Gjør klar for sommeren med utemøbler fra IKEA

17.03.2023

Sommeren er endelig på vei, og det betyr at det er på tide å trekke utemøblene frem igjen. Enten du planlegger en stor hagefest eller en koselig grillkveld med venner og familie, så har IKEA alt du trenger for å gjøre uteplassen din til en oase.

Med et bredt utvalg av utemøbler i ulike stiler og materialer, er det enkelt å finne noe som passer til din personlige stil og behov. Enten du foretrekker en minimalistisk, moderne look eller en rustikk, landlig stil, vil du finne det du trenger hos IKEA.

Blant utvalget finner du alt fra solsenger og stoler til spisegrupper og loungemøbler. Og det beste av alt er at de fleste av møblene er laget for å tåle vær og vind, slik at du kan nyte dem i mange år fremover.

Men det er ikke bare møblene som gjør uteplassen til et koselig sted å tilbringe sommeren. IKEA tilbyr også et bredt utvalg av tilbehør som kan gjøre uteplassen din enda mer personlig og komfortabel. Blant annet kan du finne puter, tepper og lys som kan gjøre uteplassen din til en avslappende oase.

Uansett hva dine planer er for sommeren, så er det på tide å planlegge uteplassen og velge utemøblene som passer best for deg. Og med IKEA som din partner, vil du være sikker på å finne alt du trenger for å gjøre uteplassen din til et koselig sted å tilbringe sommeren.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...