VOXTORP kjøkken med kjøkkenøy fra IKEA

14.03.2023

VOXTORP kjøkken med kjøkkenøy fra IKEA er en fantastisk løsning for de som ønsker å ha et stilrent og funksjonelt kjøkken. Med sin mørk grå farge gir VOXTORP kjøkkenet et moderne og elegant utseende, samtidig som det passer godt inn i de fleste hjem.

En av de store fordelene med VOXTORP kjøkkenet er at det kommer med en rekke forskjellige moduler som gjør det enkelt å tilpasse kjøkkenet etter ens egne behov. Kjøkkenøya, som er utstyrt med en PINNARP benkeplate i valnøtt/finer, er spesielt praktisk da den gir ekstra benkeplass og oppbevaringsmuligheter.

Belyse kjøkkenøya

For å belyse kjøkkenøya på en elegant måte, er det en god idé å velge en pendellampe som passer til VOXTORP kjøkkenets moderne utseende. IKEAs HÖGVIND pendellampe med 3 lamper, forniklet/grå glass, er et flott valg som både gir god belysning og tilfører kjøkkenet en ekstra touch av stil.

For å fullføre kjøkkenøya er det viktig å velge riktige stoler. YNGVAR barkrakk stoler er et flott valg da de er enkle å justere og har en moderne og stilren design som passer godt til VOXTORP kjøkkenet.

På bildet kan man se kjøkkenfronter som er dekket av en beskyttende plastfolie. Dette er vanlig ved levering av nye kjøkken, og folien beskytter kjøkkenfrontene mot riper og skader under transport og montering. Når kjøkkenet er ferdig montert, fjernes plastfolien og de flotte kjøkkenfrontene kommer til syne.

Alt i alt er VOXTORP kjøkken med kjøkkenøy fra IKEA en flott løsning for de som ønsker et funksjonelt og moderne kjøkken. Med sine mange moduler og tilbehør, er det enkelt å tilpasse kjøkkenet etter egne behov og ønsker, samtidig som det gir hjemmet en ekstra touch av stil.

Tekst og Foto: Interiørbutikker.no

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...