Stilfull design og komfort med Viskafors sofa fra IKEA 

14.03.2023

IKEA VISKAFORS sofa er en stilfull og komfortabel sofa som passer perfekt inn i enhver stue. Med sine myke, avrundede former og sjenerøst store armlener, skiller den seg ut som et designinnslag i rommet.

Sofaen har et dyp sete med pocketfjærer som gir en myk og omfavnende følelse når du sitter i den. Dyktig håndverk og perfekt passform sikrer at sofaen alltid vil vise seg fra sin beste side.

Du kan velge mellom flere forskjellige trekk og bein i 2 farger, slik at du enkelt kan finne en sofa som passer til ditt hjem. Trekket i bomull og polyester er farget i forskjellige nyanser, som gir en fin effekt. Den robuste og slitesterke vevde kvaliteten gir tekstilen en tydelig tekstur.

Alt i alt, er IKEA VISKAFORS sofa en flott valg for de som ønsker en komfortabel og stilfull sofa til sitt hjem.

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...