Så får du et lyst og luftig kjøkken med beige farger

16.03.2023

Beige er en myk og rolig farge som passer godt på kjøkken. Det er en nøytral farge som kan kombineres med mange forskjellige farger og stiler, så det er mange forskjellige måter å innrede et kjøkken i beige. Beige gir også en følelse av varme og hygge, så det kan være et godt valg for kjøkken som skal føles innbydende og hjemmekoselig.

Jeg har mange bilder og artikler av kjøkken hvor beige er i fokus, enten som farge på kjøkkenskapene eller også som veggfarge, jeg legger ut linker der det er relevant om du vil se mer av det spesifikke kjøkkenet. Du finner alle STENSUND kjøkken fra IKEA i lenken under.

Beige i kjøkkenet: Ulike måter å bruke denne nøytrale fargen på

Det er mange forskjellige måter å bruke beige på et kjøkken, for eksempel ved å velge beige fliser, beige kjøkkenskap eller beige veggmaling. Du kan også kombinere beige med andre farger, for eksempel ved å velge beige kjøkkenskap og kontrasterende benkeplater eller vegger i en annen farge.

Her ser du et tysk kjøkken fra XORA. Det interessante med dette kjøkkenet er hvordan beige høyglansskap fungerer med matte kjøkkenskap i mørk naturbrun, jeg synes fargene harmonerer godt.

Her er noen grunner til at beige kan være et alternativ når du skal bestemme fargen på kjøkkenskapene dine:

  • Beige skap passer i de fleste kjøkken og kan enkelt matches med andre farger og materialer.
  • Beige skap gir en nøytral og avslappet følelse, som kan skape en harmonisk kjøkkenatmosfære.
  • Beige skap kan brukes som grunnfarge og kombineres med sterkere fargede detaljer for å skape kontrast.
  • Beige skap kan bidra til å forstørre et lite kjøkkenområde ved å skape en lyst og luftig følelse.
  • Beige skap kan være enkle å rengjøre og vedlikeholde, siden de ikke viser skitt og fingeravtrykk like tydelig som mørkere farger.
  • Beige skap kan tilpasses ulike innredningsstiler, fra tradisjonell til moderne, og kan enkelt oppdateres med nye håndtak og knapper.

Her ser du et U-formet VOXTORP kjøkken fra IKEA i beige høyglans skap, se flere bilder og video i link.

Skap et dramatisk uttrykk med beige kjøkkenskap - Tips for å legg til aksentfarger

Ønsker du å skape et mer dramatisk uttrykk på ditt beige kjøkken, kan du også velge å legge til aksentfarger gjennom for eksempel håndklær, kjøkkenutstyr eller annen pynt. Det viktigste er at du velger en fargeskala og innredning som passer til din personlige stil og livsstil, slik at du kan skape et kjøkken som føles personlig og behagelig å være i.

Vi har to STENSUND kjøkken her, og det interessante er de sterke kontrastfargene på veggmaleriet. Jeg synes beige fungerer godt mot gult og oransje, men det er opp til hver enkelt person hva de liker. Mange liker sterke farger, men tør kanskje ikke å prøve dem ut. Håper disse bildene gir deg en god idé om hvordan det kan se ut.

Det viktigste er at du velger en fargeskala og innredning som passer til din personlige stil og livsstil, slik at du kan skape et kjøkken som føles personlig og behagelig å være i.

Her ser du et moderne HAVSTORP IKEA kjøkken i beige.

Her ser du et moderne og meget stort kjøkken i beige farge fra AUBO. Dette kjøkkenet viser hvor godt svart farge harmonerer med beige kjøkkenskap, veggen er malt i Jotun Dempet svart.

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...