MACKAPÄR: Oppbevaringsmøbler fra IKEA for funksjonelle og moderne løsninger

25.12.2022

MACKAPÄR er en serie med oppbevaringsmøbler fra IKEA. Serien inkluderer en rekke oppbevaringsalternativer, som skap, skoskap og kleshengere. Disse delene er designet for å være funksjonelle og praktiske, samtidig som de har et enkelt og moderne uttrykk. I denne artikkelen vil du se bilder av MACKAPÄR, en svært rimelig oppbevaringsløsning for for eksempel din hall. Du får også 6 gode tips til hvordan du kan innrede hallen din på best mulig måte.

Hvordan møblere en hall

  1. Begynn med å vurdere størrelsen på hallen og planløsningen til rommet. Mål dimensjonene til rommet og tenk på hvordan du vil bruke plassen.

  2. Velg møbler som passer til størrelsen på rommet. Hvis hallen er liten, kan du vurdere å bruke kompakte deler som en konsollbord eller en liten benk.

  3. Vurder funksjonen til hallen. Hvis du trenger oppbevaring, kan du lete etter deler som tilbyr god plass til sko, jakker og andre gjenstander. Hvis du vil at hallen skal være et velkomment rom for gjester, kan du vurdere å legge til en benk eller et lite bord og stoler.

  4. Velg en stil som reflekterer din personlige smak og som komplimenterer resten av hjemmet ditt.

  5. Ikke glem belysningen. En godt opplyst hall gjør det enklere å navigere og skaper en varm og innbydende atmosfære.

  6. Til slutt, legg til noen personlige ting, som kunstverk eller planter, for å gjøre plassen velkommen og innbydende.

MACKAPÄR-serien er laget av en kombinasjon av materialer, inkludert tre, metall og plast, og finnes i et utvalg av størrelser og farger for å imøtekomme ulike behov og preferanser. Noen deler i serien er også designet for å være enkelt å sette sammen og demonteres, noe som gjør dem til en bekvem og fleksibel oppbevaringsløsning for ulike rom.

Liker du et mer robust møbel i hallen, så er PINNIG i metall løsningen for deg, klikk på linken og se

Alle bilder er tatt av Interiørbutikker.no i samarbeid med Mauritz Interiør & Design.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».