Skap din drømmeuteplass med SEGERÖN-serien fra IKEA

25.03.2023

Det er endelig vår og sommer igjen, og vi kan endelig begynne å glede oss til late dager i hagen eller på balkongen. Det er derfor ekstra gledelig å kunne presentere SEGERÖN-serien fra IKEA - en serie hagemøbler som vil gjøre uteplassen din til et hyggelig og funksjonelt sted å være.

SEGERÖN-serien er et resultat av gjennomtenkt design og bærekraftige materialer. Med hagemøblene i denne serien kan du trygt nyte uteplassen din, uansett vær og årstid. Møblene er laget av materialer som tåler regn og sol, samtidig som de er lette å vedlikeholde.

Det beste med SEGERÖN-serien er at den er rimelig, uten å gå på kompromiss med kvalitet og design. Du kan enkelt skape en koselig og stilfull uteplass, uten at det sprenger sommerbudsjettet ditt. Serien består av ulike moduler, som kan kombineres på ulike måter, slik at du kan tilpasse møblene til din egen smak og behov.

I tillegg til utseendet og kvaliteten, er også komforten ivaretatt i SEGERÖN-serien. Med myke puter og god sittekomfort vil du kunne tilbringe lange og hyggelige stunder utendørs. Kanskje du til og med vil få lyst til å invitere venner og familie på grilling eller sommerfest?

SEGERÖN-serien har virkelig alt du trenger for å skape en hyggelig og funksjonell uteplass. Med hagemøblene i denne serien vil du kunne nyte utesesongen i fulle drag, samtidig som du tar vare på miljøet og lommeboken din. Ta en titt på serien og la deg inspirere til å skape din drømmeuteplass!

Her finner du mange forskjellige utemøbler fra IKEA som kan passe til hagen din

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.