Jotun Bella 2489 – en farge som sprekker av energi!

01.02.2023
Line T. Klein/ ©JOTUN LADY
Line T. Klein/ ©JOTUN LADY

Bella gir et helt nytt liv til rommet ditt med sin unike oransje nyanse. Denne fargen skiller seg definitivt ut fra de mer dempede og brente oransje nyansene vi har sett tidligere. Bella er hentet fra den nye fargepaletten Serene Presence. Serene Presence er den første fargefortellingen i det globale fargekartet STORIES, og byr på et spekter av nydelige farger - fra dempede pasteller til friske grønnfarger, og ikke minst deilige og gylne oransjetoner.

Kraftige okertoner bidrar til å vekke våre sanser og fange oppmerksomheten vår, og det samme kan sies om oransje. Oransje farger er nemlig ideelle for sosiale soner i hjemmet, som kjøkkenet eller hjemmekontoret. De sprer en frisk dose energi gjennom dagen.

Bella 2489
NCS Kode: S2040-Y50R

Så hvis du leter etter en farge som virkelig får ting til å sprekke av energi, så er Jotun Bella 2489 definitivt verdt å vurdere.

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...