NÄMMARÖ serien fra IKEA

24.03.2023

IKEA har nylig lansert sin nye utendørsserie kalt NÄMMARÖ. Serien er designet for å gi deg en koordinert uteplass hvor du kan nyte tiden med familie og venner. Møblene i serien er laget av akasie, en tresort som er kjent for sin naturlige styrke og varighet takket være trefibrenes høye tetthet. Dette gjør møblene i NÄMMARÖ-serien perfekte for utendørsbruk, da de kan tåle vær og vind.

Serien består av et utvalg av hagemøbler som spisebord, stoler, solsenger, skjermvegg, benker og en loungegruppe. Kombiner møblene som du vil for å skape din egen stil og personlige uteplass.

Designet på møblene er tidløst og enkelt, noe som gjør det enkelt å plassere dem i forskjellige utemiljøer. Enten du har en stor eller liten uteplass, vil NÄMMARÖ-serien gi deg muligheten til å skape en koselig og funksjonell uteplass.

Møblene i serien er også forbehandlet for å være bedre beskyttet mot sol, regn, flekker og annen slitasje. Dette betyr at du kan nyte utemøblene i mange år fremover, uten å måtte bekymre deg for vedlikehold eller reparasjon.

I tillegg til å være praktiske og funksjonelle, er møblene i NÄMMARÖ-serien også bærekraftige. IKEA har alltid hatt et sterkt fokus på bærekraftig design, og NÄMMARÖ-serien er intet unntak. Møblene er laget av FSC-sertifisert akasie, som er en fornybar ressurs. Dette betyr at du kan føle deg bra med å kjøpe møblene og vite at du tar vare på både deg selv og miljøet.

Alt i alt er NÄMMARÖ-serien fra IKEA en flott nyhet for de som ønsker å skape en funksjonell og koselig uteplass. Møblene er laget av naturlige materialer og er designet for å tåle vær og vind. Med sin enkle og tidløse design kan møblene passe inn i alle utemiljøer. Og med en bærekraftig produksjon kan du føle deg trygg på at du gjør et godt valg for både deg selv og miljøet.

Her finner du mange forskjellige utemøbler fra IKEA som kan passe til hagen din.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...