Hagemøbler

Med lekre og bekvemme hagemøbler kan du nyte det fine været på beste måte når solen titter fram. Du kan sitte alene og glede deg over solen, eller i større sellskap, du kan kjøpe møbler til enhver anledning. Her vil vi inspirere deg med filmer og bilder som vi har tatt i butikkene, også lenker til butikker som selger hagemøbler.

Hagemøbler fra Plantasjen

Hagemøbler til lave priser som passer til enhver uteplass, liten eller stor. Uansett hva slags utemøbler du velger, har vi også puter og tilbehør til både terrasse og balkong. 

Hagemøbler fra IKEA

"Lengter du etter mer tid ute i sola? Endelig er våren her og dagene blir lysere og ikke minst varmere. Trenger uteplassen din en liten sjau før du kan nyte sola ute? Vi gir deg inspirasjon, tips og ideer til hvordan du kan skape en fin plass i solen."

Hagemøbler fra COOP OBS BYGG

Hagemøbler fra JYSK

Hagemøbler fra Rusta

Hagemøbler fra Møbelringen

Hagemøbler fra Skeidar

Hagemøbler fra Bohus

"Hos Bohus finner du Norges mest spennende utvalg av hagemøbler. Om du trenger nye terrassemøbler for sesongen, nytt møblement til balkongen, utemøbler til hagen eller loungemøbler under paviljongen på plattingen, så har vi alt du behøver for en strålende sommersesong utendørs. Hagemøblene våre kommer i flere ulike stilarter og materialer, i alt fra klassisk rotting til strammere stil i aluminium. Vi har sørget for et bredt spekter i varianter og størrelser slik at du får maksimalt ut av det uterommet du har. I tillegg har vi et stort og fint utvalg i hagetekstiler, parasoller og interiørartikler som lar deg sette ditt personlige preg på uteplassen."

Hagemøbler fra Europris

"Vi har hagegrupper, hagestol, og hagebord i forskjellige varianter og prisklasser. Europris har også større sofagrupper og overtrekk." 

10 hjem med fantastiske hagemøbler