Nyt utendørslivet med HAVSTEN hagemøbler fra IKEA

26.03.2023

Endelig er våren her, og med den kommer tiden for å nyte utendørslivet. Med den nye serien HAVSTEN fra IKEA kan du nå ta utendørsopplevelsen til et helt nytt nivå. HAVSTEN er den perfekte løsningen for deg som vil skape en koselig og avslappende atmosfære på terrassen, i hagen eller på balkongen.

Med HAVSTEN kan du skape din egen lille oase i det fri. Serien består av en lenestol, en 2-seters sofa, en 3-seters sofa og en sofa som kan bygges så lang som du ønsker. Du kan dermed tilpasse HAVSTEN til dine spesifikke behov og ønsker.

HAVSTEN er ikke bare vakker å se på, men også svært behagelig å sitte i. Putene er myke og støttende, og trekkene er laget av et slitesterkt materiale som tåler både sol, lett regn og vind. Dette gjør at du kan nyte utendørslivet i time etter time, uten å bekymre deg for om møblene tåler påkjenningene fra været.

Med HAVSTEN kan du også enkelt endre utseendet på uteplassen din. Ved å legge til noen puter eller pledd i ulike farger og mønstre kan du gi uteplassen din et helt nytt uttrykk. Dette gjør at du kan tilpasse uteplassen din etter både humør og sesong.

Det er også verdt å merke seg at HAVSTEN er laget av resirkulert materiale. Dette gjør at serien er et godt valg for deg som ønsker å ta vare på miljøet samtidig som du nyter utendørslivet.

Sammenfattet er HAVSTEN fra IKEA den perfekte løsningen for deg som ønsker å skape en koselig og avslappende uteplass. Serien er vakker, behagelig å sitte i, tilpasningsdyktig og miljøvennlig. Vi anbefaler på det sterkeste å sjekke ut HAVSTEN-serien neste gang du besøker IKEA. Her finner du mange forskjellige utemøbler fra IKEA som kan passe til hagen din.

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...