Stue inspirasjon - 50 fantastiske stuer!

02.10.2022

Her samler vi våre favoritt stuer fra Instagram og interiørbutikkers egne reportasjer. Her er det masse inspirasjon å hente for alle som vil ommøblere eller kjøpe nytt eller bare la seg inspirere og drømme seg litt bort.

@kerstinshome
@kerstinshome

Stue inspirasjon fra Bolia

@av.kathe
@av.kathe
@interiorbyhege
@interiorbyhege

Les interiorbyhege hjemmereportasje her:

https://www.interiorbutikker.no/l/mitt-drommehjem-i-bergen/

@eileenstulen
@eileenstulen
@daasne
@daasne
@fromold2gold
@fromold2gold

Les fromold2gold hjemmereportasje her:

https://www.interiorbutikker.no/l/from-old-to-gold/

@kn.interior
@kn.interior
@myinteriorandhome
@myinteriorandhome
@nytalhjem
@nytalhjem

LIATORP-serien fra IKEA består av bokhylle, TV-benk, bord, skjenk, vitrineskap med mer. Her legger jeg ut alt jeg kommer over fra serien LIATORP. Hvis du liker rustikk stil i hvit lys farge, så er dette møblene for deg.

Grønn farge skal ifølge eksperter være bra fordi grønn bringer tanker til naturen, harmoni, helse og ikke minst ro. Det høres fantastisk ut, men du ser ikke mange kjøkken i grønt der ute i butikkene, det er ikke den vanligste fargen å ha i kjøkkeninnredningen. Her legger jeg ut de jeg har funnet, vi kjenner alle til BODBYN mørkegrønn...

Et blått kjøkken er ikke vanlig, men de aller fleste produsenter har i hvert fall noen blå kjøkken tilgjengelig. Her kan du se flere moderne kjøkken i blått og herregårdskjøkken i blått som jeg har filmet, håper du blir inspirert.