Frisk opp hjemmet ditt med vårens nyheter fra IKEA

07.03.2023
©IKEA
©IKEA

IKEA har åpnet vinduene på vid gap for å slippe blomster, sol og vårlig bris inn i alle hjemmets rom. Endelig blir dagene lysere, og med de første solstrålene som varmer opp vinterkalde kinn, gleder vi oss over at varmere tider er i vente.

©IKEA
©IKEA
©IKEA
©IKEA

Våren er tiden for oppblomstring og farger, og med LÖNNHÖSTMAL sengetøy og POLARTÅG putetrekk, blir både seng og sofa forvandlet til en vakker blomstereng, i rosa og lilla toner. Den lekne vil sette pris på DVÄRGNARV og TÅKHAKMAL - håndlagde puter, med flerfargede dusker i rosatoner. Sleng dem sammen i sofaen, eller pynt møblene på verandaen for et lite fargedryss som ikke stjeler for mye oppmerksomhet.

©IKEA
©IKEA

Årets vårkolleksjon handler også om å gjøre små oppgraderinger som etterlater stort inntrykk. Den nye kjøkkenserien NICKEBO vil gi kjøkkenet ditt et tidløst og stilig uttrykk, som blir den perfekte base for at de din personlige stil får skinne. Dekk bordet med SOMMARFLOX og kombiner med farger som "popper", eller behold et nøytralt uttrykk - valget er ditt!

©IKEA
©IKEA

På IKEA elsker vi møbler som kan brukes på flere måter, og med OLSERÖD sidebord får du to bord med forskjellig funksjonalitet avhengig av hvordan du setter den. Trekk bordet inntil sofaen på høykant for en praktisk arbeidsstasjon i sofaen, eller sett det ned på gulvet for et klassisk stuebord. Pynt bordet med en PELLARRÖN-vase full av vårens første blomster, og stuen har fått et nytt friskt pust.

©IKEA
©IKEA

Et annet høydepunkt er også PERSBOL - en lenestol designet i skandinavisk tradisjon, som lar treverket tale for seg selv. I massiv bjørk og god sitteputet, blir dette familiens favorittstol. Lag et koselig hjørne med VÄGNAT gulvteppet, et godt leselys og sleng LINDSVÄRMARE-pleddet over deg, mens du kjenner den friske vårbrisen slippe inn gjennom vinduet.

©IKEA
©IKEA

TOLKNING benk fra IKEA! Denne benken har ikke bare et elegant design, men den har også innebygd oppbevaring som gir deg ekstra plass til å organisere tingene dine. Les mer om TOLKNING benk på Interiorbutikker.no, og se hvordan den kan bidra til å forbedre hjeminnredningen din.

©IKEA
©IKEA

På Interiorbutikker.no kan du nå lese om den vakre BASTUA-kolleksjonen fra IKEA og Marimekko som tar inspirasjon fra naturen. Les videre for å oppdage vakre møbler og tilbehør som vil gi hjemmet ditt et friskt pust og bringe naturen innendørs.

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.