Nye lette og praktiske utemøbler fra IKEA - perfekt for spontane strandturer

07.04.2023

IKEA har lansert en ny sommerkolleksjon kalt STRANDÖN, perfekt for spontane turer til stranden. Kolleksjonen inkluderer et utvalg produkter, som en sammenleggbar sol-/vindskjerm, en strandstol, en solseng, et brettbord og et piknikteppe.

En av de mest fremtredende produktene i kolleksjonen er den lette og kompakte parasollen, som ikke bare gir beskyttelse mot solens stråler, men også gir en flott sommervibe med sitt fargerike mønster. Fargene og mønsteret på stoffet er langvarige, noe som sikrer at du kan nyte den i mange somrer fremover.

STRANDÖN sol-/vindskjerm er også et flott tillegg til kolleksjonen. Den lette vekten og den enkle sammenleggbare designen gjør det raskt og praktisk å sette opp og pakke sammen, slik at du kan få mest mulig ut av stranddagen.

For de som foretrekker å sitte og slappe av, er STRANDÖN strandstol og solseng perfekte valg. Begge er lette og har en praktisk lomme, slik at de er enkle å ta med seg. Solsengen er romslig nok til å strekke seg ut og nyte solen, og den kompakte designen gjør den enkel å transportere.

Kolleksjonen inkluderer også et brettbord og et piknikteppe med et nydelig mønster i sommerlige farger, som gjør dem perfekte for utendørs bespisning eller bare avslapping på stranden.

Alt i alt tilbyr STRANDÖN-kolleksjonen fra IKEA alt du trenger for en fantastisk dag på stranden. Lett, sammenleggbar og med praktiske oppbevaringsfunksjoner, er denne kolleksjonen ideell for spontane turer når du bare vil nyte solen og sanden.

Kombinasjonen av SKARPÖ utendørs lenestol og STRANDÖN parasoll fra IKEA er en perfekt match for enhver utendørs setting. SKARPÖ lenestolen er laget av slitesterke og værbestandige materialer, noe som gjør den egnet for utendørsbruk året rundt. Den moderne designen og komfortable sitteplassen gjør den til et flott tillegg til enhver utendørs plass, enten det er en hage, terrasse eller balkong.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.