Interiørblogg

 

"Vi lager lagrings- og spisemøbler designet med funksjonalitet i tankene. Vi utvikler og produserer møbler av høy kvalitet til rimelige priser for detaljister over hele verden." Citat fra Hammel Furniture som produserer Mistral serien i Danmark.

Jensen senger

28.02.2020

"Senga er husets hjerte, ja til og med hjemmets viktigste møbel, vil vi si. Det er derfor vi har brukt 70 år på å perfeksjonere våre senger. Lagt alt vi har av erfaring, håndtverk og innovasjon i å bygge moderne senger av høy kvalitet. Bare så du kan få akkurat den senga du ønsker deg. Vær så god."

Lenestoler

28.02.2020

Lenestoler finnes i mange prisklasser og design. Her skal vi se på lenestoler fra IKEA. Skeidar, Fagmøbler, Møbelringen og Bohus. Ikke bekymre deg for prisene, de endrer seg hele tiden. Her vil du bli inspirert, og vi legger til en lenke til hvert nettsted hvor du kan finne lenestolene. Alle bilder er tatt av interiørbutikker.no.

"En klar, sterk blåtone. Fargen kan enkelt beskrives som knallblå, og mange vil nok tenke på blåtoner som omtales som kobolt-blå når de ser denne. Uttrykket blir kraftfullt, det er ingen tvil om at denne blåtonen vil utpeke seg. Dette er fargen for de modige! Til sammenligning er den altså noe HELT annet enn kjente blåfarger som 4477 Deco Blue...

"Jotun ferier 2020 med å lansere 12 helt nye farger fra LADY. Hver og en skaper en unik atmosfære, og er avstemt med åtte tidløse nyanser, som sammen gir deg et vakkert og personlig interiør." sitert fra Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun.

Det grå kjøkkenet er en klassiker. Grått er et stilsikkert og praktisk valg til kjøkkenet. Bilder og videoer har Interiørbutikker.no tatt fra Sigdal, HTH og Norema, ja alt vi kan finne, alt for å inspirere deg med ekte bilder og filmer.

Som vi fleste er enige om, så er kjøkken og bad de rommene som koster mest penger å pusse opp. Men det er ikke nødvendigvis slik at det må bli spinndyrt av den grunn. Nå skal jeg dele hvordan vi fikk et helt nytt kjøkken - til den nette sum av rundt 4000kr. Og ja, dere leste riktig; nytt kjøkken - 4000kr. ...

Hvitt kjøkken

24.02.2020

Hvite kjøkken har alltid vært populære og her skal vi se på masse kjøkken i hvitt. Bilder og videoer har Interiørbutikker.no tatt fra Sigdal, IKEA, Epoq, HTH og Norema, Nygård, ja alt vi kan finne, alt for å inspirere deg med ekte bilder og filmer.

Et blått kjøkken hører ikke til det vanlige, hvitt og grått er den vanligste fargen på kjøkkenet. Her skal vi se på blått kjøkken fra Sigdal, HTH og mer for å inspirere deg, vi lenker også til Jotun som har malet et kjøkken i Lady supreme finish halvblank 5044 blåis.