Sengebenken: Enkel oppbevaring med stil

14.01.2023

En sengebenk er ikke bare en praktisk løsning for å spare plass i soverommet, men også en stilfull måte å legge til en ekstra detalj i interiøret. Sengebenken kan brukes som ekstra oppbevaringsplass, en plass å sette på seg skoene på, eller som et ekstra sete i rommet.

Vi har filmet mange sengebenker fra forskjellige butikker og det vi har sett er at det finnes mange forskjellige varianter, farger, stiler og oppbevaringsløsninger. Her skal vi se på et utvalg av det vi filmet. Nederst i artikkelen inkluderer vi et bildegalleri med mange bilder av sengebenker.

Det finnes mange forskjellige typer sengebenker å velge mellom, alt fra enkelte med åpne hyller til mer komplekse med skuffer og skap. Velg en som passer best for dine behov og plassen du har tilgjengelig i soverommet.

Fargevalget er også viktig når du velger sengebenk. En mørk farge vil gi et mer formelt uttrykk, mens en lysere farge vil gi et mer avslappet uttrykk. Du kan også velge å matche sengebenken med resten av interiøret i rommet, eller å velge en som skiller seg ut som et statement-møbel.

Det er også viktig å tenke på materialet sengebenken er laget av. Velg et som er holdbart og lett å vedlikeholde, slik at den kan tåle å bli brukt ofte. Materialer som tre og stoff er vanlige valg, men det finnes også sengebenker laget av metall eller plast.

Her har vi TOLKNING fra IKEA, den fungerer like godt på soverommet som på kjøkkenet eller gangen, perfekt løsning for oppbevaring og sitteplasser. se flere bilder og videoer av den i lenken

Oppsummert kan du si at en sengebenk er en fin måte å legge til ekstra funksjonalitet og stil på soverommet uten å ta for mye plass. Så hvis du vurderer å oppgradere soverommet ditt, kan en sengebenk være et godt valg.

Alle bilder i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.