Vårfornyelse med Bolias utemøbler

18.02.2023
©Bolia
©Bolia

Snart vil kulden gi seg, milde temperaturer vil blomstre frem og blå himmel vil komme til syne. Når naturen kommer til live igjen, presenterer Bolia utemøbler for rolige og innbydende uterom. 

Få mest mulig ut av våren med Bolias elegante utendørskolleksjon

Det varme været er på vei tilbake, tar med seg ny energi, kjente lyder og lukter og inviterer deg til å skape nye, vakre minner i solen. Bolias utendørskolleksjon er en invitasjon fra naturen til å nyte en vårsesong full av optimisme og positive perspektiver. For å skape en innbydende utendørs oase, tilbyr det danske merket et utvalg av sittemuligheter og bord designet for utebruk. Deres elegante og moderne silhuett er designet med kvalitetsmaterialer av høyeste kvalitet for utmerket motstand mot vind, vær og UV.

©Bolia
©Bolia

Track Outdoor spisebord

Track bord er perfekt for lunsj i solen, og skaper et luksuriøst spiseområde med minimalistiske linjer. Dette produktet er laget av Studio Nooi, har bordplate av vibrert betong som snart kommer med en versjon med FSC®-sertifisert teak for et annerledes og varmere uttrykk. Perfekt på terassen eller ved bassenget.

©Bolia
©Bolia

Orlando Outdoor O2 modulsofa

Orlando Outdoor O2 modulsofa ble originalt designet for innebruk, ble lansert i 2020 for utebruk og er perfekt for kvelder med venner eller fredfulle øyeblikk i den beste komforten.

©Bolia
©Bolia
©Bolia
©Bolia

Como Outdoor salongbord

Como Outdoor salongbord er enkelt og sofistikert, og er designet med den samme elegante og slanke formen som den originale modellen for innebruk. Toppen er laget av vibrert betong i fargene sand eller mørk grå i matt overflatebehandling. Materialene og linjene passer perfekt med naturlige og moderne miljøer.

©Bolia
©Bolia

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.