Interiørblogg

 

Kveldshimmel 4618 fra Jotun har "En nydelig, dempet blåtone. Ikke for lys, ikke for mørk. Denne fargen gir deg ro og sjelefred. Den vil også klare jobben som en tøff blåtone på et gutterom, da gjerne sammen med grålige eller beige toner for å skape liv. Fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull på...

Byge 4638 fra Jotun er grålig blå, men samtidig lun. Den er ganske enkelt veldig vakker. 4638 Byge tåler godt og benyttes til større veggflater, eller i et helt rom ifølge produsenten.

"En grålig litt skitten minttone. Ikke pastellaktig, men heller dempet og diskret. Lekker til både lysere minttoner, samt de vakre fargene 6325 Balance og 5180 Oslo. Prøv den gjerne ut sammen med dempede beige farger som 1016 Blek Sand, 10249 Mohair og 10249 Sober også. Fargen fremstår litt tøffere i kombinasjon med hvitere farger som 7236 Chi og...

Evening green er "En dempet blågrønn tone. Den vil oppleves som hakket lysere og gråligere enn 6325 Balanse som mange kjenner godt til. Denne fargen skaper en behagelig og rolig atmosfære i rommet. Fungerer best til hvitfargene 7236 Chi og 9918 Klassisk Hvit." Ifølge produsenten.

Fifth avenue spisesofa og spisestoler skiller seg ut i mengden, det ser luksuriøst ut. Denne har grå velur med sortlakkerte ben, men den er også tilgjengelig i sort velur med sortlakkerte ben. Bildene er tatt av interiørbutikker.

Royan er en populær sofa fra Skeidar, den er tilgjengelig som 3 seter, 3,5 seter, 3 + 2 hjørnesofa. Hvilestol og pall er også tilgjengelig i sortimentet. Bilder og videoer er laget av interiørbutikker.

"Møbelringen er din lokale møbelspesialist som tilbyr kvalitetsmøbler til det norske folk. Møbelringen ble stiftet i 1985, og vi har siden da vokst til 76 medlemseide butikker godt spredt over hele landet"

Sofa Skeidar

13.01.2020

Skeidar har eksistert i over hundre år, så de har lang erfaring med å selge møbler og interiør. I dag har de over 40 butikker spredt over hele Norge. Skeidar har en enkel og informativ nettside med sitt produktutvalg. Skeidar har veldig inspirerende butikker, har tatt disse sofa bildene i Skeidar-butikker.

"Harmonie har som målsetting å være aller best på markedet. Dette krever at vi fører et målbevisst kvalitetsarbeid i alle ledd over tid, og en innehar en profesjonell holdning til våre kunder. Vi produserer dørene våre i Sverige, mens portproduksjonen er i eget hus. Våre vinduer er laget av høyeste kvalitet og er tilpasset norske forhold."

Lysekroner

11.01.2020

Lysekroner blir midtpunktet til de aller fleste hjem. Her finner du fantastiske lysekroner fra norske hjem og butikker. (Skeidar, Lampehuset, IKEA, Rusta, Bohus) Alt for å inspirere deg!