Jotun Cheerful Peach 1520: For en frisk og innbydende atmosfære

01.02.2023
Line Klein/ ©JOTUN LADY
Line Klein/ ©JOTUN LADY

1520 Cheerful Peach fra Jotun er en av årets store favoritter fra det nye, globale fargekartet STORIES. Fargen, en frisk ferskenfarge, er hentet fra fargefortellingen SERENE PRESENCE, som fokuserer på myke, dempede pasteller og helbredende grønntoner. Dette er fargeskalaen for deg som ønsker et fargeuttrykk som bidrar til et klart sinn og en balansert tilstedeværelse.

Cheerful Peach er en livlig og spennende fargetone som sprer god energi i hjemmet. Fargen, en blanding av fersken, aprikos og varm, rødlig gul, er både lun og glad og vil få deg til å smile. Samtidig gir den rommet noe særegent og unikt. For å skape en deilig og omsluttende oase på soverommet, kan du bringe inn grønne planter og andre naturlige elementer.

Cheerful Peach 1520
NCS Kode: 1117-Y25R

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...