Entremøbler: Fra skap til speil - våre beste tips

08.01.2023

Entremøbler er en viktig del av innredningen i et hjem, da de ofte fungerer som den første tingen vi ser når vi kommer inn døren. Dette gjør at det er viktig å ha en god oppbevaringsløsning for yttertøy og sko, samt et speil for å se om alt sitter som det skal før vi drar ut døren.

Vi har filmet mange forskjellige inngangsmøbler, fra IKEA til Bolia og mange andre. Nederst i artikkelen finner du et bildegalleri av alle variantene vi har filmet. Håper du blir inspirert. Bare besøk din nærmeste møbelbutikk, det finnes mange løsninger for ditt hjem.

En god måte å oppbevare yttertøy og sko på er ved å ha en kommode eller et skap med skuffer eller hyller. Dette gir god plass til å henge fra seg jakker og organisere skoene sine. Dersom du ikke har plass til en stor kommode, kan det også være lurt å investere i en liten hattehyller eller en klesstang for å henge fra seg yttertøyet.

Et speil er også en viktig del av entremøblene, da det gir oss muligheten til å se om alt sitter som det skal før vi drar ut døren. Det finnes mange ulike speil å velge mellom, alt fra store og elegante til små og enkle. Velg det speilet som passer best inn i stilen du ønsker å skape i entreen din.

Hvis du liker Mackapär fra IKEA ovenfor, har vi flere bilder og videoer her. En god løsning som inngangsmøbel.

En annen ting du kan inkludere i entremøblene dine er hyller eller skap for å oppbevare ting som paraplyer, votter og lue. Dette gir god plass og gjør at ting ikke ender opp i en rotete haug på gulvet.

Hvis du vil ha litt inspirasjon til hvordan du kan sette sammen dine entremøbler, kan det være lurt å se på bilder av andres entreer på nettet eller i innredningsmagasiner. Det finnes også mange møbelbutikker som har utstillinger av entremøbler, hvor du kan se hvordan ulike møbler kan settes sammen og få ideer til hva som vil fungere best i din egen entre.

Alt i alt er entremøbler en viktig del av innredningen i et hjem, og det er viktig å velge møbler som passer inn i den stilen du ønsker å skape. Husk også på å inkludere oppbevaringsløsninger, et speil og eventuelt hyller eller skap for å holde entreen ryddig og organisert.

Bildegalleri av entremøbler

Her har vi samlet mange bilder av entrémøbler som vi har tatt. Håper du blir inspirert av hvordan du ønsker å innrede hjemmet ditt. Besøk Skeidar, IKEA, Fagmøbler, Bohus, Møbelringen eller hvorfor ikke Rusta eller Europris, de har alltid noe.

Alle bilder i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.