VARMBLIXT: Farge, lys og materialitet i en unik kolleksjon

22.02.2023

Jeg har nylig besøkt en av IKEAs butikker og jeg kan ikke la være å dele min begeistring for deres fantastiske kolleksjon. Jeg har tatt mange bilder av alle produktene i serien og må si at jeg er helt forelsket. Spesielt en serveringsskål har fanget oppmerksomheten min. Med sin kraftfulle design og vekt på hele 4 kilo, gir den virkelig et imponerende og eksklusivt inntrykk. Jeg kan nesten garantere at enhver gjest vil bli imponert over denne skålen, og det er bare en av mange fantastiske produkter i denne kolleksjonen. Les videre for å få et glimt av hva som gjør denne kolleksjonen så unik og inspirerende.

©IKEA
©IKEA

Få deg klar til å bli inspirert og begeistret, for nå lanserer IKEA og den Rotterdam-baserte designeren Sabine Marcelis en fantastisk ny kolleksjon - VARMBLIXT! Denne kolleksjonen fremhever skulpturelle belysningsobjekter, servise og tepper, og er et ekte mesterverk av kreativitet og funksjonalitet.

©IKEA
©IKEA

Sabine Marcelis er en designer som har gjort seg bemerket med sin unike evne til å skape skulpturelle objekter som utforsker lys, farge og materialitet på en ny og spennende måte. Med VARMBLIXT har hun brakt denne kreativiteten inn i IKEAs verden, og resultatet er en kolleksjon som virkelig tar pusten fra deg.

©IKEA
©IKEA

Fra de dristige og futuristiske belysningsobjektene til de vakre og funksjonelle servisene, er VARMBLIXT en kolleksjon som vil berike hjemmet ditt og gi det en unik personlighet. Teppene i kolleksjonen er også enestående, og tilfører rommet en mykhet og varme som du vil sette pris på.

©IKEA
©IKEA

Så hvis du er ute etter noe helt spesielt til hjemmet ditt, er VARMBLIXT fra IKEA og Sabine Marcelis definitivt verdt å utforske. La deg inspirere av de skulpturelle objektene, og nyt den unike kombinasjonen av funksjonalitet og kreativitet som kjennetegner denne fantastiske kolleksjonen!

©IKEA
©IKEA

IKEAs nye kolleksjon utsolgt på 3 minutter i flere europeiske land - tar interiørverden med storm!

IKEAs nyeste kolleksjon har tatt verden med storm og blitt en umiddelbar suksess. Kolleksjonen, som inneholder en rekke fantastiske belysningsobjekter, møbler og tilbehør, ble utsolgt på rekordtid i flere europeiske land - på bare tre minutter! Artikkelen fra BoligPluss tar deg med inn i denne spektakulære lanseringen og gir deg en titt på noen av de fantastiske produktene som har fanget oppmerksomheten til så mange interiørentusiaster over hele verden. Les videre for å bli inspirert og oppdatert på denne utrolige begivenheten.

©IKEA
©IKEA
©IKEA
©IKEA

Bildegalleri av VARMBLIXT

Her samler jeg alle bilder av VARMBLIXT-serien fra IKEA, klikk og zoom inn for best resultat. Disse bildene er tatt på IKEA, Sofia, Bulgaria.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...