Interiørblogg

 

Med skarpt designede kanter skaper Prato et eksklusivt utseende med et rolig og minimalistisk uttrykk, der de svarte linjene på dørene og panelene skaper en spennende kontrast i designet, ifølge produsenten.

Her samler vi våre favoritt stuer fra Instagram og interiørbutikkers egne reportasjer. Her er det masse inspirasjon å hente for alle som vil ommøblere eller kjøpe nytt eller bare la seg inspirere og drømme seg litt bort.

HTH kjøkken er en stor kjøkkenleverandør i Norge. her får du inspirasjon fra 10 hjem med HTH kjøkken.

Sober 10249 har en mørk gråbeige tone (greige) med varme i - en harmoni mellom brunt og grått. Kombineres gjerne med LADY 10341 Kalk og LADY 10342 Kalkgrå. 1622 Refleksjon og 1108 Lotus er også gode matchende farger, ifølge produsenten.

Sjøsmaragd har en frisk sjøgrønn farge med mange muligheter. Til kalkaktige farger, gylne gråtoner, beige, men også til lysere turkistoner som 5225 Sjøgløtt og 5263 Sval Sjø., ifølge produsenten.

Blushing Peach fra Jotun har en frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner, ifølge produsenten.

Demring har en ren, mellomgrå tone som gir et lyst, delikat utseende. Fargen er noe kjøligere enn de gylne grå 1032 Grå Harmoni og 1973 Antikkgrå. Den er dog lunere i tonen enn nøytralene 9915 Morgendis og 9930 Tåkedis, ifølge produsenten.

Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger, ifølge produsenten.

Jotun Space har en lys, dempet og litt grålig beigetone. Den er verken for rødlig eller for gyllen, - en perfekt, rolig beige tone som står godt inntil en mengde farger, ifølge produsenten.