Runde spisebord

16.03.2023

Spisebordet er et viktig møbel i ethvert hjem. Det er der familien samles for måltider, der gjester blir underholdt og der mange minner blir skapt. For å finne det perfekte spisebordet, må man ta hensyn til både funksjonalitet og stil. Et Rundt spisebord er en tidløs og elegant løsning som passer perfekt til ethvert hjem.

Vi starter med en av Norges mest populære instagrammere. Eileen Stulen har et veldig vakkert hjem, hun har skrevet denne reportasjen for de som vil vite mer om hennes hjem og interiørstil. https://www.interiorbutikker.no/l/den-amerikanske-boligdrommen-i-norge/

@eileenstulen
@eileenstulen

Her ser vi det samme runde spisebordet med 3 forskjellige spisebordstoler, det viser hvor stor forskjell du kan oppnå ved å bare skifte stoler, bordet kan vare hvis du liker det, du trenger ikke å kjøpe alt nytt, noen ganger er det nok å komplimentere. Klikk for større bilde.

Runde spisebord har en klassisk form og kan tilpasses alle slags interiørstiler. De er tilgjengelige i ulike størrelser, fra små spisebord for en liten familie til store spisebord som kan romme en hel slekt. Rundt spisebord har også en praktisk form, da de ikke har skarpe hjørner som kan være farlige for små barn eller føre til skader på vegger og møbler.

Vi tok dette bildet fra en AUBO kjøkkenforhandler i Bodø, Julius Jakhelln AS. Spisebordet og stolene var fra Møbelringen, spisegruppen passet virkelig inn i dette AUBO-kjøkkenet. Se film vi laget via Pinterest. 

Møbelringen
Møbelringen

En annen fordel med Runde spisebord er at de skaper en intim og hyggelig atmosfære rundt middagsbordet. Ved å fjerne den lange rette linjen som tradisjonelle spisebord har, blir det lettere å kommunisere og skape en god samtale rundt bordet. Alle gjester vil føle seg inkludert og det blir enklere å dele historier og opplevelser.

Mange Runde spisebord er laget av kvalitetsmaterialer som solid treverk eller glass. Disse materialene gir et luksuriøst og holdbart preg på spisebordet. De er også enkle å vedlikeholde, da de kan tørkes av med en fuktig klut etter bruk.

Et Rundt spisebord kan være en litt dyrere investering enn et mer tradisjonelt spisebord, men det er en investering som vil vare i mange år. De er en tidløs løsning som aldri vil gå av moten og som kan gi et hjem et klassisk preg.

Alt i alt er et Runde spisebord en elegant og funksjonell løsning som passer til ethvert hjem. De er enkle å tilpasse ulike interiørstiler, skaper en intim og hyggelig atmosfære rundt middagsbordet og er laget av kvalitetsmaterialer som gir spisebordet et luksuriøst og holdbart preg. En investering i et Rundt spisebord vil være en investering i et tidløst og elegant møbel som vil vare i mange år.

Når du tenker på ditt hjem, hva slags følelser og tanker dukker opp? Er det et sted du føler deg avslappet og trygg, eller er det et sted som gjør deg stresset og urolig? Uansett hva du føler, så kan du skape et hjem som gjør deg lykkelig og som reflekterer din personlighet og stil. Hos JYSK finner du et...

Selv om du har en liten garderobe, betyr ikke det at du må gi opp drømmen om en fantastisk walk-in closet. Med noen smarte designideer og organisasjonstips kan du maksimere lagringsplassen og få en garderobe som både er funksjonell og stilfull. I denne bloggposten vil jeg dele mine beste designideer for små walk-in closet, slik at du kan få den...

Gardiner er en av de enkleste og mest effektive måtene å gi hjemmet ditt en personlig stil og karakter på. Fra å kontrollere lysinnslipp til å isolere mot støy og kulde, kan gardiner bidra til å skape et koselig og funksjonelt hjem. Og når det gjelder å finne gardiner som passer dine preferanser og budsjett, er IKEA det ultimate stedet å gå til....

Endelig er våren her, og med den kommer tiden for å nyte utendørslivet. Med den nye serien HAVSTEN fra IKEA kan du nå ta utendørsopplevelsen til et helt nytt nivå. HAVSTEN er den perfekte løsningen for deg som vil skape en koselig og avslappende atmosfære på terrassen, i hagen eller på balkongen.

LILLABO-serien fra IKEA er en fantastisk måte å inspirere og engasjere barn som liker å utforske og bygge. Med sine tre- og metallkomponenter og enkel, men allsidig design, gir LILLABO barna muligheten til å være kreative og skape sin egen verden av biler og tog. (BRIO togbane og IKEA LILLABO togbane passer sammen.)