Interiørblogg

 

Hvor kan man kjøpe billige møbler på nett? Her skriver vi om de billigste møbelbutikkene, store og små. Fraktpriser er svært avgjørende for hva den totale sluttsummen blir, som Rema 1000 sier, Det er sluttsummen som teller! Så det store spørsmålet er hva er fraktprisen? Der har du stor forskjell, og fraktprisen bestemmes vanligvis hvor du bor i...

Billige lamper

25.08.2018

Hvor finner du billige lamper på nett? Lampegiganten.no er Europas største lampe og belysningsbutikk på nett, og de har fantastiske priser med opptil 80% rabatt. Lampegiganten har en god vurdering på Trustpilot, 4/5 og de svarer alle som ikke er fornøyd med handelen. Slike er viktige parametere når du kjøper på nettet.

Speil er noe alle bruker, vi ser det i alle hjem, runde speil. veggspeil, gulvspeil, entrespeil, finner du et bad uten et speil? Svar nei. Speil er ikke bare en nyttig ting å se hvor vakker vi er, det er veldig vanlig med dekorative speil eller til og med en dekorativ detalj blant alle andre interiørting du har i hjemmet....

Hvor finner jeg kule barnesenger på nett? Her finner du gutt og jente senger i alle prisklasser fra forskjellige butikker på nett. Brannbiler, lastebiler, Disney, minionssenger og mye mer!

Barnerom med «tusen» kommoder, klær som tyter opp av skuffer, leker, kaos og en sliten mamma eller pappa som rydda så sent som i går.

Gratis frakt er ikke mange interiørbutikker som tilbyr siden fraktkostnader i Norge er høye. Mange nettbutikker på internett tilbyr gratis frakt når du handler for et visst beløp, vanligvis mellom 500 og 1500 kr. Det er også vanlig at du betaler høyere frakt for møbler og andre tunge gjenstander og prisen beregnes da ut fra kundens postnummer.