VOXTORP kjøkken med kjøkkenøy fra IKEA

14.03.2023

VOXTORP kjøkken med kjøkkenøy fra IKEA er en fantastisk løsning for de som ønsker å ha et stilrent og funksjonelt kjøkken. Med sin mørk grå farge gir VOXTORP kjøkkenet et moderne og elegant utseende, samtidig som det passer godt inn i de fleste hjem.

En av de store fordelene med VOXTORP kjøkkenet er at det kommer med en rekke forskjellige moduler som gjør det enkelt å tilpasse kjøkkenet etter ens egne behov. Kjøkkenøya, som er utstyrt med en PINNARP benkeplate i valnøtt/finer, er spesielt praktisk da den gir ekstra benkeplass og oppbevaringsmuligheter.

Belyse kjøkkenøya

For å belyse kjøkkenøya på en elegant måte, er det en god idé å velge en pendellampe som passer til VOXTORP kjøkkenets moderne utseende. IKEAs HÖGVIND pendellampe med 3 lamper, forniklet/grå glass, er et flott valg som både gir god belysning og tilfører kjøkkenet en ekstra touch av stil.

For å fullføre kjøkkenøya er det viktig å velge riktige stoler. YNGVAR barkrakk stoler er et flott valg da de er enkle å justere og har en moderne og stilren design som passer godt til VOXTORP kjøkkenet.

På bildet kan man se kjøkkenfronter som er dekket av en beskyttende plastfolie. Dette er vanlig ved levering av nye kjøkken, og folien beskytter kjøkkenfrontene mot riper og skader under transport og montering. Når kjøkkenet er ferdig montert, fjernes plastfolien og de flotte kjøkkenfrontene kommer til syne.

Alt i alt er VOXTORP kjøkken med kjøkkenøy fra IKEA en flott løsning for de som ønsker et funksjonelt og moderne kjøkken. Med sine mange moduler og tilbehør, er det enkelt å tilpasse kjøkkenet etter egne behov og ønsker, samtidig som det gir hjemmet en ekstra touch av stil.

Tekst og Foto: Interiørbutikker.no

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.