Skap en myk atmosfære med Jotun Collected Blue 5530

01.02.2023
Line Klein/ ©JOTUN LADY
Line Klein/ ©JOTUN LADY

Årets nye fargepalett, Curated Living, har ført med seg mange lekre farger, men en av de store favorittene er utvilsomt Jotun Collected Blue 5530. Denne dempede og behagelige blåtonen bidrar til å skape en myk atmosfære i ditt hjem, og du vil elske å tilbringe tid i dette omgivelser.

Fargen er preget av en litt grålig blåfarge med et hint av noe gyllent og grønnlig, og dette gjør at den blir en elegant og stilren fargevalg. Jotun Collected Blue 5530 er en del av det globale fargekartet STORIES, som er preget av sofistikert nostalgi, moderne nøytraler og spennende aksenter.

Blåtoner er kjent for å være diskrete og behagelige, men samtidig energigivende. Derfor er denne fargen et perfekt valg for deg som ønsker å skape tidløse rom med en helt egen karakter. Så hvis du ønsker et luftig og tidløst hjem, Jotun Collected Blue 5530 er noe du kan ha glede av

Collected Blue 5530
NCS Kode: 3607-B30G

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...