AUBO Trend Yellowstone kjøkken

14.01.2023
Julius Jakhelln Bodø
Julius Jakhelln Bodø

AUBO Trend Yellowstone kjøkken. "Med Stone Oak får du den autentiske opplevelsen av nyskåret, børstet eik rett inn på kjøkkenet - uten å felle ett eneste tre." Sense anti finger dekkside. 

Moderne kjøkken fra AUBO

Her har jeg filmet et imponerende kjøkken fra AUBO. Det blir ikke mer moderne enn dette, fargene er godt harmoni, den sorte kjøkkenkranen og oppvaskkummen harmonerer godt med Yellowstone-fargen som er i beige. På veggen bak synes jeg den er malt i en dempet sort fra Jotun, som også passer godt. Klikk på bildene for å se det i beste kvalitet.

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...