Frisk opp hjemmet ditt med vårens nyheter fra IKEA

07.03.2023
©IKEA
©IKEA

IKEA har åpnet vinduene på vid gap for å slippe blomster, sol og vårlig bris inn i alle hjemmets rom. Endelig blir dagene lysere, og med de første solstrålene som varmer opp vinterkalde kinn, gleder vi oss over at varmere tider er i vente.

©IKEA
©IKEA
©IKEA
©IKEA

Våren er tiden for oppblomstring og farger, og med LÖNNHÖSTMAL sengetøy og POLARTÅG putetrekk, blir både seng og sofa forvandlet til en vakker blomstereng, i rosa og lilla toner. Den lekne vil sette pris på DVÄRGNARV og TÅKHAKMAL - håndlagde puter, med flerfargede dusker i rosatoner. Sleng dem sammen i sofaen, eller pynt møblene på verandaen for et lite fargedryss som ikke stjeler for mye oppmerksomhet.

©IKEA
©IKEA

Årets vårkolleksjon handler også om å gjøre små oppgraderinger som etterlater stort inntrykk. Den nye kjøkkenserien NICKEBO vil gi kjøkkenet ditt et tidløst og stilig uttrykk, som blir den perfekte base for at de din personlige stil får skinne. Dekk bordet med SOMMARFLOX og kombiner med farger som "popper", eller behold et nøytralt uttrykk - valget er ditt!

©IKEA
©IKEA

På IKEA elsker vi møbler som kan brukes på flere måter, og med OLSERÖD sidebord får du to bord med forskjellig funksjonalitet avhengig av hvordan du setter den. Trekk bordet inntil sofaen på høykant for en praktisk arbeidsstasjon i sofaen, eller sett det ned på gulvet for et klassisk stuebord. Pynt bordet med en PELLARRÖN-vase full av vårens første blomster, og stuen har fått et nytt friskt pust.

©IKEA
©IKEA

Et annet høydepunkt er også PERSBOL - en lenestol designet i skandinavisk tradisjon, som lar treverket tale for seg selv. I massiv bjørk og god sitteputet, blir dette familiens favorittstol. Lag et koselig hjørne med VÄGNAT gulvteppet, et godt leselys og sleng LINDSVÄRMARE-pleddet over deg, mens du kjenner den friske vårbrisen slippe inn gjennom vinduet.

©IKEA
©IKEA

TOLKNING benk fra IKEA! Denne benken har ikke bare et elegant design, men den har også innebygd oppbevaring som gir deg ekstra plass til å organisere tingene dine. Les mer om TOLKNING benk på Interiorbutikker.no, og se hvordan den kan bidra til å forbedre hjeminnredningen din.

©IKEA
©IKEA

På Interiorbutikker.no kan du nå lese om den vakre BASTUA-kolleksjonen fra IKEA og Marimekko som tar inspirasjon fra naturen. Les videre for å oppdage vakre møbler og tilbehør som vil gi hjemmet ditt et friskt pust og bringe naturen innendørs.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...