Vedum Kjøkken & Bad inviterer kunder til å oppleve baderommet med alle sanser gjennom kreative samarbeid

17.03.2023
Foto: Vedum
Foto: Vedum

Etter noen år med kreativt samarbeid er det på tide å pakke sammen. I år er det de profesjonelle danserne Henric og Joanna Stillman som skal få oss til å sette pris på badet – ved hjelp av kroppssansene.

Foto: Vedum
Foto: Vedum

Den svenske familiebedriften Vedum Kjøkken & Bad har siden 2020 invitert sine kunder til å oppleve selskapet og dets produkter med alle sanser. Samtlige nyhetslanseringer har blitt ledsaget av samarbeid hvor våre sanser og deres plass i hjemmet har blitt tolket.

–Å få koble våre lanseringer til våre sanser har vært fantastisk fint og inspirerende. Vi som jobber her i Vedum opplever at våre sanser er ytterst delaktige i vår hverdag. Duften av tre, det visuelle designet, lyden av innredning som blir til. Da vi innså dette føltes det selvsagt å inkludere kundene i vårt sanse-univers, sier Anna Lindblad, leder for Markedsføring og kommunikasjon i Vedum.

Foto: Vedum
Foto: Vedum

Til årets baderomsnyheter presenterer Vedum et nytt kreativt samarbeid. I 2023 års baderomsmiljø bruker de profesjonelle danserne Henric og Joanna Stillman dansen for å komme i kontakt med kroppssansene. De viser virkelig at det fungerer minst like bra å invitere til dans i Vedums baderom, som det gjør på verdensscenen.

Foto: Vedum
Foto: Vedum

– Vi har opp gjennom årene invitert flere personer som har røtter i nærområdet vårt, men også personer som virker i andre deler av Sverige og verden, som Henric og Joanna Stillman. En ting har de alle til felles – de brenner for sitt håndverk, akkurat som vi gjør i Vedum, sier Anna Lindblad.

Foto: Vedum
Foto: Vedum

Her er noen av Vedums uventede samarbeid rundt konseptet" Våre sanser":

  • Følelse: Keramikeren Camilla Pahlstad rigget sin dreieskive i et miljø med vår baderomsserie Anno. Hun skapte der en pakke bestående av et tannbørstekrus og en såpeskål, unikt for Anno og Vedum.
  • Hørsel: Til lanseringen av vår serie Soprano steg mezzosopranen Annie Fredriksson inn på badet for å skape en stund av velduftende, tonesikker magi til musikk komponert for nettopp denne stunden.
  • Sjette sansen: Kunstneren Emma Stüffe skapte rom for den sjette sansen i Vedums baderom med Zone 1500 og kreerte fantastiske verk.
  • Kroppssansen: I 2023 års baderomsmiljø med serien Soprano bruker de profesjonelle danserne Henric og Joanna Stillman dansen for å komme i kontakt med kroppssansen.
Foto: Vedum
Foto: Vedum

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.