Mitt vakre hjem

Egenprodusert hjemme hos reportasje


 

Å bygge vårt helt egne hus er noe vi har drømt om lenge. Det var først i fjor at vi tok drømmen et steg videre; det var da vi bestemte oss for at tiden var inne for å sette i gang prosessen med å bygge drømmehuset.

Mannen min og jeg hadde lenge vært på jakt etter et nytt sted å bo i Osloområdet, da vi til slutt, og ved en tilfeldighet, kom over denne leiligheten. Første gang vi så den, var det vanskelig å se potensialet i de 130 kvadratmeterne. Det var ikke gjort stort med den siden byggeåret på åttitallet, noe leiligheten også bar preg av. ...

Hei. Mitt navn er Ine cecilie. Jeg er 30 år og bor i ei lita bygd i møre og romsdal som heter for Surnadal. Her bor jeg i barndomhjemmet til samboeren min og våre to jenter på 3 og 9 år. Min hobby på fritiden handler om fotografering og interiør.

Mitt vakre hjem er en kategori hvor vi publiserer selvproduserte hjemme hos reportasjer. Her vil du se private hus og deres interiør beskrevet av eierne selv. Her får du interiør inspirasjon fra private husholdninger. Ingen blir betalt av interiørbutikker for reportasje. Positive anmeldelser av ferdighus produsenter og møbler og interiørbutikker er forfatterens egne ord.

Alle har lov til å skrive en artikkel. Ta kontakt med interiørbutikkene på denne siden. Kravet er at artikkelen må være minst 1000 ord, og du må være bosatt i Norge. Det er greit å skrive om sin blogg og instagram i artikkelen om fokus på bloggen og Instagram er interiør.