Grønt kjøkken - Inspirasjon fra flere kjøkkenmodeller

13.01.2023

Grønn farge skal ifølge eksperter være bra fordi grønn bringer tanker til naturen, harmoni, helse og ikke minst ro. Det høres fantastisk ut, men du ser ikke mange kjøkken i grønt der ute i butikkene, det er ikke den vanligste fargen å ha i kjøkkeninnredningen. Her legger jeg ut de jeg har funnet, vi kjenner alle til BODBYN mørkegrønn fra IKEA, jeg legger ut litt info om alle kjøkkenene og linker hvis du vil se flere bilder og videoer av dem.

Grønne kjøkken fra IKEA

IKEA har to kjøkkenmodeller som går i grønt, den ene er selvfølgelig BODBYN mørkegrønn, men så har vi også BODARP som går mer i grågrønt. Det jeg har lært i alle disse årene med å filme kjøkken er at belysning har en enorm innvirkning på hvordan farge oppfattes, spesielt BODBYN, du ser det på bildene jeg legger ut under.

Her ser vi IKEA BODBYN i mørkegrønn farge, som du kan se oppleves fargen forskjellig ut bilde for bilde, avhengig av lys og vinkel. Dette kjøkkenet må oppleves live før du kjøper slik at du ikke blir overrasket over hvor mørkt og hvor lyst det kan se ut samtidig. Her finner du alle IKEA kjøkken som vi har filmet.

Her ser vi IKEA BODARP i grågrønn farge, som du ser oppleves fargen forskjellig bilde for bilde, avhengig av lys og vinkel. Grønnfargen matcher godt med skinnhåndtak, som er vanlig å se på IKEA. De grågrønne dørene harmonerer også godt med ASKERSUND i mørk eik, som du kan se på et par av bildene under. Bare fordi du velger grønne kjøkkenskap betyr ikke det at du trenger å ha alle kjøkkendørene i samme farge.

Her ser vi på et kjøkken fra AUBO, Nordic heter serien, dette kjøkkenet er fantastisk å se på med sine gullfargede kjøkkenhåndtak som passer perfekt til den grågrønne fargen. Her finner du alle AUBO kjøkken som vi har filmet.

Lysegrønt kjøkken

For de som liker lysegrønne kjøkken så er dette kjøkkenet perfekt for deg. Dette kjøkkenet går i en rustikk stil med moderne Gorenje hvitevarer i en rustikk stil, slik at det harmonerer godt. Dette kjøkkenet heter Zandiara og det er tysk kvalitet, filmet på Mömax i Bulgaria av alle steder i verden.

Grønt kjøkken sammendrag

Grønne kjøkken finnes i mange forskjellige modeller, som du kan se på bildene over. Uansett hvilken stil du er ute etter, er det alltid en grønnfarge å velge mellom hos kjøkkenleverandørene, i verste fall må du male dine egne kjøkkendører i akkurat den grønnfargen du er ute etter.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...