Villa Soft hjørnesofa fra Skeidar

21.09.2022

3-seter med stort hjørne og 1,5-seter. Tekstil Anna 1270 Bronze med arm 20 og 20 cm sorte stålben. Nitra sofabord i Sortbeiset eik. "Villa er en modulsofa som kan bygges til akkurat den størrelsen og fasongen du ønsker. Villa kan selvfølgelig velges i alle farger av tekstiler og huder i Hjellegjerdes utvalg."

"Hjørnesofaen har rene og rette liner med designdetaljer som henspiller til 1960-tallets skandinaviske møbelklassikere. Villa soft hjørnesofa kommer i en flott halvmatt bronsefarget velur." Her finner du bilder av disse fine møblene, prisene på bildene kan avvike fra dagens priser.

Interiørbutikker.no driver også en nettside som heter Mauritz Interior & Design, den er for de som vil se litt mer av hva som finnes i møbelbutikker ute i Europa hvor vi er og filmer mye. Vi har filmet over 100 forskjellige IKEA-kjøkken, noe som settes stor pris på.

"En gyllenbrun tone. Dette er en gyllenbrun tone med klare hint av brunt, som er varm og spennende i møte med en rekke farger. Lekker til mørk brunt, til lyse gule og beige toner, samt spennende til blått." NCS fargekode for Jotun Impression er 3210-Y25R.