Interiørblogg

 

Blushing Peach fra Jotun har en frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner, ifølge produsenten.

Demring har en ren, mellomgrå tone som gir et lyst, delikat utseende. Fargen er noe kjøligere enn de gylne grå 1032 Grå Harmoni og 1973 Antikkgrå. Den er dog lunere i tonen enn nøytralene 9915 Morgendis og 9930 Tåkedis, ifølge produsenten.

Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger, ifølge produsenten.

Hvor kan du finne billig interiør på nett? Det er alltid salg og det vil si god pris for deg. Her er noen av de billigste interiørbutikkene på nett. Bildene er eksempler på hva de hadde på tilbud akkurat nå.

Jotun Space har en lys, dempet og litt grålig beigetone. Den er verken for rødlig eller for gyllen, - en perfekt, rolig beige tone som står godt inntil en mengde farger, ifølge produsenten.

Rustikk Terracotta har en brent, rødbrun og lun tone. Den tilfører interiøret noe naturlig og mineralsk. Spesielt lekker sammen med beige farger. Passer godt til Bomull og Egghvit, ifølge produsenten.

Mange spør hvilken interiørstil de har, hvilken stil skal jeg velge for det nye huset eller hytta? Hva er forskjellene mellom de ulike interiørstilene, dette er noen av de tingene folk lurer på over internett.

Jotun Band stone er den perfekte mørke, lune gråtonen. Sammen med 10679 Washed Linen og 1352 Form er den uslåelig, - og sammen med kulørte farger er den like fantastisk. Ifølge produsenten.

Kveldshimmel 4618 fra Jotun har en nydelig, dempet blåtone. Ikke for lys, ikke for mørk. Denne fargen gir deg ro og sjelefred. Den vil også klare jobben som en tøff blåtone på et gutterom, da gjerne sammen med grålige eller beige toner for å skape liv. Ifølge produsenten.

Store endringer finner sted på bloggmarkedet i Norge, Blogg.no vil forandre seg fundamentalt og blogglisten vil forsvinne helt, men det hindrer oss ikke i å lage en liste over de største norske interiørbloggene 2019.