TOLKNING Benk med praktisk oppbevaring fra IKEA

08.02.2023

TOLKNING benken fra IKEA er et unikt og stilfullt møbel som kombinerer funksjonalitet og estetikk. Benken er håndvevd av dyktige håndverkere, noe som gjør at hvert produkt er unikt og spesielt.

TOLKNING benken med oppbevaring vil passe godt inn i stua, gangen, soverommet eller hvor som helst i hjemmet, og gir en touch av naturlig skjønnhet og praktisk oppbevaringsløsning.

Rottingmaterialet gir en varm og rolig stemning i hjemmet, og blir bare vakrere med tiden. Benken er mer enn en ekstra sitteplass eller et dekorativt møbel, den har også praktisk oppbevaringsplass under setet, perfekt for å holde tingene du trenger i nærheten, men ute av syne.

TOLKNING benken er 120 cm bred og 45 cm høy og 37 cm dyp. Benken passer rundt middagsbordet som bildene av dette kjøkkenet, passer også godt i hallen hvor du kan oppbevare klær i den. Det er mange steder dette møblet kommer til sin rett, vekten er på drøyt 11 kilo.

Bilder og videoer er laget av Interiørbutikker.no på IKEA, Sofia, Bulgaria.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...