Jotun Dusk Green 7038 – en harmonisk grønn tone

31.01.2023
Line T. Klein/ ©JOTUN LADY
Line T. Klein/ ©JOTUN LADY

Er du på jakt etter en grønn farge til hjemmet ditt som både gir ro og liv til rommet? Da bør du definitivt vurdere Jotun Dusk Green 7038. Fargen er inkludert i 2023 Fargekartet, STORIES. Se detaljer i lenken nedenfor.

Line T. Klein/ ©JOTUN LADY
Line T. Klein/ ©JOTUN LADY

Dusk Green 7038 er en subtil grønn tone som har en perfekt balanse mellom det stille og det livlige. Denne deilige grønne fargen bidrar til en følelse av friskhet og samtidig gir en behagelig ro i rommet. Det er bevist at grønne toner har en positiv effekt på oss, og Dusk Green 7038 er ingen unntak.

Dusk Green 7038
NCS Kode: 2010-G44Y

Fargen vil legge til en frodighet til ethvert rom, og passer både for store og små områder. Sammenlignet med andre grønne toner, er Dusk Green 7038 litt mer gullaktig og frisk enn de mer dempede grønne tonene som har vært populære de siste årene.

Så, hvis du ønsker å oppnå en harmonisk atmosfære i hjemmet ditt, kan Jotun Dusk Green 7038 være den perfekte fargen for deg.

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...