NÄMMARÖ serien fra IKEA

24.03.2023

IKEA har nylig lansert sin nye utendørsserie kalt NÄMMARÖ. Serien er designet for å gi deg en koordinert uteplass hvor du kan nyte tiden med familie og venner. Møblene i serien er laget av akasie, en tresort som er kjent for sin naturlige styrke og varighet takket være trefibrenes høye tetthet. Dette gjør møblene i NÄMMARÖ-serien perfekte for utendørsbruk, da de kan tåle vær og vind.

Serien består av et utvalg av hagemøbler som spisebord, stoler, solsenger, skjermvegg, benker og en loungegruppe. Kombiner møblene som du vil for å skape din egen stil og personlige uteplass.

Designet på møblene er tidløst og enkelt, noe som gjør det enkelt å plassere dem i forskjellige utemiljøer. Enten du har en stor eller liten uteplass, vil NÄMMARÖ-serien gi deg muligheten til å skape en koselig og funksjonell uteplass.

Møblene i serien er også forbehandlet for å være bedre beskyttet mot sol, regn, flekker og annen slitasje. Dette betyr at du kan nyte utemøblene i mange år fremover, uten å måtte bekymre deg for vedlikehold eller reparasjon.

I tillegg til å være praktiske og funksjonelle, er møblene i NÄMMARÖ-serien også bærekraftige. IKEA har alltid hatt et sterkt fokus på bærekraftig design, og NÄMMARÖ-serien er intet unntak. Møblene er laget av FSC-sertifisert akasie, som er en fornybar ressurs. Dette betyr at du kan føle deg bra med å kjøpe møblene og vite at du tar vare på både deg selv og miljøet.

Alt i alt er NÄMMARÖ-serien fra IKEA en flott nyhet for de som ønsker å skape en funksjonell og koselig uteplass. Møblene er laget av naturlige materialer og er designet for å tåle vær og vind. Med sin enkle og tidløse design kan møblene passe inn i alle utemiljøer. Og med en bærekraftig produksjon kan du føle deg trygg på at du gjør et godt valg for både deg selv og miljøet.

Her finner du mange forskjellige utemøbler fra IKEA som kan passe til hagen din.

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...