Entremøbler: Fra skap til speil - våre beste tips

08.01.2023

Entremøbler er en viktig del av innredningen i et hjem, da de ofte fungerer som den første tingen vi ser når vi kommer inn døren. Dette gjør at det er viktig å ha en god oppbevaringsløsning for yttertøy og sko, samt et speil for å se om alt sitter som det skal før vi drar ut døren.

Vi har filmet mange forskjellige inngangsmøbler, fra IKEA til Bolia og mange andre. Nederst i artikkelen finner du et bildegalleri av alle variantene vi har filmet. Håper du blir inspirert. Bare besøk din nærmeste møbelbutikk, det finnes mange løsninger for ditt hjem.

En god måte å oppbevare yttertøy og sko på er ved å ha en kommode eller et skap med skuffer eller hyller. Dette gir god plass til å henge fra seg jakker og organisere skoene sine. Dersom du ikke har plass til en stor kommode, kan det også være lurt å investere i en liten hattehyller eller en klesstang for å henge fra seg yttertøyet.

Et speil er også en viktig del av entremøblene, da det gir oss muligheten til å se om alt sitter som det skal før vi drar ut døren. Det finnes mange ulike speil å velge mellom, alt fra store og elegante til små og enkle. Velg det speilet som passer best inn i stilen du ønsker å skape i entreen din.

Hvis du liker Mackapär fra IKEA ovenfor, har vi flere bilder og videoer her. En god løsning som inngangsmøbel.

En annen ting du kan inkludere i entremøblene dine er hyller eller skap for å oppbevare ting som paraplyer, votter og lue. Dette gir god plass og gjør at ting ikke ender opp i en rotete haug på gulvet.

Hvis du vil ha litt inspirasjon til hvordan du kan sette sammen dine entremøbler, kan det være lurt å se på bilder av andres entreer på nettet eller i innredningsmagasiner. Det finnes også mange møbelbutikker som har utstillinger av entremøbler, hvor du kan se hvordan ulike møbler kan settes sammen og få ideer til hva som vil fungere best i din egen entre.

Alt i alt er entremøbler en viktig del av innredningen i et hjem, og det er viktig å velge møbler som passer inn i den stilen du ønsker å skape. Husk også på å inkludere oppbevaringsløsninger, et speil og eventuelt hyller eller skap for å holde entreen ryddig og organisert.

Bildegalleri av entremøbler

Her har vi samlet mange bilder av entrémøbler som vi har tatt. Håper du blir inspirert av hvordan du ønsker å innrede hjemmet ditt. Besøk Skeidar, IKEA, Fagmøbler, Bohus, Møbelringen eller hvorfor ikke Rusta eller Europris, de har alltid noe.

Alle bilder i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no

"LADY's nye globale fargekart for 2023, «STORIES - Colour Design by LADY», presenterer en kolleksjon av uttrykksfulle og håpefulle nyanser. Fargene er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre."

Jotun LADY Rhythm of Life er et fargekart som ble lansert av Jotun i 2017. Det er et interiørkonsept som presenterer et utvalg av farger og teksturer som skal inspirere til å skape et personlig hjem med sjel og liv. Fargekartet inneholder en rekke forskjellige nyanser og farger som passer for forskjellige rom i hjemmet, som soverom, stue, kjøkken...

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.

Ballingsløv baderom. Servantskap med benkeplate, Ballingsløv KH80 Hvit med benk i valnøtt. Speil med hylle, Ballingsløv Naturell 80 med allhylle hvit. Servant, Ulfven rund bunn. Tapwell takdusj, Evo Honey gold. Dusjvegger INR, ARC 12 klar messing. Ergon gulv og vegg.

"En dempet beige tone. Fargen er litt mørkere enn 12075 Soothing Beige og 1140 Sand, men lysere enn klassikerne 1929 Muskatnøtt og 1623 Marrakesh. Disse fargene står for øvrig svært godt sammen. 12076 Modern Beige er fin til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Modern Beige 12076 fra Jotun er 2805-Y27R.

"En dempet blågrønn tone. Den vil oppleves som hakket lysere og gråligere enn 6325 Balanse som mange kjenner godt til. Denne fargen skaper en behagelig og rolig atmosfære i rommet. Fungerer best til hvitfargene 7236 Chi og 9918 Klassisk Hvit." NCS fargekode for Evening Green 6352 fra Jotun er 5105-B81G.