Skap en myk atmosfære med Jotun Collected Blue 5530

01.02.2023
Line Klein/ ©JOTUN LADY
Line Klein/ ©JOTUN LADY

Årets nye fargepalett, Curated Living, har ført med seg mange lekre farger, men en av de store favorittene er utvilsomt Jotun Collected Blue 5530. Denne dempede og behagelige blåtonen bidrar til å skape en myk atmosfære i ditt hjem, og du vil elske å tilbringe tid i dette omgivelser.

Fargen er preget av en litt grålig blåfarge med et hint av noe gyllent og grønnlig, og dette gjør at den blir en elegant og stilren fargevalg. Jotun Collected Blue 5530 er en del av det globale fargekartet STORIES, som er preget av sofistikert nostalgi, moderne nøytraler og spennende aksenter.

Blåtoner er kjent for å være diskrete og behagelige, men samtidig energigivende. Derfor er denne fargen et perfekt valg for deg som ønsker å skape tidløse rom med en helt egen karakter. Så hvis du ønsker et luftig og tidløst hjem, Jotun Collected Blue 5530 er noe du kan ha glede av

Collected Blue 5530
NCS Kode: 3607-B30G

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.