Interiørblogg 

Her finner du bilder av Jotuns alle farger. Hundrevis av forskjellige kjøkken og baderom fra norske butikker. Sofaer og bord fra alle de store møbelbutikkene i Norge, alt for å inspirere deg.

"En grønnaktig blå tone. Fargen er forfriskende og levende, samtidig som den føles sval. Dette er en kvikk blåtone med en stor andel grønt i undertonen. Den er til sammenligning friskere og mindre grålig enn velkjente 6352 Evening Green." NCS fargekode for Free Spirit 5489 fra Jotun er 5412-B36G.

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...

"TAK: LADY PERFECTION 7685 SUBTLE GREEN VEGG: LADY PURE COLOR 7685 SUBTLE GREEN VEGG (BAK): LADY PURE COLOR 7386 PISTACHIO LISTER: LADY SUPREME FINISH 7686 MINDFUL GREEN VINDU: LADY SUPREME FINISH 9918 KLASSISK HVIT."

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...

"Denne myke sofaen vil få et langt liv, siden seteputene er fylt med høyelastisk polyeter som gir god støtte for kroppen og raskt får tilbake sin opprinnelige form etter at du har reist deg."

Er du en av de som verdsetter det tradisjonelle, men samtidig ønsker å inkludere moderne elementer? Liker du en elegant og raffinert stil med varme, lune farger? Da vil nok den klassiske møbelstilen appellere til deg! I samarbeid med den anerkjente interiør- og møbeldesigneren Halvor Bakke har Bohus utviklet Signature Collection by Halvor Bakke -...

"En dempet minttone. Dette er en grålig, blågrønn tone som ofte kalles mint. Til sammenligning er den noe blåligere enn bestselgeren 7163 Minty Breeze, samt litt mørkere enn 6350 Soft Teal. Dette er behagelig fargetoner som mange elsker å omgi seg med. Fargen er sval, rolig og avslappende. Minttoner kan være nydelig å kombinere med en rekke andre...

Et vaskerom er ofte hjertet i ethvert hjem. Det er et sted der vi utfører en rekke viktige oppgaver for å holde klær og husholdningsartikler rene og organiserte. Med EPOQs innovative vaskeromsløsninger og Samsungs pålitelige vaskemaskin blir opplevelsen enda bedre. La oss ta en nærmere titt på hvorfor dette vaskerommet skiller seg ut og gir både...

Hjemmet er en plass hvor stil og komfort går hånd i hånd. Når det gjelder å skape en atmosfære som gjenspeiler vår personlighet, er det få ting som kan rivalisere med interiørdesign. H&M HOME, et avdelingsmerke av H&M, er en fantastisk destinasjon for de som ønsker å bringe et snev av skjønnhet og funksjonalitet til sine omgivelser.

Søstrene Grene er en dansk detaljhandelsvirksomhet som har blitt svært populær i Norge de siste årene. Med sin unike kombinasjon av inspirerende produkter og en koselig atmosfære tiltrekker Søstrene Grene en stadig voksende kundebase av kreative sjeler og designentusiaster.

Tapeter kan være en fantastisk måte å forvandle et rom og skape en ny atmosfære. Hos Rusta finner du et imponerende utvalg av tapeter som passer enhver stil og smak. Enten du foretrekker en moderne og elegant look eller en mer fargerik og leken stil, har Rusta noe som vil passe perfekt til ditt hjem.

Å bli foreldre er en fantastisk reise fylt med glede, utfordringer og mange nye erfaringer. Når det gjelder å tilrettelegge for babyens søvn, er det viktig å velge riktig seng. En babyseng ved sengen, også kjent som bedside crib, er blitt stadig mer populær blant nye foreldre. Denne innovative løsningen har en rekke fordeler som gjør den til et...

En ryddig og organisert garderobe kan bidra til en enklere morgenrutine og generelt gjøre hverdagen mer oversiktlig. Her er åtte tips som vil hjelpe deg med å rydde opp i garderoben din og skape en mer funksjonell og behagelig plass.

"En grønn mellomtone for de som ønsker mer dybde. Sett den gjerne sammen med den lysere Green Harmony for å understreke det grønne innslaget."

"En lys og lun gråtone. Den er verken beige eller blågrå i uttrykket - kanskje noe mer som en lys, kjølig muldvarptone. Til sammenligning er den mindre gyllen enn 1391 Lys Antikkgrå og 1973 Antikkgrå, mens den er mindre rødlig, og dermed kjøligere enn 10342 Kalkgrå og 0552 Tudor." NCS fargekode for Sheer Grey 12077 fra Jotun er 2102-Y26R.

"En dempet beige tone. Fargen er litt mørkere enn 12075 Soothing Beige og 1140 Sand, men lysere enn klassikerne 1929 Muskatnøtt og 1623 Marrakesh. Disse fargene står for øvrig svært godt sammen. 12076 Modern Beige er fin til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Modern Beige 12076 fra Jotun er 2805-Y27R.

Innredningskjeden Lagerhaus avslører de spennende trendretningene for høstkolleksjonen - Elevated Earth og Shout Out. Disse trendene gir kundene en enestående opplevelse av farger, materialer, håndverk og prisgunstig design, og binder kolleksjonene sammen på en vakker måte gjennom hele høsten.

Kjøkkenet er hjertet i ethvert hjem, og det er ingen tvil om at design og funksjonalitet spiller en viktig rolle i å skape et inspirerende og praktisk kjøkkenmiljø. Når det gjelder innovative kjøkkenløsninger som kombinerer stil, funksjonalitet og kvalitet, er det en aktør som skiller seg ut: Kvik Kjøkken. Med sin lidenskap for skandinavisk design...