Oppdag naturen og skjønnheten i BASTUA kolleksjonen fra IKEA og Marimekko

14.03.2023

IKEA og Marimekko har slått seg sammen for å skape noe unikt og inspirerende - BASTUA kolleksjonen. Dette er et samarbeid som feirer skandinavisk design og finsk håndverk på en helt spesiell måte der den nordiske badstukulturen står i sentrum.

Jeg fikk muligheten til å besøke IKEA og ta noen bilder av denne fantastiske kolleksjonen. Jeg var umiddelbart imponert over det jeg så. Fargene var levende og mønstrene var vakre. Det var tydelig at de hadde brukt mye tid på å designe hver eneste detalj i BASTUA kolleksjonen.

BASTUA kolleksjonen består av alt fra baderomstilbehør og håndklær til tekstiler og møbler. Hver eneste del av kolleksjonen er inspirert av naturen og skandinavisk design. Fargene går i duse nyanser av grønt, blått og brunt, og mønstrene minner om trær, blader og blomster.

BASTUA-benken og BASTUA-speilet vil tilføre et hvert rom i hjemmet en følelse av natur og varme. Og la det isklare BASTUA-glasset, inspirert av den kalde, klare elven som reflekterer lyset fra solen, pryde spisebordet.

Unike printdesign, inspirert av det finske landskapet som omringer badstuene om sommeren, går igjen i alle kolleksjonens tekstilprodukter. Og duften av rabarbara, hylleblomst og vanilje, gir oss assosiasjoner til den lyse nordiske sommerkvelden.

Enten du finner din favoritt blant kolleksjonens møbler eller tekstiler vil BASTUA inspirere deg til å nyte og ta vare på deg selv. 

Tekst og Foto: Interiørbutikker.no

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...