Nyt utendørslivet med HAVSTEN hagemøbler fra IKEA

26.03.2023

Endelig er våren her, og med den kommer tiden for å nyte utendørslivet. Med den nye serien HAVSTEN fra IKEA kan du nå ta utendørsopplevelsen til et helt nytt nivå. HAVSTEN er den perfekte løsningen for deg som vil skape en koselig og avslappende atmosfære på terrassen, i hagen eller på balkongen.

Med HAVSTEN kan du skape din egen lille oase i det fri. Serien består av en lenestol, en 2-seters sofa, en 3-seters sofa og en sofa som kan bygges så lang som du ønsker. Du kan dermed tilpasse HAVSTEN til dine spesifikke behov og ønsker.

HAVSTEN er ikke bare vakker å se på, men også svært behagelig å sitte i. Putene er myke og støttende, og trekkene er laget av et slitesterkt materiale som tåler både sol, lett regn og vind. Dette gjør at du kan nyte utendørslivet i time etter time, uten å bekymre deg for om møblene tåler påkjenningene fra været.

Med HAVSTEN kan du også enkelt endre utseendet på uteplassen din. Ved å legge til noen puter eller pledd i ulike farger og mønstre kan du gi uteplassen din et helt nytt uttrykk. Dette gjør at du kan tilpasse uteplassen din etter både humør og sesong.

Det er også verdt å merke seg at HAVSTEN er laget av resirkulert materiale. Dette gjør at serien er et godt valg for deg som ønsker å ta vare på miljøet samtidig som du nyter utendørslivet.

Sammenfattet er HAVSTEN fra IKEA den perfekte løsningen for deg som ønsker å skape en koselig og avslappende uteplass. Serien er vakker, behagelig å sitte i, tilpasningsdyktig og miljøvennlig. Vi anbefaler på det sterkeste å sjekke ut HAVSTEN-serien neste gang du besøker IKEA. Her finner du mange forskjellige utemøbler fra IKEA som kan passe til hagen din.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...