Vårfornyelse med Bolias utemøbler

18.02.2023
©Bolia
©Bolia

Snart vil kulden gi seg, milde temperaturer vil blomstre frem og blå himmel vil komme til syne. Når naturen kommer til live igjen, presenterer Bolia utemøbler for rolige og innbydende uterom. 

Få mest mulig ut av våren med Bolias elegante utendørskolleksjon

Det varme været er på vei tilbake, tar med seg ny energi, kjente lyder og lukter og inviterer deg til å skape nye, vakre minner i solen. Bolias utendørskolleksjon er en invitasjon fra naturen til å nyte en vårsesong full av optimisme og positive perspektiver. For å skape en innbydende utendørs oase, tilbyr det danske merket et utvalg av sittemuligheter og bord designet for utebruk. Deres elegante og moderne silhuett er designet med kvalitetsmaterialer av høyeste kvalitet for utmerket motstand mot vind, vær og UV.

©Bolia
©Bolia

Track Outdoor spisebord

Track bord er perfekt for lunsj i solen, og skaper et luksuriøst spiseområde med minimalistiske linjer. Dette produktet er laget av Studio Nooi, har bordplate av vibrert betong som snart kommer med en versjon med FSC®-sertifisert teak for et annerledes og varmere uttrykk. Perfekt på terassen eller ved bassenget.

©Bolia
©Bolia

Orlando Outdoor O2 modulsofa

Orlando Outdoor O2 modulsofa ble originalt designet for innebruk, ble lansert i 2020 for utebruk og er perfekt for kvelder med venner eller fredfulle øyeblikk i den beste komforten.

©Bolia
©Bolia
©Bolia
©Bolia

Como Outdoor salongbord

Como Outdoor salongbord er enkelt og sofistikert, og er designet med den samme elegante og slanke formen som den originale modellen for innebruk. Toppen er laget av vibrert betong i fargene sand eller mørk grå i matt overflatebehandling. Materialene og linjene passer perfekt med naturlige og moderne miljøer.

©Bolia
©Bolia

IKEA er en av de største leverandørene av møbler og innredningsløsninger i verden. Deres brede utvalg av produkter gir kundene muligheten til å skape en stilfull og praktisk innredning til hjemmet sitt. Et av deres mest populære produkter er PLATSA garderobeskap, som nå kommer med den moderne KALBÅDEN skuffefronten.

IKEA har en stor kolleksjon av møbler for alle dine behov, og JÄTTEBO modulsofa er en av de nyeste sofa valgene. Med en enkel form med rene linjer, er denne sofaen både elegant og praktisk. Sofaens modulære design lar deg kombinere modulene etter eget ønske og tilpasse sofaen til ditt hjem. Med flere sete- og sjeselongmoduler, armlener og...

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i påsken.

Å tenke utenfor boksen har blitt en stadig mer populær trend i interiørdesign, spesielt når det kommer til kjøkken. Bort med de tradisjonelle hjørneskapene og inn med de buede skapene! Dette gir et moderne og elegant uttrykk som tiltrekker seg stadig flere hjemmeinnredere.

Når du skal velge spisestoler til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer, inkludert stil, størrelse, materiale og komfort. Å finne den rette stolen kan virkelig sette tonen for spiseplassen din og skape en vakker atmosfære for måltidene dine. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på spisestoler i ulike stiler og gi deg noen...