10 hjem malt i Jotun Matrix 9913

27.08.2022

Matrix 9913 har en nøytral grå tone ifølge produsenten.  

Les mer om fargen på jotuns inspirasjonsblogg. 

Her finner du alle blogginnlegg "10 hjem malt i fargen" samlet   

Direktelenke til Jotun Matrix 9913 bilder fra Instagram, Pinterest og Google.

Jeg ser at mange spør etter gode oppbevaringsplasser for sko og andre ting i hallen. Mange ønsker at det skal være diskret og praktisk og romslig. STÄLL fra IKEA er definitivt praktisk og diskret. Siden den bare er 17 cm dyp, tar den ikke mye plass i kanskje en smal hall. "IKEA Ställ skoskap med 4 rom, hvit 96x17x90 cm." ...

"Tromøy, her hvitmalt, er en "kameleonmodell" som er like lett å integrere i et mer nostalgisk kjøkkenmiljø. F.eks. med antikke grepsknotter, sprutvegg av hvite glasserte annofliser og kanskje litt kobber-kuriosa på veggen."

Det er veldig enkelt å oppgradere din balkong eller terrasse med RUNNEN gulvplater. Det er tre forskjellige farger å velge mellom, Beige, Brunbeisen vist på bildene her og så har du Mørk grå. Prisene på bildet kan avvike fra dagens gjeldende priser.

Caisa sofa fra Bolia. "Caisa er en modulsofa med et raffinert og elegant uttrykk. Den enkle silhuetten og designens sirlige detaljer refererer til selve essensen av skandinavisk design."

AUBO Trend Yellowstone kjøkken. "Med Stone Oak får du den autentiske opplevelsen av nyskåret, børstet eik rett inn på kjøkkenet - uten å felle ett eneste tre." Sense anti finger dekkside.

County hjørnesofa fra Fagmøbler, oppsett G. Space svingstol. Sanne sofabord, gråoljet eik. Her finner du en moderne sofa fra Fagmøbler, se også hvordan interiør generelt, bord, speil, vitrineskap harmonerer godt. Veggen er malt i dempet sort fra Jotun om jeg ikke husker feil, kan være sort pepper fra Jotun også.