Jotun Cheerful Peach 1520: For en frisk og innbydende atmosfære

01.02.2023
Line Klein/ ©JOTUN LADY
Line Klein/ ©JOTUN LADY

1520 Cheerful Peach fra Jotun er en av årets store favoritter fra det nye, globale fargekartet STORIES. Fargen, en frisk ferskenfarge, er hentet fra fargefortellingen SERENE PRESENCE, som fokuserer på myke, dempede pasteller og helbredende grønntoner. Dette er fargeskalaen for deg som ønsker et fargeuttrykk som bidrar til et klart sinn og en balansert tilstedeværelse.

Cheerful Peach er en livlig og spennende fargetone som sprer god energi i hjemmet. Fargen, en blanding av fersken, aprikos og varm, rødlig gul, er både lun og glad og vil få deg til å smile. Samtidig gir den rommet noe særegent og unikt. For å skape en deilig og omsluttende oase på soverommet, kan du bringe inn grønne planter og andre naturlige elementer.

Cheerful Peach 1520
NCS Kode: 1117-Y25R

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.