Vedum Kjøkken & Bad inviterer kunder til å oppleve baderommet med alle sanser gjennom kreative samarbeid

17.03.2023
Foto: Vedum
Foto: Vedum

Etter noen år med kreativt samarbeid er det på tide å pakke sammen. I år er det de profesjonelle danserne Henric og Joanna Stillman som skal få oss til å sette pris på badet – ved hjelp av kroppssansene.

Foto: Vedum
Foto: Vedum

Den svenske familiebedriften Vedum Kjøkken & Bad har siden 2020 invitert sine kunder til å oppleve selskapet og dets produkter med alle sanser. Samtlige nyhetslanseringer har blitt ledsaget av samarbeid hvor våre sanser og deres plass i hjemmet har blitt tolket.

–Å få koble våre lanseringer til våre sanser har vært fantastisk fint og inspirerende. Vi som jobber her i Vedum opplever at våre sanser er ytterst delaktige i vår hverdag. Duften av tre, det visuelle designet, lyden av innredning som blir til. Da vi innså dette føltes det selvsagt å inkludere kundene i vårt sanse-univers, sier Anna Lindblad, leder for Markedsføring og kommunikasjon i Vedum.

Foto: Vedum
Foto: Vedum

Til årets baderomsnyheter presenterer Vedum et nytt kreativt samarbeid. I 2023 års baderomsmiljø bruker de profesjonelle danserne Henric og Joanna Stillman dansen for å komme i kontakt med kroppssansene. De viser virkelig at det fungerer minst like bra å invitere til dans i Vedums baderom, som det gjør på verdensscenen.

Foto: Vedum
Foto: Vedum

– Vi har opp gjennom årene invitert flere personer som har røtter i nærområdet vårt, men også personer som virker i andre deler av Sverige og verden, som Henric og Joanna Stillman. En ting har de alle til felles – de brenner for sitt håndverk, akkurat som vi gjør i Vedum, sier Anna Lindblad.

Foto: Vedum
Foto: Vedum

Her er noen av Vedums uventede samarbeid rundt konseptet" Våre sanser":

  • Følelse: Keramikeren Camilla Pahlstad rigget sin dreieskive i et miljø med vår baderomsserie Anno. Hun skapte der en pakke bestående av et tannbørstekrus og en såpeskål, unikt for Anno og Vedum.
  • Hørsel: Til lanseringen av vår serie Soprano steg mezzosopranen Annie Fredriksson inn på badet for å skape en stund av velduftende, tonesikker magi til musikk komponert for nettopp denne stunden.
  • Sjette sansen: Kunstneren Emma Stüffe skapte rom for den sjette sansen i Vedums baderom med Zone 1500 og kreerte fantastiske verk.
  • Kroppssansen: I 2023 års baderomsmiljø med serien Soprano bruker de profesjonelle danserne Henric og Joanna Stillman dansen for å komme i kontakt med kroppssansen.
Foto: Vedum
Foto: Vedum

Norsk håndverk og design har funnet veien inn på bryllupslistene, og populariteten øker stadig. Sommeren er en tid fylt med bryllup og romantikk, og det er nå tydelig at nye generasjoner setter pris på ekte håndverk, norsk design og varig kvalitet. Hadeland Glassverk, kjent for sitt imponerende håndverk, er et eksempel på en bedrift som opplever...

Hadeland Glassverk har nylig lansert en serie med vakre glassvaser og lyslykter i en nydelig blåfarge som tar tankene til himmel, hav og forfriskende bad. Siccori-serien, som består av Siccorivasene, er kjennetegnet av sine myke former og tilbyr tre ulike størrelser som er perfekte for å imøtekomme behovene til forskjellige typer blomster og...

Utemøbler ser gjerne litt pjuskete ut etter en vinter i boden eller utendørs. Veldig mye blir fint etter en vask, men det kan bli enda finere om du gir det et strøk med maling! Det finnes maling som passer til både treverk og metall. Har du for eksempel en benk, en stol eller et bord, er det verken tidkrevende eller...

Den populære bilde-TV-en fra Samsung har akkurat fått enda flere tilpasningsmuligheter, og kan nå harmonisere med en enda bredere rekke individuelle smaker og interiørstiler. The Frame er den perfekte symbiosen mellom kunst og teknologi, skapt for å smelte sømløst inn i ethvert hjem. Takket være det nye samarbeidet med FRAME IT kan man nå velge...

Eglo Carlton er en ekstremt populær lampekolleksjon som tilbyr et bredt spekter av belysningsløsninger for ethvert rom og enhver stil. Med sin elegante design og funksjonelle egenskaper har Carlton-serien raskt blitt en favoritt blant både profesjonelle interiørdesignere og vanlige forbrukere. (Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til...

Når det kommer til innredning av stuen, er belysning en viktig faktor for å skape riktig atmosfære og stemning. En riktig valgt taklampe kan gi stuen din et løft og bli et stilfullt og funksjonelt element i rommet. I denne artikkelen vil vi utforske ulike typer taklamper som passer perfekt til stuen. Liker du lampene i denne artikkelen, finner...