Nye lette og praktiske utemøbler fra IKEA - perfekt for spontane strandturer

07.04.2023

IKEA har lansert en ny sommerkolleksjon kalt STRANDÖN, perfekt for spontane turer til stranden. Kolleksjonen inkluderer et utvalg produkter, som en sammenleggbar sol-/vindskjerm, en strandstol, en solseng, et brettbord og et piknikteppe.

En av de mest fremtredende produktene i kolleksjonen er den lette og kompakte parasollen, som ikke bare gir beskyttelse mot solens stråler, men også gir en flott sommervibe med sitt fargerike mønster. Fargene og mønsteret på stoffet er langvarige, noe som sikrer at du kan nyte den i mange somrer fremover.

STRANDÖN sol-/vindskjerm er også et flott tillegg til kolleksjonen. Den lette vekten og den enkle sammenleggbare designen gjør det raskt og praktisk å sette opp og pakke sammen, slik at du kan få mest mulig ut av stranddagen.

For de som foretrekker å sitte og slappe av, er STRANDÖN strandstol og solseng perfekte valg. Begge er lette og har en praktisk lomme, slik at de er enkle å ta med seg. Solsengen er romslig nok til å strekke seg ut og nyte solen, og den kompakte designen gjør den enkel å transportere.

Kolleksjonen inkluderer også et brettbord og et piknikteppe med et nydelig mønster i sommerlige farger, som gjør dem perfekte for utendørs bespisning eller bare avslapping på stranden.

Alt i alt tilbyr STRANDÖN-kolleksjonen fra IKEA alt du trenger for en fantastisk dag på stranden. Lett, sammenleggbar og med praktiske oppbevaringsfunksjoner, er denne kolleksjonen ideell for spontane turer når du bare vil nyte solen og sanden.

Kombinasjonen av SKARPÖ utendørs lenestol og STRANDÖN parasoll fra IKEA er en perfekt match for enhver utendørs setting. SKARPÖ lenestolen er laget av slitesterke og værbestandige materialer, noe som gjør den egnet for utendørsbruk året rundt. Den moderne designen og komfortable sitteplassen gjør den til et flott tillegg til enhver utendørs plass, enten det er en hage, terrasse eller balkong.

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...