VOXTORP kjøkken med kjøkkenøy fra IKEA

14.03.2023

VOXTORP kjøkken med kjøkkenøy fra IKEA er en fantastisk løsning for de som ønsker å ha et stilrent og funksjonelt kjøkken. Med sin mørk grå farge gir VOXTORP kjøkkenet et moderne og elegant utseende, samtidig som det passer godt inn i de fleste hjem.

En av de store fordelene med VOXTORP kjøkkenet er at det kommer med en rekke forskjellige moduler som gjør det enkelt å tilpasse kjøkkenet etter ens egne behov. Kjøkkenøya, som er utstyrt med en PINNARP benkeplate i valnøtt/finer, er spesielt praktisk da den gir ekstra benkeplass og oppbevaringsmuligheter.

Belyse kjøkkenøya

For å belyse kjøkkenøya på en elegant måte, er det en god idé å velge en pendellampe som passer til VOXTORP kjøkkenets moderne utseende. IKEAs HÖGVIND pendellampe med 3 lamper, forniklet/grå glass, er et flott valg som både gir god belysning og tilfører kjøkkenet en ekstra touch av stil.

For å fullføre kjøkkenøya er det viktig å velge riktige stoler. YNGVAR barkrakk stoler er et flott valg da de er enkle å justere og har en moderne og stilren design som passer godt til VOXTORP kjøkkenet.

På bildet kan man se kjøkkenfronter som er dekket av en beskyttende plastfolie. Dette er vanlig ved levering av nye kjøkken, og folien beskytter kjøkkenfrontene mot riper og skader under transport og montering. Når kjøkkenet er ferdig montert, fjernes plastfolien og de flotte kjøkkenfrontene kommer til syne.

Alt i alt er VOXTORP kjøkken med kjøkkenøy fra IKEA en flott løsning for de som ønsker et funksjonelt og moderne kjøkken. Med sine mange moduler og tilbehør, er det enkelt å tilpasse kjøkkenet etter egne behov og ønsker, samtidig som det gir hjemmet en ekstra touch av stil.

Tekst og Foto: Interiørbutikker.no

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...