VARMBLIXT: Farge, lys og materialitet i en unik kolleksjon

22.02.2023

Jeg har nylig besøkt en av IKEAs butikker og jeg kan ikke la være å dele min begeistring for deres fantastiske kolleksjon. Jeg har tatt mange bilder av alle produktene i serien og må si at jeg er helt forelsket. Spesielt en serveringsskål har fanget oppmerksomheten min. Med sin kraftfulle design og vekt på hele 4 kilo, gir den virkelig et imponerende og eksklusivt inntrykk. Jeg kan nesten garantere at enhver gjest vil bli imponert over denne skålen, og det er bare en av mange fantastiske produkter i denne kolleksjonen. Les videre for å få et glimt av hva som gjør denne kolleksjonen så unik og inspirerende.

©IKEA
©IKEA

Få deg klar til å bli inspirert og begeistret, for nå lanserer IKEA og den Rotterdam-baserte designeren Sabine Marcelis en fantastisk ny kolleksjon - VARMBLIXT! Denne kolleksjonen fremhever skulpturelle belysningsobjekter, servise og tepper, og er et ekte mesterverk av kreativitet og funksjonalitet.

©IKEA
©IKEA

Sabine Marcelis er en designer som har gjort seg bemerket med sin unike evne til å skape skulpturelle objekter som utforsker lys, farge og materialitet på en ny og spennende måte. Med VARMBLIXT har hun brakt denne kreativiteten inn i IKEAs verden, og resultatet er en kolleksjon som virkelig tar pusten fra deg.

©IKEA
©IKEA

Fra de dristige og futuristiske belysningsobjektene til de vakre og funksjonelle servisene, er VARMBLIXT en kolleksjon som vil berike hjemmet ditt og gi det en unik personlighet. Teppene i kolleksjonen er også enestående, og tilfører rommet en mykhet og varme som du vil sette pris på.

©IKEA
©IKEA

Så hvis du er ute etter noe helt spesielt til hjemmet ditt, er VARMBLIXT fra IKEA og Sabine Marcelis definitivt verdt å utforske. La deg inspirere av de skulpturelle objektene, og nyt den unike kombinasjonen av funksjonalitet og kreativitet som kjennetegner denne fantastiske kolleksjonen!

©IKEA
©IKEA

IKEAs nye kolleksjon utsolgt på 3 minutter i flere europeiske land - tar interiørverden med storm!

IKEAs nyeste kolleksjon har tatt verden med storm og blitt en umiddelbar suksess. Kolleksjonen, som inneholder en rekke fantastiske belysningsobjekter, møbler og tilbehør, ble utsolgt på rekordtid i flere europeiske land - på bare tre minutter! Artikkelen fra BoligPluss tar deg med inn i denne spektakulære lanseringen og gir deg en titt på noen av de fantastiske produktene som har fanget oppmerksomheten til så mange interiørentusiaster over hele verden. Les videre for å bli inspirert og oppdatert på denne utrolige begivenheten.

©IKEA
©IKEA
©IKEA
©IKEA

Bildegalleri av VARMBLIXT

Her samler jeg alle bilder av VARMBLIXT-serien fra IKEA, klikk og zoom inn for best resultat. Disse bildene er tatt på IKEA, Sofia, Bulgaria.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.