Skap din drømmeuteplass med SEGERÖN-serien fra IKEA

25.03.2023

Det er endelig vår og sommer igjen, og vi kan endelig begynne å glede oss til late dager i hagen eller på balkongen. Det er derfor ekstra gledelig å kunne presentere SEGERÖN-serien fra IKEA - en serie hagemøbler som vil gjøre uteplassen din til et hyggelig og funksjonelt sted å være.

SEGERÖN-serien er et resultat av gjennomtenkt design og bærekraftige materialer. Med hagemøblene i denne serien kan du trygt nyte uteplassen din, uansett vær og årstid. Møblene er laget av materialer som tåler regn og sol, samtidig som de er lette å vedlikeholde.

Det beste med SEGERÖN-serien er at den er rimelig, uten å gå på kompromiss med kvalitet og design. Du kan enkelt skape en koselig og stilfull uteplass, uten at det sprenger sommerbudsjettet ditt. Serien består av ulike moduler, som kan kombineres på ulike måter, slik at du kan tilpasse møblene til din egen smak og behov.

I tillegg til utseendet og kvaliteten, er også komforten ivaretatt i SEGERÖN-serien. Med myke puter og god sittekomfort vil du kunne tilbringe lange og hyggelige stunder utendørs. Kanskje du til og med vil få lyst til å invitere venner og familie på grilling eller sommerfest?

SEGERÖN-serien har virkelig alt du trenger for å skape en hyggelig og funksjonell uteplass. Med hagemøblene i denne serien vil du kunne nyte utesesongen i fulle drag, samtidig som du tar vare på miljøet og lommeboken din. Ta en titt på serien og la deg inspirere til å skape din drømmeuteplass!

Her finner du mange forskjellige utemøbler fra IKEA som kan passe til hagen din

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...