Runde spisebord

16.03.2023

Spisebordet er et viktig møbel i ethvert hjem. Det er der familien samles for måltider, der gjester blir underholdt og der mange minner blir skapt. For å finne det perfekte spisebordet, må man ta hensyn til både funksjonalitet og stil. Et Rundt spisebord er en tidløs og elegant løsning som passer perfekt til ethvert hjem.

Vi starter med en av Norges mest populære instagrammere. Eileen Stulen har et veldig vakkert hjem, hun har skrevet denne reportasjen for de som vil vite mer om hennes hjem og interiørstil. https://www.interiorbutikker.no/l/den-amerikanske-boligdrommen-i-norge/

@eileenstulen
@eileenstulen

Her ser vi det samme runde spisebordet med 3 forskjellige spisebordstoler, det viser hvor stor forskjell du kan oppnå ved å bare skifte stoler, bordet kan vare hvis du liker det, du trenger ikke å kjøpe alt nytt, noen ganger er det nok å komplimentere. Klikk for større bilde.

Runde spisebord har en klassisk form og kan tilpasses alle slags interiørstiler. De er tilgjengelige i ulike størrelser, fra små spisebord for en liten familie til store spisebord som kan romme en hel slekt. Rundt spisebord har også en praktisk form, da de ikke har skarpe hjørner som kan være farlige for små barn eller føre til skader på vegger og møbler.

Vi tok dette bildet fra en AUBO kjøkkenforhandler i Bodø, Julius Jakhelln AS. Spisebordet og stolene var fra Møbelringen, spisegruppen passet virkelig inn i dette AUBO-kjøkkenet. Se film vi laget via Pinterest. 

Møbelringen
Møbelringen

En annen fordel med Runde spisebord er at de skaper en intim og hyggelig atmosfære rundt middagsbordet. Ved å fjerne den lange rette linjen som tradisjonelle spisebord har, blir det lettere å kommunisere og skape en god samtale rundt bordet. Alle gjester vil føle seg inkludert og det blir enklere å dele historier og opplevelser.

Mange Runde spisebord er laget av kvalitetsmaterialer som solid treverk eller glass. Disse materialene gir et luksuriøst og holdbart preg på spisebordet. De er også enkle å vedlikeholde, da de kan tørkes av med en fuktig klut etter bruk.

Et Rundt spisebord kan være en litt dyrere investering enn et mer tradisjonelt spisebord, men det er en investering som vil vare i mange år. De er en tidløs løsning som aldri vil gå av moten og som kan gi et hjem et klassisk preg.

Alt i alt er et Runde spisebord en elegant og funksjonell løsning som passer til ethvert hjem. De er enkle å tilpasse ulike interiørstiler, skaper en intim og hyggelig atmosfære rundt middagsbordet og er laget av kvalitetsmaterialer som gir spisebordet et luksuriøst og holdbart preg. En investering i et Rundt spisebord vil være en investering i et tidløst og elegant møbel som vil vare i mange år.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...