Alt nytt begynner med kaos - boligdrømmen ferdig etter 9 år

03.03.2019

Hei alle.

Jeg heter Åsne Marie Øygarden, er 28 år og bor på Notodden i Telemark. Jeg jobber som Produksjonselektroniker på Sperre AS, noe jeg trives veldig godt med. Fritiden de siste 9 årene har i hovedsak gått til oppussing. Alt vi har gjort hjemme har vi stort sett vært 3 stk på hele tiden, for vi har vært så heldige å hatt mye hjelp av faren min. Vi har gjort alt i fra bunnen i alle rom.

Garderobe og vaskerom

Interessen for interiør og styling startet egentlig ganske tidlig. Så huset har jo blitt formet av oss med tiden. Vi hadde bestemt oss for at vi ville bli ferdig med oppussingen av hus, før vi hadde lyst på barn. I 2016 var vi egentlig ferdig med det meste som vi hadde behov for, men vaske/garderoberom og den lille halvannen etasjen vår sto delvis ferdig. Da jeg tok en graviditetstest 30/12-16, viste det seg at jeg var gravid. Da skjønte vi at det bare var å komme seg ned i kjelleren for å starte på vaskerommet. Dagene i svangerskapet besto av 100% jobb og oppussing av kjeller. Vi ferdigstilte også hele 2.etg. 2 soverom og en stue. Det siste strøket tok jeg på døra til lillegutt sitt rom på overtidsdag 8, dagen før overtidskontroll. Så om man bare vil det nok, så kan man klare det meste!

Garderoben/vaskerommet hadde jeg sett for meg i hodet lenge. Her hadde jeg fått mye inspirasjon fra et av de fineste husene på Instagram: @husetpanordseth.

Her ble det også Ikea skap til vaskerom- delen. Hyllene er også fra Ikea.

Ikea Kjøkken

Valget ble for oss veldig enkelt når vi skulle velge kjøkken. Det ble ikea. Vi hadde en del ting som vi ønsket og gjøre til vårt eget, så vi fikk tilpassinger osv til våre ønsker. «Kassene» over vinduet var noe vi ønsket, for å få en helhet i kjøkkenet. Vi er veldig fornøyde med dette kjøkkenet og kan anbefale dette videre. Benkeplaten kjøpte vi fra en kjøkken- forhandler.

Badet - Selvtegnet innredning

Vi bygde på huset for å få større bad og gang, i tillegg til en bedre trapp opp til 2.etg. Etter dette ble det oppbygging av nytt bad og gang. Jeg hadde sett på masse inspirasjonsbilder fra Pinterest før vi skulle til på badet. Så det ble en god blanding av all inspirasjonen jeg hadde fått. Vi valgte dusj på gulv, noe vi er veldig fornøyd med. Kjempe kjekt med god plass når badebaljen til lillegutt skal stå der. Vi valgte å tegne innredning selv, som en snekker har bygd for oss. Dette for å utnytte plassen best mulig, også få god plass i skaper.

Spisestue og Tv- krok

Etter en del år har vi fått bodd oss til i stuen, noe som gjør det lettere å føle at ting står på rett sted og virkelig finne ut hvilken stil man liker. Spisestuen vår er i fra Novasolo. Denne er vi så fornøyd med. Vi liker en blanding av alt det klassiske blandet med litt rustikk hyttefølelse. Tror ikke det er noen stil som har fått noe navn enda:-)

Etter 9 år i dette huset, så er det på tide å pusse opp soverommet igjen. Noe jeg gleder meg veldig til. Det blir en lett makeover med litt nye innspill. Dette gleder jeg meg til å ta fatt på. Men kan man velge, så vil jeg på det sterkeste anbefale å pusse opp før man får barn. Det er virkelig en stor oppgave i seg selv. Det er da vanskelig å få prioritert oppussing:-)

Takk for meg! - Åsne

Instagram: @daasne