Jotun Bella 2489 – en farge som sprekker av energi!

01.02.2023
Line T. Klein/ ©JOTUN LADY
Line T. Klein/ ©JOTUN LADY

Bella gir et helt nytt liv til rommet ditt med sin unike oransje nyanse. Denne fargen skiller seg definitivt ut fra de mer dempede og brente oransje nyansene vi har sett tidligere. Bella er hentet fra den nye fargepaletten Serene Presence. Serene Presence er den første fargefortellingen i det globale fargekartet STORIES, og byr på et spekter av nydelige farger - fra dempede pasteller til friske grønnfarger, og ikke minst deilige og gylne oransjetoner.

Kraftige okertoner bidrar til å vekke våre sanser og fange oppmerksomheten vår, og det samme kan sies om oransje. Oransje farger er nemlig ideelle for sosiale soner i hjemmet, som kjøkkenet eller hjemmekontoret. De sprer en frisk dose energi gjennom dagen.

Bella 2489
NCS Kode: S2040-Y50R

Så hvis du leter etter en farge som virkelig får ting til å sprekke av energi, så er Jotun Bella 2489 definitivt verdt å vurdere.

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...