AUBO Trend Yellowstone kjøkken

04.10.2022
Julius Jakhelln Bodø
Julius Jakhelln Bodø

AUBO Trend Yellowstone kjøkken. "Med Stone Oak får du den autentiske opplevelsen av nyskåret, børstet eik rett inn på kjøkkenet - uten å felle ett eneste tre." Sense anti finger dekkside. 

Moderne kjøkken fra AUBO

Her har jeg filmet et praktfullt kjøkken fra AUBO. Det blir ikke stort mer moderne enn dette, fargene harmonerer godt, den sorte kjøkkenkranen og oppvaskkummen harmonerer godt med Yellowstone-fargen som går i beige. På veggen bak synes jeg den er malt i dempet sort fra Jotun, som også passer godt. Klikk på bildene og zoom inn for best resultat.

LIATORP-serien fra IKEA består av bokhylle, TV-benk, bord, skjenk, vitrineskap med mer. Her legger jeg ut alt jeg kommer over fra serien LIATORP. Hvis du liker rustikk stil i hvit lys farge, så er dette møblene for deg.

Grønn farge skal ifølge eksperter være bra fordi grønn bringer tanker til naturen, harmoni, helse og ikke minst ro. Det høres fantastisk ut, men du ser ikke mange kjøkken i grønt der ute i butikkene, det er ikke den vanligste fargen å ha i kjøkkeninnredningen. Her legger jeg ut de jeg har funnet, vi kjenner alle til BODBYN mørkegrønn...

Et blått kjøkken er ikke vanlig, men de aller fleste produsenter har i hvert fall noen blå kjøkken tilgjengelig. Her kan du se flere moderne kjøkken i blått og herregårdskjøkken i blått som jeg har filmet, håper du blir inspirert.

Hvis du liker industriell stil til hjemmeinnredningen, så passer FJÄLLBO TV-benk deg, et robust, rustikk, industrielt møbel som virkelig skiller seg ut.

"Denne myke sofaen vil få et langt liv, siden seteputene er fylt med høyelastisk polyeter som gir god støtte for kroppen og raskt får tilbake sin opprinnelige form etter at du har reist deg."