Frisk opp hjemmet ditt med vårens nyheter fra IKEA

07.03.2023
©IKEA
©IKEA

IKEA har åpnet vinduene på vid gap for å slippe blomster, sol og vårlig bris inn i alle hjemmets rom. Endelig blir dagene lysere, og med de første solstrålene som varmer opp vinterkalde kinn, gleder vi oss over at varmere tider er i vente.

©IKEA
©IKEA
©IKEA
©IKEA

Våren er tiden for oppblomstring og farger, og med LÖNNHÖSTMAL sengetøy og POLARTÅG putetrekk, blir både seng og sofa forvandlet til en vakker blomstereng, i rosa og lilla toner. Den lekne vil sette pris på DVÄRGNARV og TÅKHAKMAL - håndlagde puter, med flerfargede dusker i rosatoner. Sleng dem sammen i sofaen, eller pynt møblene på verandaen for et lite fargedryss som ikke stjeler for mye oppmerksomhet.

©IKEA
©IKEA

Årets vårkolleksjon handler også om å gjøre små oppgraderinger som etterlater stort inntrykk. Den nye kjøkkenserien NICKEBO vil gi kjøkkenet ditt et tidløst og stilig uttrykk, som blir den perfekte base for at de din personlige stil får skinne. Dekk bordet med SOMMARFLOX og kombiner med farger som "popper", eller behold et nøytralt uttrykk - valget er ditt!

©IKEA
©IKEA

På IKEA elsker vi møbler som kan brukes på flere måter, og med OLSERÖD sidebord får du to bord med forskjellig funksjonalitet avhengig av hvordan du setter den. Trekk bordet inntil sofaen på høykant for en praktisk arbeidsstasjon i sofaen, eller sett det ned på gulvet for et klassisk stuebord. Pynt bordet med en PELLARRÖN-vase full av vårens første blomster, og stuen har fått et nytt friskt pust.

©IKEA
©IKEA

Et annet høydepunkt er også PERSBOL - en lenestol designet i skandinavisk tradisjon, som lar treverket tale for seg selv. I massiv bjørk og god sitteputet, blir dette familiens favorittstol. Lag et koselig hjørne med VÄGNAT gulvteppet, et godt leselys og sleng LINDSVÄRMARE-pleddet over deg, mens du kjenner den friske vårbrisen slippe inn gjennom vinduet.

©IKEA
©IKEA

TOLKNING benk fra IKEA! Denne benken har ikke bare et elegant design, men den har også innebygd oppbevaring som gir deg ekstra plass til å organisere tingene dine. Les mer om TOLKNING benk på Interiorbutikker.no, og se hvordan den kan bidra til å forbedre hjeminnredningen din.

©IKEA
©IKEA

På Interiorbutikker.no kan du nå lese om den vakre BASTUA-kolleksjonen fra IKEA og Marimekko som tar inspirasjon fra naturen. Les videre for å oppdage vakre møbler og tilbehør som vil gi hjemmet ditt et friskt pust og bringe naturen innendørs.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...