Grønt kjøkken - Inspirasjon fra flere kjøkkenmodeller

13.01.2023

Grønn farge skal ifølge eksperter være bra fordi grønn bringer tanker til naturen, harmoni, helse og ikke minst ro. Det høres fantastisk ut, men du ser ikke mange kjøkken i grønt der ute i butikkene, det er ikke den vanligste fargen å ha i kjøkkeninnredningen. Her legger jeg ut de jeg har funnet, vi kjenner alle til BODBYN mørkegrønn fra IKEA, jeg legger ut litt info om alle kjøkkenene og linker hvis du vil se flere bilder og videoer av dem.

Grønne kjøkken fra IKEA

IKEA har to kjøkkenmodeller som går i grønt, den ene er selvfølgelig BODBYN mørkegrønn, men så har vi også BODARP som går mer i grågrønt. Det jeg har lært i alle disse årene med å filme kjøkken er at belysning har en enorm innvirkning på hvordan farge oppfattes, spesielt BODBYN, du ser det på bildene jeg legger ut under.

Her ser vi IKEA BODBYN i mørkegrønn farge, som du kan se oppleves fargen forskjellig ut bilde for bilde, avhengig av lys og vinkel. Dette kjøkkenet må oppleves live før du kjøper slik at du ikke blir overrasket over hvor mørkt og hvor lyst det kan se ut samtidig. Her finner du alle IKEA kjøkken som vi har filmet.

Her ser vi IKEA BODARP i grågrønn farge, som du ser oppleves fargen forskjellig bilde for bilde, avhengig av lys og vinkel. Grønnfargen matcher godt med skinnhåndtak, som er vanlig å se på IKEA. De grågrønne dørene harmonerer også godt med ASKERSUND i mørk eik, som du kan se på et par av bildene under. Bare fordi du velger grønne kjøkkenskap betyr ikke det at du trenger å ha alle kjøkkendørene i samme farge.

Her ser vi på et kjøkken fra AUBO, Nordic heter serien, dette kjøkkenet er fantastisk å se på med sine gullfargede kjøkkenhåndtak som passer perfekt til den grågrønne fargen. Her finner du alle AUBO kjøkken som vi har filmet.

Lysegrønt kjøkken

For de som liker lysegrønne kjøkken så er dette kjøkkenet perfekt for deg. Dette kjøkkenet går i en rustikk stil med moderne Gorenje hvitevarer i en rustikk stil, slik at det harmonerer godt. Dette kjøkkenet heter Zandiara og det er tysk kvalitet, filmet på Mömax i Bulgaria av alle steder i verden.

Grønt kjøkken sammendrag

Grønne kjøkken finnes i mange forskjellige modeller, som du kan se på bildene over. Uansett hvilken stil du er ute etter, er det alltid en grønnfarge å velge mellom hos kjøkkenleverandørene, i verste fall må du male dine egne kjøkkendører i akkurat den grønnfargen du er ute etter.

Et klesstativ kan være en god løsning for å organisere klærne dine, spesielt hvis du har begrenset plass i garderoben eller på soverommet ditt. IKEA har et bredt utvalg av klesstativer, og i denne artikkelen vil vi ta en titt på tre forskjellige alternativer: TURBO klesstativ, RIGGA klesstativ og MULIG klesstativ.

Kan man egentlig få nok puter? Det er nok en debatt som vil fortsette å pågå, men det er ingen tvil om at pynteputer kan gjøre en stor forskjell i ethvert rom. Enten du vil gi sofaen din et nytt utseende eller legge til litt ekstra komfort til sengen din, så har IKEA et stort utvalg av pynteputer som passer til enhver stil....

Kjøkkenet er hjertet i hjemmet. Det er der vi tilbringer mesteparten av vår tid, tilbereder og deler måltider, og kanskje enda viktigere, det er ofte der vi samles med familie og venner. Derfor er det viktig å ha en kjøkkenstil som passer deg og ditt hjem.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Håndklær er en essensiell del av enhver baderomsinnredning. De er ikke bare praktiske, men kan også bidra til å gi badet ditt et mer stilfullt og personlig preg. Hos IKEA finner du et bredt utvalg av håndklær i ulike størrelser, farger og materialer, slik at du kan finne det som passer best for deg og ditt hjem.