Runde spisebord

16.03.2023

Spisebordet er et viktig møbel i ethvert hjem. Det er der familien samles for måltider, der gjester blir underholdt og der mange minner blir skapt. For å finne det perfekte spisebordet, må man ta hensyn til både funksjonalitet og stil. Et Rundt spisebord er en tidløs og elegant løsning som passer perfekt til ethvert hjem.

Vi starter med en av Norges mest populære instagrammere. Eileen Stulen har et veldig vakkert hjem, hun har skrevet denne reportasjen for de som vil vite mer om hennes hjem og interiørstil. https://www.interiorbutikker.no/l/den-amerikanske-boligdrommen-i-norge/

@eileenstulen
@eileenstulen

Her ser vi det samme runde spisebordet med 3 forskjellige spisebordstoler, det viser hvor stor forskjell du kan oppnå ved å bare skifte stoler, bordet kan vare hvis du liker det, du trenger ikke å kjøpe alt nytt, noen ganger er det nok å komplimentere. Klikk for større bilde.

Runde spisebord har en klassisk form og kan tilpasses alle slags interiørstiler. De er tilgjengelige i ulike størrelser, fra små spisebord for en liten familie til store spisebord som kan romme en hel slekt. Rundt spisebord har også en praktisk form, da de ikke har skarpe hjørner som kan være farlige for små barn eller føre til skader på vegger og møbler.

Vi tok dette bildet fra en AUBO kjøkkenforhandler i Bodø, Julius Jakhelln AS. Spisebordet og stolene var fra Møbelringen, spisegruppen passet virkelig inn i dette AUBO-kjøkkenet. Se film vi laget via Pinterest. 

Møbelringen
Møbelringen

En annen fordel med Runde spisebord er at de skaper en intim og hyggelig atmosfære rundt middagsbordet. Ved å fjerne den lange rette linjen som tradisjonelle spisebord har, blir det lettere å kommunisere og skape en god samtale rundt bordet. Alle gjester vil føle seg inkludert og det blir enklere å dele historier og opplevelser.

Mange Runde spisebord er laget av kvalitetsmaterialer som solid treverk eller glass. Disse materialene gir et luksuriøst og holdbart preg på spisebordet. De er også enkle å vedlikeholde, da de kan tørkes av med en fuktig klut etter bruk.

Et Rundt spisebord kan være en litt dyrere investering enn et mer tradisjonelt spisebord, men det er en investering som vil vare i mange år. De er en tidløs løsning som aldri vil gå av moten og som kan gi et hjem et klassisk preg.

Alt i alt er et Runde spisebord en elegant og funksjonell løsning som passer til ethvert hjem. De er enkle å tilpasse ulike interiørstiler, skaper en intim og hyggelig atmosfære rundt middagsbordet og er laget av kvalitetsmaterialer som gir spisebordet et luksuriøst og holdbart preg. En investering i et Rundt spisebord vil være en investering i et tidløst og elegant møbel som vil vare i mange år.

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.