Nyt sommeren i stil med SKARPÖ lenestol fra IKEA

03.04.2023

SKARPÖ lenestol fra IKEA er en stilig og komfortabel utendørs stol som vil være et flott tilskudd til enhver hage eller balkong. Stolen er tilgjengelig i to forskjellige farger, hvit og mørk blå, som begge gir en frisk og moderne følelse.

Lenestolen er laget av slitesterk plast og er derfor både lett og enkel å vedlikeholde. Den kan enkelt rengjøres med en fuktig klut, og er motstandsdyktig mot vær og vind. Med sin lave vekt og enkle design, kan stolen også enkelt flyttes rundt etter behov.

Med sin moderne stil og rene linjer, vil den gi et stilfullt preg på enhver uteplass. Den er perfekt for å nyte varme sommerdager eller kvelder, og er en utmerket investering for å skape en hyggelig og avslappende atmosfære utendørs.

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...