsenten.

Var på IKEA i noen timer og tok rundt 50 bilder som du kan se her. Dette var på IKEA i Gdansk Polen. Men de fleste varehus ser like ut, men hvis du ser noen priser, må du multiplisere det med 2,5 for å få det i norske priser. Bildene er ikke av beste kvalitet, tatt på farten med mange mennesker rundt, mange mennesker på IKEA. ...

Fargen balanse 6235 er verdens fineste blågrønne farge ifølge produsenten. Mer grønn enn blå. Anbefales spesielt ved siden av 5180 Oslo.

Hennes og Mauritz eller som folk sier mest, HM, er mest kjent for klærne sine, men de har også mye møbler og interiør i sitt sortiment. I 2009 ble HM Home lansert og i dag 10 år senere er de i 15 HM butikker i Norge. Selvfølgelig kan du handle på hjemmesiden deres.

Har du lyst til å kjøpe nye ting til barnerommet eller innrede på nytt? Her får du inspirasjon fra flere fantastiske barnerom. Flere av barnerommene er hjemmereportasjer fra interiørbutikker.

I sofaserien Søderhamn sitter du dypt, lavt og mykt, og får ekstra støtte av løse ryggputer. Alle modulene i sofaserien Søderhamn kan brukes frittstående eller settes sammen til akkurat den sofakombinasjonen du vil ha og trenger, både stor og liten, ifølge produsenten IKEA.

Bli inspirert av alle de flotte fargekombinasjonene fra produsentene, mange av selskapene har egne blogger der du får tips, inspirasjon og produktfakta om malingene deres. Her vil du få en direkte lenke til fargekartene deres.

Mange spør hvilken interiørstil de har, hvilken stil skal jeg velge for det nye huset eller hytta? Hva er forskjellene mellom de ulike interiørstilene, dette er noen av de tingene folk lurer på over internett.

Har du noen gang tenkt på at du har hatt lyst å bygge et funkishus? Men hvor dyrt er det egentlig? (Man må regne med mellom 20.000-25.000 per m2 hus + tomt når du skal bygge nytt ferdighus, også burde du i tillegg ha en god buffer på uforutsette utgifter samt oppgraderinger.) Er de virkelig som noen firkantede kasser alle...