Mitt vakre hjem

Egenprodusert hjemme hos reportasje


 

Hei. Mitt navn er Ine cecilie. Jeg er 30 år og bor i ei lita bygd i møre og romsdal som heter for Surnadal. Her bor jeg i barndomhjemmet til samboeren min og våre to jenter på 3 og 9 år. Min hobby på fritiden handler om fotografering og interiør.

Mitt navn er Siv Helene. Jeg er 27 år og bor i Holmestrand i Vestfold, sammen med min samboer og våre to barn på 2,5 og 5,5 år. Jeg jobber som Barne og ungdomsarbeider, og på fritiden har jeg stor interesse for interiør.

Gullfjærenvinner Nina Lunde var på privatvisning i bydel Nordstrand i Oslo seks dager før familiens fjerde barn ble født, men fikk ikke aksept på budet. Det var mange som ønsket å kjøpe det herskapelige hjemmet fra 1913. To runder med privatvisninger og over 200 på visning gjorde kampen om vinnerloddet vanskelig. Med 15 hus og leiligheter på...

Mitt navn er Una Talakic, er 29 år og bor på Otta i Gudbrandsdalen. Jeg har samboer, er mamma til en gutt på 5 og stemamma til 2. Min identitet generelt, yrke og hobby her i livet er knyttet tett opp til fysisk aktivitet. Jeg elsker å utfordre mine egne grenser. Gjøre ting jeg ikke trodde jeg kunne, inspirere andre...

Mitt vakre hjem er en kategori hvor vi publiserer selvproduserte hjemme hos reportasjer. Her vil du se private hus og deres interiør beskrevet av eierne selv. Alle har lov til å skrive en artikkel. Ta kontakt med interiørbutikkene på denne siden. Kravet er at artikkelen må være minst 1000 ord, og du må være bosatt i Norge. Det er greit å skrive om sin blogg og instagram i artikkelen om fokus på bloggen og Instagram er interiør.