10 hjem malt i Jotun Organic Red 20120

20.01.2023
@stinemaria_home
@stinemaria_home

"En dempet rødrosa tone. Fargen er varm og brent i tonene. Du finner innslag av både, rødt, rosa og brunt i denne lune fargen. I møte med lysere varianter som 2024 Senses eller 12086 Rustic Pink, vil fargene skape en lun fargeflyt." NCS fargekode for Organic Red 20120 fra Jotun er 4915-Y55R.

Les mer om fargen på jotuns inspirasjonsblogg.   

Her finner du alle blogginnlegg "10 hjem malt i fargen" samlet.  

Direktelenke til Jotun Organic Red 20120 bilder fra Instagram, Pinterest og Google.

Et klesstativ kan være en god løsning for å organisere klærne dine, spesielt hvis du har begrenset plass i garderoben eller på soverommet ditt. IKEA har et bredt utvalg av klesstativer, og i denne artikkelen vil vi ta en titt på tre forskjellige alternativer: TURBO klesstativ, RIGGA klesstativ og MULIG klesstativ.

Kan man egentlig få nok puter? Det er nok en debatt som vil fortsette å pågå, men det er ingen tvil om at pynteputer kan gjøre en stor forskjell i ethvert rom. Enten du vil gi sofaen din et nytt utseende eller legge til litt ekstra komfort til sengen din, så har IKEA et stort utvalg av pynteputer som passer til enhver stil....

Kjøkkenet er hjertet i hjemmet. Det er der vi tilbringer mesteparten av vår tid, tilbereder og deler måltider, og kanskje enda viktigere, det er ofte der vi samles med familie og venner. Derfor er det viktig å ha en kjøkkenstil som passer deg og ditt hjem.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Håndklær er en essensiell del av enhver baderomsinnredning. De er ikke bare praktiske, men kan også bidra til å gi badet ditt et mer stilfullt og personlig preg. Hos IKEA finner du et bredt utvalg av håndklær i ulike størrelser, farger og materialer, slik at du kan finne det som passer best for deg og ditt hjem.

Skrivebordet er en av de viktigste møblene i et hjemmekontor eller arbeidsområde, og det er derfor viktig å finne et som passer til dine behov og din stil. IKEA har et bredt utvalg av skrivebord i ulike stiler, størrelser og farger som kan passe til ethvert hjem.

Et sofabord er en viktig del av stuen. Det er et funksjonelt møbel som ikke bare legger til rette for avslapping, men også gir rommet et stilfullt utseende. Uansett om du liker moderne eller klassisk design, vil et sofabord kunne forbedre utseendet og følelsen av stuen din.

Å skape en koselig og funksjonell soveplass for barna er noe alle foreldre ønsker å gjøre. IKEA har laget en serie med produkter som kan hjelpe deg med nettopp det. SLÄKT serien er utviklet for å gi deg flere valgmuligheter, og skreddersy løsninger som passer til dine behov. Serien inkluderer alt fra senger og madrasser til oppbevaringsløsninger og...