Entremøbler: Fra skap til speil - våre beste tips

08.01.2023

Entremøbler er en viktig del av innredningen i et hjem, da de ofte fungerer som den første tingen vi ser når vi kommer inn døren. Dette gjør at det er viktig å ha en god oppbevaringsløsning for yttertøy og sko, samt et speil for å se om alt sitter som det skal før vi drar ut døren.

Vi har filmet mange forskjellige inngangsmøbler, fra IKEA til Bolia og mange andre. Nederst i artikkelen finner du et bildegalleri av alle variantene vi har filmet. Håper du blir inspirert. Bare besøk din nærmeste møbelbutikk, det finnes mange løsninger for ditt hjem.

En god måte å oppbevare yttertøy og sko på er ved å ha en kommode eller et skap med skuffer eller hyller. Dette gir god plass til å henge fra seg jakker og organisere skoene sine. Dersom du ikke har plass til en stor kommode, kan det også være lurt å investere i en liten hattehyller eller en klesstang for å henge fra seg yttertøyet.

Et speil er også en viktig del av entremøblene, da det gir oss muligheten til å se om alt sitter som det skal før vi drar ut døren. Det finnes mange ulike speil å velge mellom, alt fra store og elegante til små og enkle. Velg det speilet som passer best inn i stilen du ønsker å skape i entreen din.

Hvis du liker Mackapär fra IKEA ovenfor, har vi flere bilder og videoer her. En god løsning som inngangsmøbel.

En annen ting du kan inkludere i entremøblene dine er hyller eller skap for å oppbevare ting som paraplyer, votter og lue. Dette gir god plass og gjør at ting ikke ender opp i en rotete haug på gulvet.

Hvis du vil ha litt inspirasjon til hvordan du kan sette sammen dine entremøbler, kan det være lurt å se på bilder av andres entreer på nettet eller i innredningsmagasiner. Det finnes også mange møbelbutikker som har utstillinger av entremøbler, hvor du kan se hvordan ulike møbler kan settes sammen og få ideer til hva som vil fungere best i din egen entre.

Alt i alt er entremøbler en viktig del av innredningen i et hjem, og det er viktig å velge møbler som passer inn i den stilen du ønsker å skape. Husk også på å inkludere oppbevaringsløsninger, et speil og eventuelt hyller eller skap for å holde entreen ryddig og organisert.

Bildegalleri av entremøbler

Her har vi samlet mange bilder av entrémøbler som vi har tatt. Håper du blir inspirert av hvordan du ønsker å innrede hjemmet ditt. Besøk Skeidar, IKEA, Fagmøbler, Bohus, Møbelringen eller hvorfor ikke Rusta eller Europris, de har alltid noe.

Alle bilder i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...