Sengebenken: Enkel oppbevaring med stil

14.01.2023

En sengebenk er ikke bare en praktisk løsning for å spare plass i soverommet, men også en stilfull måte å legge til en ekstra detalj i interiøret. Sengebenken kan brukes som ekstra oppbevaringsplass, en plass å sette på seg skoene på, eller som et ekstra sete i rommet.

Vi har filmet mange sengebenker fra forskjellige butikker og det vi har sett er at det finnes mange forskjellige varianter, farger, stiler og oppbevaringsløsninger. Her skal vi se på et utvalg av det vi filmet. Nederst i artikkelen inkluderer vi et bildegalleri med mange bilder av sengebenker.

Det finnes mange forskjellige typer sengebenker å velge mellom, alt fra enkelte med åpne hyller til mer komplekse med skuffer og skap. Velg en som passer best for dine behov og plassen du har tilgjengelig i soverommet.

Fargevalget er også viktig når du velger sengebenk. En mørk farge vil gi et mer formelt uttrykk, mens en lysere farge vil gi et mer avslappet uttrykk. Du kan også velge å matche sengebenken med resten av interiøret i rommet, eller å velge en som skiller seg ut som et statement-møbel.

Det er også viktig å tenke på materialet sengebenken er laget av. Velg et som er holdbart og lett å vedlikeholde, slik at den kan tåle å bli brukt ofte. Materialer som tre og stoff er vanlige valg, men det finnes også sengebenker laget av metall eller plast.

Her har vi TOLKNING fra IKEA, den fungerer like godt på soverommet som på kjøkkenet eller gangen, perfekt løsning for oppbevaring og sitteplasser. se flere bilder og videoer av den i lenken

Oppsummert kan du si at en sengebenk er en fin måte å legge til ekstra funksjonalitet og stil på soverommet uten å ta for mye plass. Så hvis du vurderer å oppgradere soverommet ditt, kan en sengebenk være et godt valg.

Alle bilder i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no

"LADY's nye globale fargekart for 2023, «STORIES - Colour Design by LADY», presenterer en kolleksjon av uttrykksfulle og håpefulle nyanser. Fargene er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre."

Jotun LADY Rhythm of Life er et fargekart som ble lansert av Jotun i 2017. Det er et interiørkonsept som presenterer et utvalg av farger og teksturer som skal inspirere til å skape et personlig hjem med sjel og liv. Fargekartet inneholder en rekke forskjellige nyanser og farger som passer for forskjellige rom i hjemmet, som soverom, stue, kjøkken...

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.

Ballingsløv baderom. Servantskap med benkeplate, Ballingsløv KH80 Hvit med benk i valnøtt. Speil med hylle, Ballingsløv Naturell 80 med allhylle hvit. Servant, Ulfven rund bunn. Tapwell takdusj, Evo Honey gold. Dusjvegger INR, ARC 12 klar messing. Ergon gulv og vegg.

"En dempet beige tone. Fargen er litt mørkere enn 12075 Soothing Beige og 1140 Sand, men lysere enn klassikerne 1929 Muskatnøtt og 1623 Marrakesh. Disse fargene står for øvrig svært godt sammen. 12076 Modern Beige er fin til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Modern Beige 12076 fra Jotun er 2805-Y27R.

"En dempet blågrønn tone. Den vil oppleves som hakket lysere og gråligere enn 6325 Balanse som mange kjenner godt til. Denne fargen skaper en behagelig og rolig atmosfære i rommet. Fungerer best til hvitfargene 7236 Chi og 9918 Klassisk Hvit." NCS fargekode for Evening Green 6352 fra Jotun er 5105-B81G.