10 Hjem malt i Jotun Muskatnøtt 1929

02.02.2023
@ngs.funkis
@ngs.funkis

Jotun Muskatnøtt 1929 er en fargerik interiørfarge fra Jotun, en norsk produsent av maling og beis. Denne fargen er en del av Jotun's Lady-serie og har en varm beige/brun tone. Den er beskrevet som en varm, lun og koselig farge, og passer godt i stuer, soverom og andre oppholdsrom. Den kan kombineres med andre jordfarger for å skape en rolig og avslappende atmosfære, eller kombineres med kontrastfarger for å skape et mer livlig og dynamisk uttrykk.

Les mer om fargen på jotuns inspirasjonsblogg.   

Her finner du alle blogginnlegg "10 hjem malt i fargen" samlet.   

Muskatnøtt 1929
NCS Kode: 4806-Y38R

Direktelenke til Jotun Muskatnøtt 1929 bilder fra Instagram, Pinterest og Google.

Et klesstativ kan være en god løsning for å organisere klærne dine, spesielt hvis du har begrenset plass i garderoben eller på soverommet ditt. IKEA har et bredt utvalg av klesstativer, og i denne artikkelen vil vi ta en titt på tre forskjellige alternativer: TURBO klesstativ, RIGGA klesstativ og MULIG klesstativ.

Kan man egentlig få nok puter? Det er nok en debatt som vil fortsette å pågå, men det er ingen tvil om at pynteputer kan gjøre en stor forskjell i ethvert rom. Enten du vil gi sofaen din et nytt utseende eller legge til litt ekstra komfort til sengen din, så har IKEA et stort utvalg av pynteputer som passer til enhver stil....

Kjøkkenet er hjertet i hjemmet. Det er der vi tilbringer mesteparten av vår tid, tilbereder og deler måltider, og kanskje enda viktigere, det er ofte der vi samles med familie og venner. Derfor er det viktig å ha en kjøkkenstil som passer deg og ditt hjem.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Håndklær er en essensiell del av enhver baderomsinnredning. De er ikke bare praktiske, men kan også bidra til å gi badet ditt et mer stilfullt og personlig preg. Hos IKEA finner du et bredt utvalg av håndklær i ulike størrelser, farger og materialer, slik at du kan finne det som passer best for deg og ditt hjem.