Frisk opp hjemmet ditt med vårens nyheter fra IKEA

07.03.2023
©IKEA
©IKEA

IKEA har åpnet vinduene på vid gap for å slippe blomster, sol og vårlig bris inn i alle hjemmets rom. Endelig blir dagene lysere, og med de første solstrålene som varmer opp vinterkalde kinn, gleder vi oss over at varmere tider er i vente.

©IKEA
©IKEA
©IKEA
©IKEA

Våren er tiden for oppblomstring og farger, og med LÖNNHÖSTMAL sengetøy og POLARTÅG putetrekk, blir både seng og sofa forvandlet til en vakker blomstereng, i rosa og lilla toner. Den lekne vil sette pris på DVÄRGNARV og TÅKHAKMAL - håndlagde puter, med flerfargede dusker i rosatoner. Sleng dem sammen i sofaen, eller pynt møblene på verandaen for et lite fargedryss som ikke stjeler for mye oppmerksomhet.

©IKEA
©IKEA

Årets vårkolleksjon handler også om å gjøre små oppgraderinger som etterlater stort inntrykk. Den nye kjøkkenserien NICKEBO vil gi kjøkkenet ditt et tidløst og stilig uttrykk, som blir den perfekte base for at de din personlige stil får skinne. Dekk bordet med SOMMARFLOX og kombiner med farger som "popper", eller behold et nøytralt uttrykk - valget er ditt!

©IKEA
©IKEA

På IKEA elsker vi møbler som kan brukes på flere måter, og med OLSERÖD sidebord får du to bord med forskjellig funksjonalitet avhengig av hvordan du setter den. Trekk bordet inntil sofaen på høykant for en praktisk arbeidsstasjon i sofaen, eller sett det ned på gulvet for et klassisk stuebord. Pynt bordet med en PELLARRÖN-vase full av vårens første blomster, og stuen har fått et nytt friskt pust.

©IKEA
©IKEA

Et annet høydepunkt er også PERSBOL - en lenestol designet i skandinavisk tradisjon, som lar treverket tale for seg selv. I massiv bjørk og god sitteputet, blir dette familiens favorittstol. Lag et koselig hjørne med VÄGNAT gulvteppet, et godt leselys og sleng LINDSVÄRMARE-pleddet over deg, mens du kjenner den friske vårbrisen slippe inn gjennom vinduet.

©IKEA
©IKEA

TOLKNING benk fra IKEA! Denne benken har ikke bare et elegant design, men den har også innebygd oppbevaring som gir deg ekstra plass til å organisere tingene dine. Les mer om TOLKNING benk på Interiorbutikker.no, og se hvordan den kan bidra til å forbedre hjeminnredningen din.

©IKEA
©IKEA

På Interiorbutikker.no kan du nå lese om den vakre BASTUA-kolleksjonen fra IKEA og Marimekko som tar inspirasjon fra naturen. Les videre for å oppdage vakre møbler og tilbehør som vil gi hjemmet ditt et friskt pust og bringe naturen innendørs.

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...