Mitt vakre hjem

Hjemmereportasjer fra norske hjem.


 

Når jeg ble spurt om å skrive reportasje om mitt hjem, måtte jeg litt i tenkeboksen. Hadde jeg egentlig nok interessant å dele? Jeg har en ny interiørkonto på instagram som har relativt få bilder, og vi har kun bodd i vårt nye hus i en måned. Jeg er ikke ferdig med stylingen her hjemme, men jeg synes vi...

Mailen Jørvum Warhuus heter jeg og er 31 år, utdannet interiørdesigner og teknisk tegner. Interiør har alltid vært noe jeg har elsket så lenge jeg kan huske. Jeg elsker å style,gjøre DIY prosjekter og dele ideene mine på instagram, Touched_by_mailen.

Det sies at man skal bygge hus 3 ganger før man blir fornøyd. Om det samme gjelder for oppussingsprosjekt, kan jeg bekrefte påstanden. Vi har gjennom vårt 12 år lange samliv flyttet hele syv ganger. De siste 3 gangene har vi kjøpt prosjekter som har krevd total oppussing. Vi sier oss særdeles fornøyd med vårt 3. og foreløpige siste prosjekt....

Jeg heter Åsne Marie Øygarden, er 28 år og bor på Notodden i Telemark. Jeg jobber som Produksjonselektroniker på Sperre AS, noe jeg trives veldig godt med. Fritiden de siste 9 årene har i hovedsak gått til oppussing. Alt vi har gjort hjemme har vi stort sett vært 3 stk på hele tiden, for vi har vært så heldige å...


Om mitt vakre hjem

Les historien om hvorfor mitt vakre hjem kom til og hvordan det har utviklet seg: https://www.interiorbutikker.no/l/mitt-vakre-hjem-reportasjer/

Mitt vakre hjem er en kategori hvor vi publiserer selvproduserte hjemme hos reportasjer. Her vil du se private hus og deres interiør beskrevet av eierne selv. Her får du interiør inspirasjon fra private husholdninger. Ingen blir betalt av interiørbutikker for reportasje. Positive anmeldelser av ferdighus produsenter og møbler og interiørbutikker er forfatterens egne ord.

Alle har lov til å skrive en artikkel. Ta kontakt med interiørbutikkene på denne siden. Kravet er at artikkelen må være minst 1000 ord, og du må være bosatt i Norge. Det er greit å skrive om sin blogg og instagram i artikkelen om fokus på bloggen og Instagram er interiør.