Mitt vakre hjem

Her finner du egenproduserte hjemme reportasjer fra norske hjem.


 

Jeg heter Bente Furrebøe og bor i en liten by på Vestlandet som heter Odda. Her bor jeg sammen med mann og tre barn, og vi har bodd i samme enebolig i 20 år. Hus og interiør har alltid vært en interesse, noe som ikke er unikt. Vi nordmenn er vel de som bruker desidert mest penger på oppussing.

Jeg kunne sitte mange timer å bla i magasiner og blader, bilder av det jeg ønsket meg ble klipt ut og tatt vare på. Så gammel er jeg altså. Hadde jo mobilen med muligheten for å ta skjermbilde av alt det lekre interiøret jeg ønsket meg også, albumet «Skjermbilder» ble rimelig fult. På dataen hadde jeg egen bildemappe som...

Å bygge vårt helt egne hus er noe vi har drømt om lenge. Det var først i fjor at vi tok drømmen et steg videre; det var da vi bestemte oss for at tiden var inne for å sette i gang prosessen med å bygge drømmehuset.

Mannen min og jeg hadde lenge vært på jakt etter et nytt sted å bo i Osloområdet, da vi til slutt, og ved en tilfeldighet, kom over denne leiligheten. Første gang vi så den, var det vanskelig å se potensialet i de 130 kvadratmeterne. Det var ikke gjort stort med den siden byggeåret på åttitallet, noe leiligheten også bar preg av. ...


Les historien om hvorfor mitt vakre hjem kom til og hvordan det har utviklet seg: https://www.interiorbutikker.no/l/mitt-vakre-hjem-reportasjer/

Mitt vakre hjem er en kategori hvor vi publiserer selvproduserte hjemme hos reportasjer. Her vil du se private hus og deres interiør beskrevet av eierne selv. Her får du interiør inspirasjon fra private husholdninger. Ingen blir betalt av interiørbutikker for reportasje. Positive anmeldelser av ferdighus produsenter og møbler og interiørbutikker er forfatterens egne ord.

Alle har lov til å skrive en artikkel. Ta kontakt med interiørbutikkene på denne siden. Kravet er at artikkelen må være minst 1000 ord, og du må være bosatt i Norge. Det er greit å skrive om sin blogg og instagram i artikkelen om fokus på bloggen og Instagram er interiør.