Vårfornyelse med Bolias utemøbler

18.02.2023
©Bolia
©Bolia

Snart vil kulden gi seg, milde temperaturer vil blomstre frem og blå himmel vil komme til syne. Når naturen kommer til live igjen, presenterer Bolia utemøbler for rolige og innbydende uterom. 

Få mest mulig ut av våren med Bolias elegante utendørskolleksjon

Det varme været er på vei tilbake, tar med seg ny energi, kjente lyder og lukter og inviterer deg til å skape nye, vakre minner i solen. Bolias utendørskolleksjon er en invitasjon fra naturen til å nyte en vårsesong full av optimisme og positive perspektiver. For å skape en innbydende utendørs oase, tilbyr det danske merket et utvalg av sittemuligheter og bord designet for utebruk. Deres elegante og moderne silhuett er designet med kvalitetsmaterialer av høyeste kvalitet for utmerket motstand mot vind, vær og UV.

©Bolia
©Bolia

Track Outdoor spisebord

Track bord er perfekt for lunsj i solen, og skaper et luksuriøst spiseområde med minimalistiske linjer. Dette produktet er laget av Studio Nooi, har bordplate av vibrert betong som snart kommer med en versjon med FSC®-sertifisert teak for et annerledes og varmere uttrykk. Perfekt på terassen eller ved bassenget.

©Bolia
©Bolia

Orlando Outdoor O2 modulsofa

Orlando Outdoor O2 modulsofa ble originalt designet for innebruk, ble lansert i 2020 for utebruk og er perfekt for kvelder med venner eller fredfulle øyeblikk i den beste komforten.

©Bolia
©Bolia
©Bolia
©Bolia

Como Outdoor salongbord

Como Outdoor salongbord er enkelt og sofistikert, og er designet med den samme elegante og slanke formen som den originale modellen for innebruk. Toppen er laget av vibrert betong i fargene sand eller mørk grå i matt overflatebehandling. Materialene og linjene passer perfekt med naturlige og moderne miljøer.

©Bolia
©Bolia

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...