Entremøbler: Fra skap til speil - våre beste tips

08.01.2023

Entremøbler er en viktig del av innredningen i et hjem, da de ofte fungerer som den første tingen vi ser når vi kommer inn døren. Dette gjør at det er viktig å ha en god oppbevaringsløsning for yttertøy og sko, samt et speil for å se om alt sitter som det skal før vi drar ut døren.

Vi har filmet mange forskjellige inngangsmøbler, fra IKEA til Bolia og mange andre. Nederst i artikkelen finner du et bildegalleri av alle variantene vi har filmet. Håper du blir inspirert. Bare besøk din nærmeste møbelbutikk, det finnes mange løsninger for ditt hjem.

En god måte å oppbevare yttertøy og sko på er ved å ha en kommode eller et skap med skuffer eller hyller. Dette gir god plass til å henge fra seg jakker og organisere skoene sine. Dersom du ikke har plass til en stor kommode, kan det også være lurt å investere i en liten hattehyller eller en klesstang for å henge fra seg yttertøyet.

Et speil er også en viktig del av entremøblene, da det gir oss muligheten til å se om alt sitter som det skal før vi drar ut døren. Det finnes mange ulike speil å velge mellom, alt fra store og elegante til små og enkle. Velg det speilet som passer best inn i stilen du ønsker å skape i entreen din.

Hvis du liker Mackapär fra IKEA ovenfor, har vi flere bilder og videoer her. En god løsning som inngangsmøbel.

En annen ting du kan inkludere i entremøblene dine er hyller eller skap for å oppbevare ting som paraplyer, votter og lue. Dette gir god plass og gjør at ting ikke ender opp i en rotete haug på gulvet.

Hvis du vil ha litt inspirasjon til hvordan du kan sette sammen dine entremøbler, kan det være lurt å se på bilder av andres entreer på nettet eller i innredningsmagasiner. Det finnes også mange møbelbutikker som har utstillinger av entremøbler, hvor du kan se hvordan ulike møbler kan settes sammen og få ideer til hva som vil fungere best i din egen entre.

Alt i alt er entremøbler en viktig del av innredningen i et hjem, og det er viktig å velge møbler som passer inn i den stilen du ønsker å skape. Husk også på å inkludere oppbevaringsløsninger, et speil og eventuelt hyller eller skap for å holde entreen ryddig og organisert.

Bildegalleri av entremøbler

Her har vi samlet mange bilder av entrémøbler som vi har tatt. Håper du blir inspirert av hvordan du ønsker å innrede hjemmet ditt. Besøk Skeidar, IKEA, Fagmøbler, Bohus, Møbelringen eller hvorfor ikke Rusta eller Europris, de har alltid noe.

Alle bilder i denne artikkelen er tatt av Interiørbutikker.no

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.