Billige møbler på nett

01.09.2018

Hvor kan man kjøpe billige møbler på nett? Her skriver vi om de billigste møbelbutikkene, store og små. Fraktpriser er svært avgjørende for hva den totale sluttsummen blir, som Rema 1000 sier, Det er sluttsummen som teller! Så det store spørsmålet er hva er fraktprisen? Der har du stor forskjell, og fraktprisen bestemmes vanligvis hvor du bor i landet.

Bilde fra Furniturebox.no
Bilde fra Furniturebox.no

Billigste møbelbutikker på nett 

Billigste møbelbutikker på nett er: Furniturebox.no, Trademax.no og Chilli.no, disse tre møbelforretningene på internett eies av samme bedrift. Fraktprisene avhenger av hvor du bor i landet: Postnummer: 0001-1999: 495 kr. Postnummer: 2000-7999: 795 kr. Postnummer: 8000-9999: 3995 kr

Klikk for større bilder

10 mest populære spisegrupper fra Furniturebox finner du her: https://www.interiorbutikker.no/l/a10-mest-populaere-spisegrupper/

Vidaxl.no tilbyr alltid gratis frakt og retur, de har ikke det samme sortimentet som andre møbelbutikker på nett, Skal du kjøpe hyller, kjøkkenbord og stoler, så er det en del å velge mellom. 

Vidaxl.no
Vidaxl.no

Jotex.no tilbyr gratis frakt, ekspedisjonsavgift på 49 kr tilkommer. Jotex har et bredt utvalg av møbler i alle prisklasser. Sjekk alltid kategori salg når du er på deres nettside, der er det alltid gode tilbud for de som vil spare penger.

Ellos.no har et stort utvalg av møbler til gode priser. Levering hjem til tomtgrense er 495 kr. Ellos er en trygg bedrift å handle fra. har vært aktiv siden 1947. 

Billige lamper på nett finner du her: https://www.interiorbutikker.no/l/billige-lamper/

Billig interiør på nett finner du her: https://www.interiorbutikker.no/l/billig-interior-pa-nett/

Her finner du fraktpriser fra norske møbel og interiørbutikker: https://www.interiorbutikker.no/frakt