Jotun Dusk Green 7038 – en harmonisk grønn tone

31.01.2023
Line T. Klein/ ©JOTUN LADY
Line T. Klein/ ©JOTUN LADY

Er du på jakt etter en grønn farge til hjemmet ditt som både gir ro og liv til rommet? Da bør du definitivt vurdere Jotun Dusk Green 7038. Fargen er inkludert i 2023 Fargekartet, STORIES. Se detaljer i lenken nedenfor.

Line T. Klein/ ©JOTUN LADY
Line T. Klein/ ©JOTUN LADY

Dusk Green 7038 er en subtil grønn tone som har en perfekt balanse mellom det stille og det livlige. Denne deilige grønne fargen bidrar til en følelse av friskhet og samtidig gir en behagelig ro i rommet. Det er bevist at grønne toner har en positiv effekt på oss, og Dusk Green 7038 er ingen unntak.

Dusk Green 7038
NCS Kode: 2010-G44Y

Fargen vil legge til en frodighet til ethvert rom, og passer både for store og små områder. Sammenlignet med andre grønne toner, er Dusk Green 7038 litt mer gullaktig og frisk enn de mer dempede grønne tonene som har vært populære de siste årene.

Så, hvis du ønsker å oppnå en harmonisk atmosfære i hjemmet ditt, kan Jotun Dusk Green 7038 være den perfekte fargen for deg.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...