Interiørblogg

 

"Jotun ferier 2020 med å lansere 12 helt nye farger fra LADY. Hver og en skaper en unik atmosfære, og er avstemt med åtte tidløse nyanser, som sammen gir deg et vakkert og personlig interiør." sitert fra Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun.

JYSK

15.11.2019

"JYSK er en internasjonal retailkjede som selger «alt til hjemmet». JYSK er eid av familien bak Lars Larsen Group. Grunnleggeren, Lars Larsen, er kjent i Danmark som landets ledende kjøpmann som alltid har «et godt tilbud»"

Jotun Serene blue er "En dempet blågrønn farge. Tonen er blågrå, med klare hint av grønt. Den vil oppleves som en dempet og rolig farge som er god å omgi seg med. Vi kan beskrive fargen som en litt blåere utgave av 6352 Evening Green, mens den er grønnere enn bestselgeren 5030 St.Pauls Blue." Ifølge produsenten.

Jotun Diskret er "En varm grå farge (greige) med røde undertoner, det gir fargen en lun varme. Se den sammen med LADY 10341 Kalk og LADY 10342 Kalkgrå - en uslåelig kombinasjon." Ifølge produsenten.

Sofa Skeidar

12.11.2019

Skeidar har eksistert i over hundre år, så de har lang erfaring med å selge møbler og interiør. I dag har de over 40 butikker spredt over hele Norge. Skeidar har en enkel og informativ nettside med sitt produktutvalg, dessverre kan du ikke handle online. Det jeg har hørt at du skal kunne gjøre det i nær fremtid. Skeidar har...

I løpet av høsten har Ikea gitt ut 4 nye sofaserier, Klintorp. Ringstorp, Barktorp og Skultorp. Sofaene er i skandinavisk stil, minimalisme og enkelhet er torpseriens karakter. Her finner du fargevalg, størrelser og priser for "TORP"serien.

Tapet

10.11.2019

Tapetsering er en billig og effektiv måte å endre og fornye hjemmet ditt på. Det enkleste er nok å male, men hvorfor ikke prøve å tapetsere eller blande de to i et rom. For eksempel kan du ha tapet som kontrastvegg, som vi vil se eksempler på her.

Å pynte juletreet er et av høydepunktene i julen. Her får vi se hva butikkene har i sortimentet av julekuler. Jeg skriver rubrikk for hver spesifikk butikk, dette er butikkjeder slik at du kan finne dem uansett hvor du bor i Norge. Ellers har de vanligvis nettbutikker du kan handle fra.

Jotun Organic green er "En dyp gyllen grønntone som vil oppleves som både naturlig og behagelig grønn. Den er lun, og fremstår ikke blålig som enkelte mørke grønntoner kan. Sammenlignet med grønntoner som 8422 Green Marble, vil den oppleves som mindre grålig i tonen." Ifølge produsenten.

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull."