VINTERFINT & STRÅLA: Jul på IKEA

14.10.2023

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk atmosfære som gir hjertevarme og glede.

Julen nærmer seg med raske skritt, og vi kan allerede høre bjellene klinge i det fjerne. Snart vil nisser, juletrær, lyslykter og røde julekuler fylle våre hjem med den herlige julestemningen. IKEA er klar til å omfavne denne magiske tiden med å tilby et spekter av juledekorasjoner som vil bringe en glød til ethvert hjem.

VINTERFINT 2023: Tradisjonell Jul med IKEA-preg

VINTERFINT 2023 er en kolleksjon som er inspirert av den tradisjonelle skandinaviske julen. Den bringer frem følelsen av de lange vinterdagene, gnistrende snø og varmende peiskos. Med dekorasjoner og tekstiler i klassisk rødt, hvitt og grønt, gir VINTERFINT deg muligheten til å skape din egen juleoase.

Uansett størrelsen på ditt hjem, har IKEA juletrær i forskjellige størrelser som passer perfekt. Fra de majestetiske juletrærne som kan fylle hele stuen, til den plassbesparende VINTERFINT veggdekorasjonen formet som et juletre. Dette er den perfekte løsningen for de som ønsker å vise frem sin unike julepynt og gi rommet en ekstra dose juleglede.

STRÅLA: La Lyset Skape Magi

Når mørket senker seg, vil STRÅLA-kolleksjonen fra IKEA lyse opp hvert hjørne av ditt hjem. Med et utvalg av lamper, lyslenker og stjerner, kan du skape en magisk atmosfære som forvandler hjemmet ditt til en drømmeverden. Heng stjernene i vinduet, taket eller på juletreet for en ekstra glød som vil glede hele familien.

Julen handler om mer enn bare dekorasjoner; det handler om å skape minner, glede og fellesskap. IKEA forstår dette og tilbyr de nødvendige elementene for å bringe alt dette til virkelighet. Julen er for alle, og uavhengig av størrelsen på lommeboka, vil du finne inspirasjon og juleglede hos IKEA i år.

Så hvorfor ikke ta turen til ditt nærmeste IKEA-varehus og la deg inspirere av den vakre VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen? La IKEA hjelpe deg med å skape en magisk jul i år, fylt med kjærlighet, varme og glede. 

Tekst og foto: Interiørbutikker. Bilder tatt på IKEA Sofia, Bulgaria.

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

Hvert år nærmer vi oss den magiske juletiden, og Rusta har nok en gang åpnet dørene for et vell av juleglede og festlige tilbud. Med et spekter av juleprodukter, dekorasjoner og festlige påfunn ønsker Rusta å gjøre julen personlig og ekstra spesiell for alle.

"En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger."

Årets Farge 2024 - Ønsketegn er en brun mystisk farge, som setter tonen for interiørtrenden i det kommende året. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

SINARP/HASSLARP kjøkken i dype brunfarger fra IKEA er et unikt og håndlaget valg for de som ønsker å legge til et personlig preg i sitt kjøkken. Kombinasjonen av dype brunfarger på frontene kombinert med kanter i massivt tre gir et naturlig og eksklusivt utseende.

Julen er den tiden på året da vi samles med våre kjære, deler gleder og skaper minner som varer livet ut. Og i år, som alltid, er det IKEA som hjelper oss med å sette den rette stemningen for førjulstiden. Med den kommende VINTERFINT- og STRÅLA-kolleksjonen, vil IKEA lyse opp hjemmet ditt og hjelpe deg med å skape en magisk...