VINTERFINT & STRÅLA: Jul på IKEA

14.10.2023

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk atmosfære som gir hjertevarme og glede.

Julen nærmer seg med raske skritt, og vi kan allerede høre bjellene klinge i det fjerne. Snart vil nisser, juletrær, lyslykter og røde julekuler fylle våre hjem med den herlige julestemningen. IKEA er klar til å omfavne denne magiske tiden med å tilby et spekter av juledekorasjoner som vil bringe en glød til ethvert hjem.

VINTERFINT 2023: Tradisjonell Jul med IKEA-preg

VINTERFINT 2023 er en kolleksjon som er inspirert av den tradisjonelle skandinaviske julen. Den bringer frem følelsen av de lange vinterdagene, gnistrende snø og varmende peiskos. Med dekorasjoner og tekstiler i klassisk rødt, hvitt og grønt, gir VINTERFINT deg muligheten til å skape din egen juleoase.

Uansett størrelsen på ditt hjem, har IKEA juletrær i forskjellige størrelser som passer perfekt. Fra de majestetiske juletrærne som kan fylle hele stuen, til den plassbesparende VINTERFINT veggdekorasjonen formet som et juletre. Dette er den perfekte løsningen for de som ønsker å vise frem sin unike julepynt og gi rommet en ekstra dose juleglede.

STRÅLA: La Lyset Skape Magi

Når mørket senker seg, vil STRÅLA-kolleksjonen fra IKEA lyse opp hvert hjørne av ditt hjem. Med et utvalg av lamper, lyslenker og stjerner, kan du skape en magisk atmosfære som forvandler hjemmet ditt til en drømmeverden. Heng stjernene i vinduet, taket eller på juletreet for en ekstra glød som vil glede hele familien.

Julen handler om mer enn bare dekorasjoner; det handler om å skape minner, glede og fellesskap. IKEA forstår dette og tilbyr de nødvendige elementene for å bringe alt dette til virkelighet. Julen er for alle, og uavhengig av størrelsen på lommeboka, vil du finne inspirasjon og juleglede hos IKEA i år.

Så hvorfor ikke ta turen til ditt nærmeste IKEA-varehus og la deg inspirere av den vakre VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen? La IKEA hjelpe deg med å skape en magisk jul i år, fylt med kjærlighet, varme og glede. 

Tekst og foto: Interiørbutikker. Bilder tatt på IKEA Sofia, Bulgaria.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...