Billig interiør på nett

22.06.2018

Hvor kan du finne billig interiør på nett? Om sommeren er det ekstra godt å handle interiør på nett for butikkene har sommersalg, det vil si god pris for deg. Her er noen av de billigste interiørbutikkene på nett. 

Jotex

Jotex.no er et trygt kort når det gjelder å finne billige interiør på internett. Her får du rabatt på opptil 70% av interiøret til hjemmet ditt. Gardiner til 53 kr eller kuddravdrag for 21 kr er noen av tilbuden. Jotex betaler frakten om du bestiller for over 499 kr. Ellers koster frakten 49,90 kr, og du mottar pakken innen 3-5 dager.


Kremmerhuset

Kremmerhuset er et kjent selskap for mange nordmenn, de har mange fysiske butikker, men de selger også på internett, noe som kanskje ikke alle vet om. Her får du gode sommertilbud med mengder av varer fra -30%, -50% og -70%  Fri frakt over 499 - Fri retur i butikk!
Cellbes

Cellbes har mye god pris på interiør, 139 artikler ligger i kategorien salg interiør. Minste order verdi 99 kr. Ekspedisjonsgebyr 59 kr, fri frakt ved kjøp over 800 kr

Nordiske hjem

Nettbutikken har et stort utvalg fra alle sine leverandører  og tilbyr rask levering. Fri frakt over 1500 kr. 

Lampemesteren

Lampemesteren er en stor nettbutikk som har mye på salg. Gode tilbud på utvalgte modeller av vakre designer lamper. Lampemesteren leverer fraktfritt i hele Norge med posten, ved kjøp av alle lamper eller ved kjøp for minst 999 kr. Leveringstiden er typisk 1 til 2 uker.