VOXTORP kjøkken med kjøkkenøy fra IKEA

14.03.2023

VOXTORP kjøkken med kjøkkenøy fra IKEA er en fantastisk løsning for de som ønsker å ha et stilrent og funksjonelt kjøkken. Med sin mørk grå farge gir VOXTORP kjøkkenet et moderne og elegant utseende, samtidig som det passer godt inn i de fleste hjem.

En av de store fordelene med VOXTORP kjøkkenet er at det kommer med en rekke forskjellige moduler som gjør det enkelt å tilpasse kjøkkenet etter ens egne behov. Kjøkkenøya, som er utstyrt med en PINNARP benkeplate i valnøtt/finer, er spesielt praktisk da den gir ekstra benkeplass og oppbevaringsmuligheter.

Belyse kjøkkenøya

For å belyse kjøkkenøya på en elegant måte, er det en god idé å velge en pendellampe som passer til VOXTORP kjøkkenets moderne utseende. IKEAs HÖGVIND pendellampe med 3 lamper, forniklet/grå glass, er et flott valg som både gir god belysning og tilfører kjøkkenet en ekstra touch av stil.

For å fullføre kjøkkenøya er det viktig å velge riktige stoler. YNGVAR barkrakk stoler er et flott valg da de er enkle å justere og har en moderne og stilren design som passer godt til VOXTORP kjøkkenet.

På bildet kan man se kjøkkenfronter som er dekket av en beskyttende plastfolie. Dette er vanlig ved levering av nye kjøkken, og folien beskytter kjøkkenfrontene mot riper og skader under transport og montering. Når kjøkkenet er ferdig montert, fjernes plastfolien og de flotte kjøkkenfrontene kommer til syne.

Alt i alt er VOXTORP kjøkken med kjøkkenøy fra IKEA en flott løsning for de som ønsker et funksjonelt og moderne kjøkken. Med sine mange moduler og tilbehør, er det enkelt å tilpasse kjøkkenet etter egne behov og ønsker, samtidig som det gir hjemmet en ekstra touch av stil.

Tekst og Foto: Interiørbutikker.no

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...