10 hjem malt i Jotun Shade 11130

22.10.2022

"En lun, gråbeige tone. Dette er en varm tone som ligger midt imellom grått og brunt. Den kan beskrives som en mørkere versjon av 1233 Mohair eller som en noe brunere variant av 1352 Form. Dette er en god, naturlig og allsidig farge som kan benyttes inntil mange ulike fargetoner."

Jotun Shade ble lansert med TOGETHER 2022 fargekart, totalt inneholder fargekartet TOGETHER 28 vakre farger - 12 av fargene er helt nye og presenteres i kombinasjon med utvalgte nyanser fra Jotuns rikholdige arkiv. Se alle fargene her.

Farge på vegg er Jotun Green leaf og dører jotun Shade. Lister dører og vinduer Jotun Bomull.

Direktelenke til Jotun Shade 11130 bilder fra Instagram, Pinterest og Google.

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...