Grønt kjøkken - Inspirasjon fra flere kjøkkenmodeller

21.11.2022

Grønn farge skal ifølge eksperter være bra fordi grønn bringer tanker til naturen, harmoni, helse og ikke minst ro. Det høres fantastisk ut, men du ser ikke mange kjøkken i grønt der ute i butikkene, det er ikke den vanligste fargen å ha i kjøkkeninnredningen. Her legger jeg ut de jeg har funnet, vi kjenner alle til BODBYN mørkegrønn fra IKEA, jeg legger ut litt info om alle kjøkkenene og linker hvis du vil se flere bilder og videoer av dem.

Grønne kjøkken fra IKEA

IKEA har to kjøkkenmodeller som går i grønt, den ene er selvfølgelig BODBYN mørkegrønn, men så har vi også BODARP som går mer i grågrønt. Det jeg har lært i alle disse årene med å filme kjøkken er at belysning har en enorm innvirkning på hvordan farge oppfattes, spesielt BODBYN, du ser det på bildene jeg legger ut under.

Her ser vi IKEA BODBYN i mørkegrønn farge, som du kan se oppleves fargen forskjellig ut bilde for bilde, avhengig av lys og vinkel. Dette kjøkkenet må oppleves live før du kjøper slik at du ikke blir overrasket over hvor mørkt og hvor lyst det kan se ut samtidig. Her finner du alle IKEA kjøkken som vi har filmet.

Her ser vi IKEA BODARP i grågrønn farge, som du ser oppleves fargen forskjellig bilde for bilde, avhengig av lys og vinkel. Grønnfargen matcher godt med skinnhåndtak, som er vanlig å se på IKEA. De grågrønne dørene harmonerer også godt med ASKERSUND i mørk eik, som du kan se på et par av bildene under. Bare fordi du velger grønne kjøkkenskap betyr ikke det at du trenger å ha alle kjøkkendørene i samme farge.

Her ser vi på et kjøkken fra AUBO, Nordic heter serien, dette kjøkkenet er fantastisk å se på med sine gullfargede kjøkkenhåndtak som passer perfekt til den grågrønne fargen. Her finner du alle AUBO kjøkken som vi har filmet.

Lysegrønt kjøkken

For de som liker lysegrønne kjøkken så er dette kjøkkenet perfekt for deg. Dette kjøkkenet går i en rustikk stil med moderne Gorenje hvitevarer i en rustikk stil, slik at det harmonerer godt. Dette kjøkkenet heter Zandiara og det er tysk kvalitet, filmet på Mömax i Bulgaria av alle steder i verden.

Grønt kjøkken sammendrag

Grønne kjøkken finnes i mange forskjellige modeller, som du kan se på bildene over. Uansett hvilken stil du er ute etter, er det alltid en grønnfarge å velge mellom hos kjøkkenleverandørene, i verste fall må du male dine egne kjøkkendører i akkurat den grønnfargen du er ute etter.

Baderomsinnredning fra Flisekompaniet. Servantskap, Linn Bad Selma Eik. Benkeplate Linn Bad Corian. Servant Linn Bad Egir svart matt. Speil Linn Bad Framfjord. Vegg Lea Dreaming Stat, Lux. Gulv Lea Dreamin Stat, Velvet. Dusjvegg INR Trace 20 Pus. Badekararmatur Tapwell sort matt. Takdusj Tapwell sort matt.

Flisekompaniet baderomsinnredning. Servantskap INR GRAND Solid 120. Speil INR LOOK. Benkeplate INR Level Concrete Raw Satin. Primy servant, Steel Voyage. Primy Takdusj, Steel Pleasure. Dusjdør INR Klar Messing.

"Det moderne livet krever velvære på badet. Du begynner og slutter dagen på badet ditt, så det er avgjørende at baderomsmøblene blir innredet med fokus på funksjonalitet og velvære."