TOLKNING Benk med praktisk oppbevaring fra IKEA

08.02.2023

TOLKNING benken fra IKEA er et unikt og stilfullt møbel som kombinerer funksjonalitet og estetikk. Benken er håndvevd av dyktige håndverkere, noe som gjør at hvert produkt er unikt og spesielt.

TOLKNING benken med oppbevaring vil passe godt inn i stua, gangen, soverommet eller hvor som helst i hjemmet, og gir en touch av naturlig skjønnhet og praktisk oppbevaringsløsning.

Rottingmaterialet gir en varm og rolig stemning i hjemmet, og blir bare vakrere med tiden. Benken er mer enn en ekstra sitteplass eller et dekorativt møbel, den har også praktisk oppbevaringsplass under setet, perfekt for å holde tingene du trenger i nærheten, men ute av syne.

TOLKNING benken er 120 cm bred og 45 cm høy og 37 cm dyp. Benken passer rundt middagsbordet som bildene av dette kjøkkenet, passer også godt i hallen hvor du kan oppbevare klær i den. Det er mange steder dette møblet kommer til sin rett, vekten er på drøyt 11 kilo.

Bilder og videoer er laget av Interiørbutikker.no på IKEA, Sofia, Bulgaria.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...