Jotun Dusk Green 7038 – en harmonisk grønn tone

31.01.2023
Line T. Klein/ ©JOTUN LADY
Line T. Klein/ ©JOTUN LADY

Er du på jakt etter en grønn farge til hjemmet ditt som både gir ro og liv til rommet? Da bør du definitivt vurdere Jotun Dusk Green 7038. Fargen er inkludert i 2023 Fargekartet, STORIES. Se detaljer i lenken nedenfor.

Line T. Klein/ ©JOTUN LADY
Line T. Klein/ ©JOTUN LADY

Dusk Green 7038 er en subtil grønn tone som har en perfekt balanse mellom det stille og det livlige. Denne deilige grønne fargen bidrar til en følelse av friskhet og samtidig gir en behagelig ro i rommet. Det er bevist at grønne toner har en positiv effekt på oss, og Dusk Green 7038 er ingen unntak.

Dusk Green 7038
NCS Kode: 2010-G44Y

Fargen vil legge til en frodighet til ethvert rom, og passer både for store og små områder. Sammenlignet med andre grønne toner, er Dusk Green 7038 litt mer gullaktig og frisk enn de mer dempede grønne tonene som har vært populære de siste årene.

Så, hvis du ønsker å oppnå en harmonisk atmosfære i hjemmet ditt, kan Jotun Dusk Green 7038 være den perfekte fargen for deg.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.