Så får du et lyst og luftig kjøkken med beige farger

16.03.2023

Beige er en myk og rolig farge som passer godt på kjøkken. Det er en nøytral farge som kan kombineres med mange forskjellige farger og stiler, så det er mange forskjellige måter å innrede et kjøkken i beige. Beige gir også en følelse av varme og hygge, så det kan være et godt valg for kjøkken som skal føles innbydende og hjemmekoselig.

Jeg har mange bilder og artikler av kjøkken hvor beige er i fokus, enten som farge på kjøkkenskapene eller også som veggfarge, jeg legger ut linker der det er relevant om du vil se mer av det spesifikke kjøkkenet. Du finner alle STENSUND kjøkken fra IKEA i lenken under.

Beige i kjøkkenet: Ulike måter å bruke denne nøytrale fargen på

Det er mange forskjellige måter å bruke beige på et kjøkken, for eksempel ved å velge beige fliser, beige kjøkkenskap eller beige veggmaling. Du kan også kombinere beige med andre farger, for eksempel ved å velge beige kjøkkenskap og kontrasterende benkeplater eller vegger i en annen farge.

Her ser du et tysk kjøkken fra XORA. Det interessante med dette kjøkkenet er hvordan beige høyglansskap fungerer med matte kjøkkenskap i mørk naturbrun, jeg synes fargene harmonerer godt.

Her er noen grunner til at beige kan være et alternativ når du skal bestemme fargen på kjøkkenskapene dine:

  • Beige skap passer i de fleste kjøkken og kan enkelt matches med andre farger og materialer.
  • Beige skap gir en nøytral og avslappet følelse, som kan skape en harmonisk kjøkkenatmosfære.
  • Beige skap kan brukes som grunnfarge og kombineres med sterkere fargede detaljer for å skape kontrast.
  • Beige skap kan bidra til å forstørre et lite kjøkkenområde ved å skape en lyst og luftig følelse.
  • Beige skap kan være enkle å rengjøre og vedlikeholde, siden de ikke viser skitt og fingeravtrykk like tydelig som mørkere farger.
  • Beige skap kan tilpasses ulike innredningsstiler, fra tradisjonell til moderne, og kan enkelt oppdateres med nye håndtak og knapper.

Her ser du et U-formet VOXTORP kjøkken fra IKEA i beige høyglans skap, se flere bilder og video i link.

Skap et dramatisk uttrykk med beige kjøkkenskap - Tips for å legg til aksentfarger

Ønsker du å skape et mer dramatisk uttrykk på ditt beige kjøkken, kan du også velge å legge til aksentfarger gjennom for eksempel håndklær, kjøkkenutstyr eller annen pynt. Det viktigste er at du velger en fargeskala og innredning som passer til din personlige stil og livsstil, slik at du kan skape et kjøkken som føles personlig og behagelig å være i.

Vi har to STENSUND kjøkken her, og det interessante er de sterke kontrastfargene på veggmaleriet. Jeg synes beige fungerer godt mot gult og oransje, men det er opp til hver enkelt person hva de liker. Mange liker sterke farger, men tør kanskje ikke å prøve dem ut. Håper disse bildene gir deg en god idé om hvordan det kan se ut.

Det viktigste er at du velger en fargeskala og innredning som passer til din personlige stil og livsstil, slik at du kan skape et kjøkken som føles personlig og behagelig å være i.

Her ser du et moderne HAVSTORP IKEA kjøkken i beige.

Her ser du et moderne og meget stort kjøkken i beige farge fra AUBO. Dette kjøkkenet viser hvor godt svart farge harmonerer med beige kjøkkenskap, veggen er malt i Jotun Dempet svart.

Eglo Carlton er en ekstremt populær lampekolleksjon som tilbyr et bredt spekter av belysningsløsninger for ethvert rom og enhver stil. Med sin elegante design og funksjonelle egenskaper har Carlton-serien raskt blitt en favoritt blant både profesjonelle interiørdesignere og vanlige forbrukere. (Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til...

Når det kommer til innredning av stuen, er belysning en viktig faktor for å skape riktig atmosfære og stemning. En riktig valgt taklampe kan gi stuen din et løft og bli et stilfullt og funksjonelt element i rommet. I denne artikkelen vil vi utforske ulike typer taklamper som passer perfekt til stuen. Liker du lampene i denne artikkelen, finner...

H&M HOME inviterer deg utendørs etter en lang innendørssesong. Feir varmen og lyset med ekspressive sommeressensielle som kan dekorere uterommet ditt, og gjør deg klar til den kommende sommerferien ved sjøen – alt i et univers av energi, vitalitet og glede.

Det er ingenting som kan forvandle atmosfæren i en spisestue mer enn en vakker lampe som svever elegant over spisebordet. Men hvor langt skal egentlig lampen henge for å skape den ideelle belysningen? Og hvilken lyspære bør du velge for å få den rette stemningen?

Når det kommer til soveromsmøbler, kan det være en utfordring å finne deler som matcher sømløst. Imidlertid har serien [Landscape] fra [AIKO] gjort det enkelt å skape en sammenhengende og rustikk stil på soverommet ditt. I denne artikkelen skal vi utforske det fantastiske blå garderobeskapet med speildører fra denne kolleksjonen, som ikke bare...