Interiørblogg

 

"En dempet rosa variant. Mørkere og mindre gyllen en 2024 Senses som mange kjenner fra før. Den er blåligere og dusere i tonen enn 2856 Warm Blush.

Julepynt

19.11.2019

Hvem elsker ikke julen? Her får vi se ekte julepynt bilder fra butikkene, Clas Ohlson, Plantasjen, Søstrene Grene, Nille, Europris, Rusta, HM Home, Princess, Lampehuset, Kid interiør, Kremmerhuset, COOP og Skeidar.

"Vårt hjerte banker for god design, hvor form og funksjon er en daglig glede til fornuftige priser. Vi ønsker å tilby et design- og kvalitetsprodukt til en lav pris og gi deg en god og trygg opplevelse med DESIGNA."

"I dag er Sigdal en etablert merkevare som har eksistert siden 1950, og den er anerkjent som en av de fremste innen kjøkkeninnredning. Vi har en solid følelse for håndverket, og med den erfaringen vi har, våger vi påstå at vi vet hva vi snakker om."

Peisovner

18.11.2019

Jeg tror alle elsker en peisovn. Det varmer godt, det lukter godt og lyden av brennende tre skaper en rolig harmoni i hjemmet. Peisovnen ser også vakker ut, den blir en levende interiørdetalj i hjemmet. Her viser vi noen populære peisovner til inspirasjon.

Byge 4638 fra Jotun er grålig blå, men samtidig lun. Den er ganske enkelt veldig vakker. 4638 Byge tåler godt og benyttes til større veggflater, eller i et helt rom ifølge produsenten.

Beckers er en av de største produsentene av maling i Norge. Du finner forhandlere av produktene deres over hele Norge. Her vil vi se 10 hjem malt med farger fra Beckers, og nyttige lenker for deg.

Butikkene begynner å fylle på med julepynt og kunstig juletre i alle former og prisnivåer. Her får vi se hva butikkene COOP, Rusta, Staples, Plantasjen, Clas Ohlson, Bohus, Hageland, Skeidar, Lightup og Europris tilbyr av kunstig juletre.