Weston sofa fra Bohus

18.09.2022
Bohus Bodø
Bohus Bodø

"WESTON serien er for deg som liker den moderne rustikke stilen. WESTON leveres i mange ulike oppsett, som 2 seter, 3 seter, 3 seter XL Sovesofa og hjørnesofaer i mange størrelser. Kanskje har du også plass til en stol? Serien leveres i et stort utvalg av tekstiler og hud i ulike farger." 

Rustikk stil på møblene

Hvis du liker rustikk stil og møbler i naturlige farger, er dette møbelsettet perfekt for deg, det passer i et moderne hjem så vel som i et hjem med eldre møbler og stil. Ifølge Bohus har "Ecohud i lysebrun deilige varme undertoner og passer spesielt godt til kjølige blå-, grå- og beigetoner i resten av interiøret." Her finner du over 100 farger fra Jotun til inspirasjon. Prisene på bildene kan avvike fra dagens priser fordi bildene er eldre.

5 hjem med Weston sofa fra Bohus

Under ser du en Weston sofa fra Bohus hvor veggene er malt i Jotun Evergreen 8479. Her er en link om du vil se flere boliger med denne fargen.

"En dempet grønntone. En god kombinasjon av behagelig lun, men også frisk og frodig. En farge man tåler på alle fire vegger, og sammen med grønne planter våkner denne fargen til liv!" NCS fargekode for Pale Green 8478 fra Jotun er 2509-G59Y.

"Siena kommer i klassisk hvit eller, til en litt høyere pris, i en av AUBOs 14 flotte trendfarger. Slik at det nye kjøkkenet ditt får akkurat det uttrykket du er på jakt etter."

Her finner du 3 HTH Nordic Spirit hvit eik kjøkken med forskjellige fargeløsninger på skap. Du finner mange bilder og videoer av disse HTH -kjøkkenene nedenfor.

IKEA Lerhyttan svartbeiset Kjøkken. Karlby benkeplate. Blixtsnabb induksjonstopp. Följande veggmontert ventilator. Falsterbo 11 Tulipa 4034 Tapet.

"En dempet, burgunderrød tone, noe mer blålig i tonen enn rødtonene vi kjenner som 2995 Dusty Red eller 2859 Whispering Red. Nydelig sammen med dempede gråtoner." NCS fargekode for Red Maple 2727 fra Jotun er S 6020-Y90R.