Runde spisebord

16.03.2023

Spisebordet er et viktig møbel i ethvert hjem. Det er der familien samles for måltider, der gjester blir underholdt og der mange minner blir skapt. For å finne det perfekte spisebordet, må man ta hensyn til både funksjonalitet og stil. Et Rundt spisebord er en tidløs og elegant løsning som passer perfekt til ethvert hjem.

Vi starter med en av Norges mest populære instagrammere. Eileen Stulen har et veldig vakkert hjem, hun har skrevet denne reportasjen for de som vil vite mer om hennes hjem og interiørstil. https://www.interiorbutikker.no/l/den-amerikanske-boligdrommen-i-norge/

@eileenstulen
@eileenstulen

Her ser vi det samme runde spisebordet med 3 forskjellige spisebordstoler, det viser hvor stor forskjell du kan oppnå ved å bare skifte stoler, bordet kan vare hvis du liker det, du trenger ikke å kjøpe alt nytt, noen ganger er det nok å komplimentere. Klikk for større bilde.

Runde spisebord har en klassisk form og kan tilpasses alle slags interiørstiler. De er tilgjengelige i ulike størrelser, fra små spisebord for en liten familie til store spisebord som kan romme en hel slekt. Rundt spisebord har også en praktisk form, da de ikke har skarpe hjørner som kan være farlige for små barn eller føre til skader på vegger og møbler.

Vi tok dette bildet fra en AUBO kjøkkenforhandler i Bodø, Julius Jakhelln AS. Spisebordet og stolene var fra Møbelringen, spisegruppen passet virkelig inn i dette AUBO-kjøkkenet. Se film vi laget via Pinterest. 

Møbelringen
Møbelringen

En annen fordel med Runde spisebord er at de skaper en intim og hyggelig atmosfære rundt middagsbordet. Ved å fjerne den lange rette linjen som tradisjonelle spisebord har, blir det lettere å kommunisere og skape en god samtale rundt bordet. Alle gjester vil føle seg inkludert og det blir enklere å dele historier og opplevelser.

Mange Runde spisebord er laget av kvalitetsmaterialer som solid treverk eller glass. Disse materialene gir et luksuriøst og holdbart preg på spisebordet. De er også enkle å vedlikeholde, da de kan tørkes av med en fuktig klut etter bruk.

Et Rundt spisebord kan være en litt dyrere investering enn et mer tradisjonelt spisebord, men det er en investering som vil vare i mange år. De er en tidløs løsning som aldri vil gå av moten og som kan gi et hjem et klassisk preg.

Alt i alt er et Runde spisebord en elegant og funksjonell løsning som passer til ethvert hjem. De er enkle å tilpasse ulike interiørstiler, skaper en intim og hyggelig atmosfære rundt middagsbordet og er laget av kvalitetsmaterialer som gir spisebordet et luksuriøst og holdbart preg. En investering i et Rundt spisebord vil være en investering i et tidløst og elegant møbel som vil vare i mange år.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.