Interiørblogg

 

Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger, ifølge produsenten.

"Hos oss finner du et stort utvalg garderober i ulike størrelser og design. Velg mellom plassbesparende skyvedørsgarderober eller større garderobeløsninger. Flere av modellene våre kommer med innebygget speil. Når du skal velge nytt skap er det viktig at det passer inn i hjemmet ditt. Garderobeskapet skal ha rett look, vakker farge og være lagd i...

Herragårdskjøkken er et tidløst og klassisk kjøkken med eksklusive detaljer fra Sigdal. "Eksklusivt tradisjonskjøkken med herskapelig preg. Klassiske speilfronter med fylling og markerte profilspor som gir dybdevirkning og skyggespill. Klassisk årgangskjøkken med sjel, som lever opp til navnet."

Her viser vi IKEA Pax-garderoben som vi bygde opp hjemme, i bilder og videoformat. Vi viser også 10 hjem med forskjellige garderober i Ikea Pax-systemet og bilder fra IKEA varuhus.

Baderomsfliser

18.02.2020

Å velge riktig flis til baderommet kan være vanskelig, det er mange forskjellige leverandører som selger alle slags baderomsfliser. Her vil vi inspirere deg med videoer og bilder tatt i forskjellige butikker som selger baderomsfliser.

Drivhus

18.02.2020

"Drivhus forlenger sesongen for alle dyrkningsinteresserte og beskytter plantene mot angrep fra store og små skadedyr. Uansett om drivhuset består av glass eller plast, så konsentreres solvarmen inne i huset. Også luftfuktigheten økes, noe de fleste planter trives med. De litt større drivhusene kan lett forvandles til små oaser med både utemøbler...

Varmefag

17.02.2020

"Det du vil møte når du besøker oss er ekte ildsjeler som brenner for å gjøre ditt peiskjøp enkelt og trygt. Hos oss møter du fagfolk som gir gode råd når du skal velge peis til hjemmet ditt.

"Vi kan mye om hjeminnredning, men lyd er ganske nytt for oss. Sonos, derimot, er eksperter - og sammen ville vi få musikk og lyd til å smelte inn i hjemmet på en helt ny måte. Resultatet ble SYMFONISK - en ny serie trådløse kvalitetshøyttalere til en rimelig pris, som passer like fint i stua som på kjøkkenet og soverommet."...