VOXTORP IKEA kjøkken – et tidløst og praktisk valg

26.12.2022

Hvis du er på utkikk etter et nytt kjøkken, kan VOXTORP fra IKEA være et godt valg å vurdere. Dette kjøkkenet har en enkel og tidløs stil, og er tilgjengelig i flere ulike farger.

Oppdag VOXTORP kjøkkenet i ulike farger

Vi har filmet mange VOXTORP kjøkken fra IKEA, vi legger dem ut her, vi har ikke alle fargene men vi legger ut det vi har. VOXTORP IKEA-kjøkkenet er tilgjengelig i følgende farger i Norge: Høyglans hvit, Matt hvit, Mørk grå og Eikemønsteret. Høyglans beige (Ikke tilgjengelig i Norge men jeg tar den med, for den er fin.)

Hver av disse fargene kan bidra til å sette ditt eget personlige preg på kjøkkenet ditt, og hjelpe til å skape den stemningen du ønsker. Høyglans beige og høyglans hvit gir et lyst og luftig inntrykk, mens mørk grå og eikemønstret kan gi et mer rustikt og robust uttrykk. Uansett hvilken farge du velger, vil VOXTORP IKEA kjøkkenet være et tidløst valg som vil passe inn i de fleste hjem.

Praktiske løsninger

I tillegg til å se bra ut, er VOXTORP kjøkkenet også fullt av praktiske løsninger. Kjøkkenet har blant annet skuffeinnredning med full uttrekksskuff, som gjør det enkelt å nå frem til alt du trenger. Det er integrerte håndtak på skapdørene, slik at du får et enhetlig og minimalistisk utseende.

Enkel montering

VOXTORP kjøkkenet er også enkelt å montere selv. Kjøkkenet leveres med tydelige monteringsanvisninger, og det er også mulig å få hjelp fra IKEA til monteringen dersom du ønsker det. Dette gjør det enklere å realisere drømmen om et nytt kjøkken uten å måtte bruke store summer på profesjonell hjelp.

Ved å velge VOXTORP IKEA kjøkkenet får du et kjøkken som både ser bra ut og er enkelt å bruke. Det er et godt valg for deg som ønsker et tidløst og praktisk kjøkken til en rimelig pris som vil vare lenge.

Kombiner VOXTORP med andre IKEA-serier for å skape ditt perfekte kjøkken

VOXTORP fungerer perfekt å kombinere med andre serier fra IKEA. I bildet over kan du se et eksempel på hvordan FRÖJERED harmoniserer godt med VOXTORP i matt hvit. Du kan eksperimentere med ulike kjøkken-serier fra IKEA i IKEA's kjøkkenplanlegger for å finne din perfekte kombinasjon.

"LADY's nye globale fargekart for 2023, «STORIES - Colour Design by LADY», presenterer en kolleksjon av uttrykksfulle og håpefulle nyanser. Fargene er spesielt designet for å inspirere oss til å skape nye og kreative stemninger i hjemmene våre."

Jotun LADY Rhythm of Life er et fargekart som ble lansert av Jotun i 2017. Det er et interiørkonsept som presenterer et utvalg av farger og teksturer som skal inspirere til å skape et personlig hjem med sjel og liv. Fargekartet inneholder en rekke forskjellige nyanser og farger som passer for forskjellige rom i hjemmet, som soverom, stue, kjøkken...

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.

Ballingsløv baderom. Servantskap med benkeplate, Ballingsløv KH80 Hvit med benk i valnøtt. Speil med hylle, Ballingsløv Naturell 80 med allhylle hvit. Servant, Ulfven rund bunn. Tapwell takdusj, Evo Honey gold. Dusjvegger INR, ARC 12 klar messing. Ergon gulv og vegg.

"En dempet beige tone. Fargen er litt mørkere enn 12075 Soothing Beige og 1140 Sand, men lysere enn klassikerne 1929 Muskatnøtt og 1623 Marrakesh. Disse fargene står for øvrig svært godt sammen. 12076 Modern Beige er fin til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Modern Beige 12076 fra Jotun er 2805-Y27R.

"En dempet blågrønn tone. Den vil oppleves som hakket lysere og gråligere enn 6325 Balanse som mange kjenner godt til. Denne fargen skaper en behagelig og rolig atmosfære i rommet. Fungerer best til hvitfargene 7236 Chi og 9918 Klassisk Hvit." NCS fargekode for Evening Green 6352 fra Jotun er 5105-B81G.