10 hjem malt i Jotun Shade 11130

22.10.2022

"En lun, gråbeige tone. Dette er en varm tone som ligger midt imellom grått og brunt. Den kan beskrives som en mørkere versjon av 1233 Mohair eller som en noe brunere variant av 1352 Form. Dette er en god, naturlig og allsidig farge som kan benyttes inntil mange ulike fargetoner."

Jotun Shade ble lansert med TOGETHER 2022 fargekart, totalt inneholder fargekartet TOGETHER 28 vakre farger - 12 av fargene er helt nye og presenteres i kombinasjon med utvalgte nyanser fra Jotuns rikholdige arkiv. Se alle fargene her.

Farge på vegg er Jotun Green leaf og dører jotun Shade. Lister dører og vinduer Jotun Bomull.

Direktelenke til Jotun Shade 11130 bilder fra Instagram, Pinterest og Google.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».