VILTO-serien fra IKEA: Ta med naturen inn i hjemmet ditt med stil

03.03.2023

Bjørk er ikke bare en vakker tretype, men den gir også et unikt og naturlig uttrykk til møblene. Med delikate tegninger og en lys farge som får en silkeaktig glans over tid, er det en tidløs og elegant materialevalg. Kjerneveden og kvistene i bjørketreet gir også en særpreget look som kan være et flott tilskudd til ethvert hjem.

Hva med å investere i noen flotte bjørkeprodukter som kan gi hjemmet ditt en touch av naturlig skjønnhet? En trappestige i bjørk kan for eksempel være et praktisk og vakkert tillegg til et lite baderom, da den gjør det enklere å nå ting som er plassert høyt oppe.

IKEA har et bredt utvalg av bjørkeprodukter, inkludert en krakk med oppbevaring, en hylle og en håndklehenger, som alle er laget av dette vakre treet. Disse produktene kan være en flott måte å tilføre en touch av naturlig skjønnhet og funksjonalitet til hjemmet ditt. Så hvorfor ikke vurdere å legge til noen bjørkeprodukter i interiøret ditt og skape et unikt og inspirerende rom?

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.