Utegrilling på sitt beste med IKEAs GRILLSKÄR

17.03.2023
©IKEA
©IKEA

Sommeren nærmer seg, og det betyr at det er på tide å starte planleggingen for utendørs matlaging. Med IKEAs grillskär er det enkelt å lage deilige måltider utendørs, enten det er på terrassen, balkongen eller i hagen.

Grillskär utekjøkken med gassgrill og sidebrenner er et flott alternativ for de som ønsker en fullt utstyrt grill. Med en stor grilloverflate og en sidebrenner til å tilberede sauser og tilbehør, er dette kjøkkenet ideelt for å lage alt fra enkle hamburgere til komplekse middagsretter. Det rustfrie stålet gjør også at grillskäret tåler vær og vind, og vil vare i mange år fremover.

For de som ønsker et mer allsidig grillskär, kan kjøkkenøya med sidebord være et godt valg. Denne modellen har et stort arbeidsområde og sidebord, noe som gjør det enkelt å tilberede og servere maten på ett og samme sted. Kjøkkenøya har også en smart oppbevaringsløsning som gjør det enkelt å organisere grillutstyret.

Grillskär kjøkken med oppvaskkum og skap er det perfekte valget for de som ønsker en fullverdig utendørskjøkkenopplevelse. Dette kjøkkenet har alt man trenger for å lage en stor og komplett middag utendørs, inkludert en stor grill, en oppvaskkum og flere skap for oppbevaring. Det rustfrie stålet gjør at kjøkkenet tåler vær og vind, og vil vare i mange år.

Uansett hvilken modell man velger, er det enkelt å montere og bruke IKEAs grillskär. Med nøye utprøvde og testede design, er disse produktene laget for å gi deg den beste utendørs matlagingopplevelsen. Med grillskär fra IKEA kan du nyte sommeren og tilbringe tid utendørs med familie og venner, mens du lager deilige måltider som alle vil elske.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...