VARMBLIXT: Farge, lys og materialitet i en unik kolleksjon

22.02.2023

Jeg har nylig besøkt en av IKEAs butikker og jeg kan ikke la være å dele min begeistring for deres fantastiske kolleksjon. Jeg har tatt mange bilder av alle produktene i serien og må si at jeg er helt forelsket. Spesielt en serveringsskål har fanget oppmerksomheten min. Med sin kraftfulle design og vekt på hele 4 kilo, gir den virkelig et imponerende og eksklusivt inntrykk. Jeg kan nesten garantere at enhver gjest vil bli imponert over denne skålen, og det er bare en av mange fantastiske produkter i denne kolleksjonen. Les videre for å få et glimt av hva som gjør denne kolleksjonen så unik og inspirerende.

©IKEA
©IKEA

Få deg klar til å bli inspirert og begeistret, for nå lanserer IKEA og den Rotterdam-baserte designeren Sabine Marcelis en fantastisk ny kolleksjon - VARMBLIXT! Denne kolleksjonen fremhever skulpturelle belysningsobjekter, servise og tepper, og er et ekte mesterverk av kreativitet og funksjonalitet.

©IKEA
©IKEA

Sabine Marcelis er en designer som har gjort seg bemerket med sin unike evne til å skape skulpturelle objekter som utforsker lys, farge og materialitet på en ny og spennende måte. Med VARMBLIXT har hun brakt denne kreativiteten inn i IKEAs verden, og resultatet er en kolleksjon som virkelig tar pusten fra deg.

©IKEA
©IKEA

Fra de dristige og futuristiske belysningsobjektene til de vakre og funksjonelle servisene, er VARMBLIXT en kolleksjon som vil berike hjemmet ditt og gi det en unik personlighet. Teppene i kolleksjonen er også enestående, og tilfører rommet en mykhet og varme som du vil sette pris på.

©IKEA
©IKEA

Så hvis du er ute etter noe helt spesielt til hjemmet ditt, er VARMBLIXT fra IKEA og Sabine Marcelis definitivt verdt å utforske. La deg inspirere av de skulpturelle objektene, og nyt den unike kombinasjonen av funksjonalitet og kreativitet som kjennetegner denne fantastiske kolleksjonen!

©IKEA
©IKEA

IKEAs nye kolleksjon utsolgt på 3 minutter i flere europeiske land - tar interiørverden med storm!

IKEAs nyeste kolleksjon har tatt verden med storm og blitt en umiddelbar suksess. Kolleksjonen, som inneholder en rekke fantastiske belysningsobjekter, møbler og tilbehør, ble utsolgt på rekordtid i flere europeiske land - på bare tre minutter! Artikkelen fra BoligPluss tar deg med inn i denne spektakulære lanseringen og gir deg en titt på noen av de fantastiske produktene som har fanget oppmerksomheten til så mange interiørentusiaster over hele verden. Les videre for å bli inspirert og oppdatert på denne utrolige begivenheten.

©IKEA
©IKEA
©IKEA
©IKEA

Bildegalleri av VARMBLIXT

Her samler jeg alle bilder av VARMBLIXT-serien fra IKEA, klikk og zoom inn for best resultat. Disse bildene er tatt på IKEA, Sofia, Bulgaria.

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...