Gjør klar for sommeren med utemøbler fra IKEA

17.03.2023

Sommeren er endelig på vei, og det betyr at det er på tide å trekke utemøblene frem igjen. Enten du planlegger en stor hagefest eller en koselig grillkveld med venner og familie, så har IKEA alt du trenger for å gjøre uteplassen din til en oase.

Med et bredt utvalg av utemøbler i ulike stiler og materialer, er det enkelt å finne noe som passer til din personlige stil og behov. Enten du foretrekker en minimalistisk, moderne look eller en rustikk, landlig stil, vil du finne det du trenger hos IKEA.

Blant utvalget finner du alt fra solsenger og stoler til spisegrupper og loungemøbler. Og det beste av alt er at de fleste av møblene er laget for å tåle vær og vind, slik at du kan nyte dem i mange år fremover.

Men det er ikke bare møblene som gjør uteplassen til et koselig sted å tilbringe sommeren. IKEA tilbyr også et bredt utvalg av tilbehør som kan gjøre uteplassen din enda mer personlig og komfortabel. Blant annet kan du finne puter, tepper og lys som kan gjøre uteplassen din til en avslappende oase.

Uansett hva dine planer er for sommeren, så er det på tide å planlegge uteplassen og velge utemøblene som passer best for deg. Og med IKEA som din partner, vil du være sikker på å finne alt du trenger for å gjøre uteplassen din til et koselig sted å tilbringe sommeren.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...