Sengebenken: Enkel oppbevaring med stil

14.01.2023

En sengebenk er ikke bare en praktisk løsning for å spare plass i soverommet, men også en stilfull måte å legge til en ekstra detalj i interiøret. Sengebenken kan brukes som ekstra oppbevaringsplass, en plass å sette på seg skoene på, eller som et ekstra sete i rommet.

Vi har filmet mange sengebenker fra forskjellige butikker og det vi har sett er at det finnes mange forskjellige varianter, farger, stiler og oppbevaringsløsninger. Her skal vi se på et utvalg av det vi filmet. Nederst i artikkelen inkluderer vi et bildegalleri med mange bilder av sengebenker.

Det finnes mange forskjellige typer sengebenker å velge mellom, alt fra enkelte med åpne hyller til mer komplekse med skuffer og skap. Velg en som passer best for dine behov og plassen du har tilgjengelig i soverommet.

Fargevalget er også viktig når du velger sengebenk. En mørk farge vil gi et mer formelt uttrykk, mens en lysere farge vil gi et mer avslappet uttrykk. Du kan også velge å matche sengebenken med resten av interiøret i rommet, eller å velge en som skiller seg ut som et statement-møbel.

Det er også viktig å tenke på materialet sengebenken er laget av. Velg et som er holdbart og lett å vedlikeholde, slik at den kan tåle å bli brukt ofte. Materialer som tre og stoff er vanlige valg, men det finnes også sengebenker laget av metall eller plast.

Her har vi TOLKNING fra IKEA, den fungerer like godt på soverommet som på kjøkkenet eller gangen, perfekt løsning for oppbevaring og sitteplasser. se flere bilder og videoer av den i lenken

Oppsummert kan du si at en sengebenk er en fin måte å legge til ekstra funksjonalitet og stil på soverommet uten å ta for mye plass. Så hvis du vurderer å oppgradere soverommet ditt, kan en sengebenk være et godt valg.

Alle bilder i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...