Utegrilling på sitt beste med IKEAs GRILLSKÄR

17.03.2023
©IKEA
©IKEA

Sommeren nærmer seg, og det betyr at det er på tide å starte planleggingen for utendørs matlaging. Med IKEAs grillskär er det enkelt å lage deilige måltider utendørs, enten det er på terrassen, balkongen eller i hagen.

Grillskär utekjøkken med gassgrill og sidebrenner er et flott alternativ for de som ønsker en fullt utstyrt grill. Med en stor grilloverflate og en sidebrenner til å tilberede sauser og tilbehør, er dette kjøkkenet ideelt for å lage alt fra enkle hamburgere til komplekse middagsretter. Det rustfrie stålet gjør også at grillskäret tåler vær og vind, og vil vare i mange år fremover.

For de som ønsker et mer allsidig grillskär, kan kjøkkenøya med sidebord være et godt valg. Denne modellen har et stort arbeidsområde og sidebord, noe som gjør det enkelt å tilberede og servere maten på ett og samme sted. Kjøkkenøya har også en smart oppbevaringsløsning som gjør det enkelt å organisere grillutstyret.

Grillskär kjøkken med oppvaskkum og skap er det perfekte valget for de som ønsker en fullverdig utendørskjøkkenopplevelse. Dette kjøkkenet har alt man trenger for å lage en stor og komplett middag utendørs, inkludert en stor grill, en oppvaskkum og flere skap for oppbevaring. Det rustfrie stålet gjør at kjøkkenet tåler vær og vind, og vil vare i mange år.

Uansett hvilken modell man velger, er det enkelt å montere og bruke IKEAs grillskär. Med nøye utprøvde og testede design, er disse produktene laget for å gi deg den beste utendørs matlagingopplevelsen. Med grillskär fra IKEA kan du nyte sommeren og tilbringe tid utendørs med familie og venner, mens du lager deilige måltider som alle vil elske.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.

"En lys, greige tone. Gentle Whisper en dus, greige farge, hvor man tydelig ser spor av både beige og grå. På lysere toner som dette, blir undertonene tydeligere, altså den rødlige i dette tilfelle. Sammenlignet med bestselgere som 10341 Kalk eller 10678 Space, kan vi se at Gentle Whisper er hakket mer rødlig, hvilket betyr at den vil helle mot...

"En gyllen rødtone. Dette er en mild og behagelig rødtone med et hint av rosa. Den kan beskrives som en mørkere utgave enn bestselgeren 2856 Warm Blush. 20167 Welcoming Red kan være en frisk aksent til farger som 12120 Desert Pink, 20046 Savanna Sunset og 20047 Blushing Peach." NCS fargekode for Welcoming Red 20167 fra Jotun er 4429-Y72R.

"En dempet oransjetone. Dette er en dempet, men likevel glad, oransje tone. Dette er gode fargetoner for soner i hjemmet hvor vi er sosiale, siden oransje er en stimulerende farge. Den kan beskrives som en kvikkere utgave av 11175 Adventure, da den vil oppleves mer gyllen og kulørt."

"En grålig blåtone. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom."

Speil har en magisk evne til å åpne opp rom og gi følelsen av mer plass og lys. IKEA Speil BLODLÖNN er det perfekte tilbehøret for å realisere denne effekten i ethvert rom. Med sine elegante kvadratiske former og enkle montering, tilbyr dette speilet en praktisk og stilfull løsning for å skape romfølelse i ditt hjem.