Gjør klar for sommeren med utemøbler fra IKEA

17.03.2023

Sommeren er endelig på vei, og det betyr at det er på tide å trekke utemøblene frem igjen. Enten du planlegger en stor hagefest eller en koselig grillkveld med venner og familie, så har IKEA alt du trenger for å gjøre uteplassen din til en oase.

Med et bredt utvalg av utemøbler i ulike stiler og materialer, er det enkelt å finne noe som passer til din personlige stil og behov. Enten du foretrekker en minimalistisk, moderne look eller en rustikk, landlig stil, vil du finne det du trenger hos IKEA.

Blant utvalget finner du alt fra solsenger og stoler til spisegrupper og loungemøbler. Og det beste av alt er at de fleste av møblene er laget for å tåle vær og vind, slik at du kan nyte dem i mange år fremover.

Men det er ikke bare møblene som gjør uteplassen til et koselig sted å tilbringe sommeren. IKEA tilbyr også et bredt utvalg av tilbehør som kan gjøre uteplassen din enda mer personlig og komfortabel. Blant annet kan du finne puter, tepper og lys som kan gjøre uteplassen din til en avslappende oase.

Uansett hva dine planer er for sommeren, så er det på tide å planlegge uteplassen og velge utemøblene som passer best for deg. Og med IKEA som din partner, vil du være sikker på å finne alt du trenger for å gjøre uteplassen din til et koselig sted å tilbringe sommeren.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.