Nye lette og praktiske utemøbler fra IKEA - perfekt for spontane strandturer

07.04.2023

IKEA har lansert en ny sommerkolleksjon kalt STRANDÖN, perfekt for spontane turer til stranden. Kolleksjonen inkluderer et utvalg produkter, som en sammenleggbar sol-/vindskjerm, en strandstol, en solseng, et brettbord og et piknikteppe.

En av de mest fremtredende produktene i kolleksjonen er den lette og kompakte parasollen, som ikke bare gir beskyttelse mot solens stråler, men også gir en flott sommervibe med sitt fargerike mønster. Fargene og mønsteret på stoffet er langvarige, noe som sikrer at du kan nyte den i mange somrer fremover.

STRANDÖN sol-/vindskjerm er også et flott tillegg til kolleksjonen. Den lette vekten og den enkle sammenleggbare designen gjør det raskt og praktisk å sette opp og pakke sammen, slik at du kan få mest mulig ut av stranddagen.

For de som foretrekker å sitte og slappe av, er STRANDÖN strandstol og solseng perfekte valg. Begge er lette og har en praktisk lomme, slik at de er enkle å ta med seg. Solsengen er romslig nok til å strekke seg ut og nyte solen, og den kompakte designen gjør den enkel å transportere.

Kolleksjonen inkluderer også et brettbord og et piknikteppe med et nydelig mønster i sommerlige farger, som gjør dem perfekte for utendørs bespisning eller bare avslapping på stranden.

Alt i alt tilbyr STRANDÖN-kolleksjonen fra IKEA alt du trenger for en fantastisk dag på stranden. Lett, sammenleggbar og med praktiske oppbevaringsfunksjoner, er denne kolleksjonen ideell for spontane turer når du bare vil nyte solen og sanden.

Kombinasjonen av SKARPÖ utendørs lenestol og STRANDÖN parasoll fra IKEA er en perfekt match for enhver utendørs setting. SKARPÖ lenestolen er laget av slitesterke og værbestandige materialer, noe som gjør den egnet for utendørsbruk året rundt. Den moderne designen og komfortable sitteplassen gjør den til et flott tillegg til enhver utendørs plass, enten det er en hage, terrasse eller balkong.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...