10 hjem malt i Jotun Shade 11130

22.10.2022

"En lun, gråbeige tone. Dette er en varm tone som ligger midt imellom grått og brunt. Den kan beskrives som en mørkere versjon av 1233 Mohair eller som en noe brunere variant av 1352 Form. Dette er en god, naturlig og allsidig farge som kan benyttes inntil mange ulike fargetoner."

Jotun Shade ble lansert med TOGETHER 2022 fargekart, totalt inneholder fargekartet TOGETHER 28 vakre farger - 12 av fargene er helt nye og presenteres i kombinasjon med utvalgte nyanser fra Jotuns rikholdige arkiv. Se alle fargene her.

Farge på vegg er Jotun Green leaf og dører jotun Shade. Lister dører og vinduer Jotun Bomull.

Direktelenke til Jotun Shade 11130 bilder fra Instagram, Pinterest og Google.

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?