10 hjem malt i Jotun Shade 11130

22.10.2022

"En lun, gråbeige tone. Dette er en varm tone som ligger midt imellom grått og brunt. Den kan beskrives som en mørkere versjon av 1233 Mohair eller som en noe brunere variant av 1352 Form. Dette er en god, naturlig og allsidig farge som kan benyttes inntil mange ulike fargetoner."

Jotun Shade ble lansert med TOGETHER 2022 fargekart, totalt inneholder fargekartet TOGETHER 28 vakre farger - 12 av fargene er helt nye og presenteres i kombinasjon med utvalgte nyanser fra Jotuns rikholdige arkiv. Se alle fargene her.

Farge på vegg er Jotun Green leaf og dører jotun Shade. Lister dører og vinduer Jotun Bomull.

Direktelenke til Jotun Shade 11130 bilder fra Instagram, Pinterest og Google.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...