Vårfornyelse med Bolias utemøbler

18.02.2023
©Bolia
©Bolia

Snart vil kulden gi seg, milde temperaturer vil blomstre frem og blå himmel vil komme til syne. Når naturen kommer til live igjen, presenterer Bolia utemøbler for rolige og innbydende uterom. 

Få mest mulig ut av våren med Bolias elegante utendørskolleksjon

Det varme været er på vei tilbake, tar med seg ny energi, kjente lyder og lukter og inviterer deg til å skape nye, vakre minner i solen. Bolias utendørskolleksjon er en invitasjon fra naturen til å nyte en vårsesong full av optimisme og positive perspektiver. For å skape en innbydende utendørs oase, tilbyr det danske merket et utvalg av sittemuligheter og bord designet for utebruk. Deres elegante og moderne silhuett er designet med kvalitetsmaterialer av høyeste kvalitet for utmerket motstand mot vind, vær og UV.

©Bolia
©Bolia

Track Outdoor spisebord

Track bord er perfekt for lunsj i solen, og skaper et luksuriøst spiseområde med minimalistiske linjer. Dette produktet er laget av Studio Nooi, har bordplate av vibrert betong som snart kommer med en versjon med FSC®-sertifisert teak for et annerledes og varmere uttrykk. Perfekt på terassen eller ved bassenget.

©Bolia
©Bolia

Orlando Outdoor O2 modulsofa

Orlando Outdoor O2 modulsofa ble originalt designet for innebruk, ble lansert i 2020 for utebruk og er perfekt for kvelder med venner eller fredfulle øyeblikk i den beste komforten.

©Bolia
©Bolia
©Bolia
©Bolia

Como Outdoor salongbord

Como Outdoor salongbord er enkelt og sofistikert, og er designet med den samme elegante og slanke formen som den originale modellen for innebruk. Toppen er laget av vibrert betong i fargene sand eller mørk grå i matt overflatebehandling. Materialene og linjene passer perfekt med naturlige og moderne miljøer.

©Bolia
©Bolia

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...