Nyt utendørslivet med HAVSTEN hagemøbler fra IKEA

26.03.2023

Endelig er våren her, og med den kommer tiden for å nyte utendørslivet. Med den nye serien HAVSTEN fra IKEA kan du nå ta utendørsopplevelsen til et helt nytt nivå. HAVSTEN er den perfekte løsningen for deg som vil skape en koselig og avslappende atmosfære på terrassen, i hagen eller på balkongen.

Med HAVSTEN kan du skape din egen lille oase i det fri. Serien består av en lenestol, en 2-seters sofa, en 3-seters sofa og en sofa som kan bygges så lang som du ønsker. Du kan dermed tilpasse HAVSTEN til dine spesifikke behov og ønsker.

HAVSTEN er ikke bare vakker å se på, men også svært behagelig å sitte i. Putene er myke og støttende, og trekkene er laget av et slitesterkt materiale som tåler både sol, lett regn og vind. Dette gjør at du kan nyte utendørslivet i time etter time, uten å bekymre deg for om møblene tåler påkjenningene fra været.

Med HAVSTEN kan du også enkelt endre utseendet på uteplassen din. Ved å legge til noen puter eller pledd i ulike farger og mønstre kan du gi uteplassen din et helt nytt uttrykk. Dette gjør at du kan tilpasse uteplassen din etter både humør og sesong.

Det er også verdt å merke seg at HAVSTEN er laget av resirkulert materiale. Dette gjør at serien er et godt valg for deg som ønsker å ta vare på miljøet samtidig som du nyter utendørslivet.

Sammenfattet er HAVSTEN fra IKEA den perfekte løsningen for deg som ønsker å skape en koselig og avslappende uteplass. Serien er vakker, behagelig å sitte i, tilpasningsdyktig og miljøvennlig. Vi anbefaler på det sterkeste å sjekke ut HAVSTEN-serien neste gang du besøker IKEA. Her finner du mange forskjellige utemøbler fra IKEA som kan passe til hagen din.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.