Jotun Dusk Green 7038 – en harmonisk grønn tone

31.01.2023
Line T. Klein/ ©JOTUN LADY
Line T. Klein/ ©JOTUN LADY

Er du på jakt etter en grønn farge til hjemmet ditt som både gir ro og liv til rommet? Da bør du definitivt vurdere Jotun Dusk Green 7038. Fargen er inkludert i 2023 Fargekartet, STORIES. Se detaljer i lenken nedenfor.

Line T. Klein/ ©JOTUN LADY
Line T. Klein/ ©JOTUN LADY

Dusk Green 7038 er en subtil grønn tone som har en perfekt balanse mellom det stille og det livlige. Denne deilige grønne fargen bidrar til en følelse av friskhet og samtidig gir en behagelig ro i rommet. Det er bevist at grønne toner har en positiv effekt på oss, og Dusk Green 7038 er ingen unntak.

Dusk Green 7038
NCS Kode: 2010-G44Y

Fargen vil legge til en frodighet til ethvert rom, og passer både for store og små områder. Sammenlignet med andre grønne toner, er Dusk Green 7038 litt mer gullaktig og frisk enn de mer dempede grønne tonene som har vært populære de siste årene.

Så, hvis du ønsker å oppnå en harmonisk atmosfære i hjemmet ditt, kan Jotun Dusk Green 7038 være den perfekte fargen for deg.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...