TYSSEDAL garderobeskap fra IKEA

27.01.2023

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.

Garderobeskap med glassdører

TYSSEDAL fås med glassdører for de som ønsker det, du kan også velge en garderobe som er helt lukket med tredører. Men med glassdører på garderoben løfter det hele soverommet til et helt nytt nivå. Fordelen med en garderobe fra IKEA er at du selv «bygger» garderoben din så den passer dine behov, kun fantasien og budsjettet setter grenser.

Rustikk garderobe i hvit farge

Liker du en rustikk stil på soverommet, er TYSSEDAL perfekt for deg. TYSSEDAL finnes kun i hvitt og NCS fargekode er S 0602-G92Y med glans 25. Fargeblandingen er nøyaktig den samme som hvite ENHET kjøkkenfronter fra IKEA, forskjellen er glansen, dette er 25 og ENHET kjøkkenfronter er 6.

Organisering i en garderobe med glassdører

Når du har en garderobe med glassdører, blir alt synlig med mindre du velger frostet glass. Du vil at ting skal se fine ut, så hvis du har en garderobe du kan se gjennom, holder du den sannsynligvis i god stand på innsiden. Det finnes mange løsninger når det kommer til hvordan du skal innrette skapet ditt for best mulig oppbevaringsplass.

KOMPLEMENT

Når du innreder garderoben er det viktig å først ta vare på dine behov, må mange klær henges? da må du fokusere på det. KOMPLEMENT er som basen i PAX-garderoben, der kan du velge om du vil ha trådkurver, skuffer med eller uten glass, skohyller, garderobestang med mer, ja du finner hele sortimentet her.

Håndtak til garderobe

Uansett hvilken garderobe du har, kan du enkelt fornye, forbedre og endre garderoben ved å velge helt andre håndtak. IKEA har et stort utvalg av håndtak slik at du enkelt kan finne din favoritt, du kan gå for klassiske stiler eller litt mer rare eller moderne, det er noe i enhver stil. TYSSEDAL med sine glassdører her passer perfekt til ENERYDA håndtak, men du kan som sagt velge hva du vil.

Hengsler med dempere

Jeg har åpnet og stengt hundrevis av garderober på forskjellige møbelbutikker, jeg ville aldri kjøpt en garderobe uten dempende hengsler. I tillegg til å unngå at dører smeller, tror jeg det forlenger levetiden til garderoben og en så enkel ting som dempende hengsler gjør at garderoben føles mer kvalitetsbygget.

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...

IKEA er kjent for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, og deres kjøkkenavdeling er intet unntak. Blant de mange kjøkkenmodellene som tilbys, er HAVSTORP, STENSUND og UPPLÖV i fargen beige. Men hva gjør disse kjøkkenene spesielle, og hvordan kan man dekorere dem for å fremheve deres beige farge og skape en estetisk tiltalende atmosfære?

"En frisk, gyllen rosatone. Dette er en farge som både hakket mørkere og mer gyllen rosafargen enn 2782 Deco Pink som mange kjenner. Friske fargesammensetninger får du ved å kikke på gylne grønntoner, eller mer dempede atmosfærer med våre gylne gråtoner. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull." NCS...

"En lys, dempet gyllen farge, kanskje best beskrevet som en lys kamelhårsfarget tone. Den blir ikke direkte beige eller brun på vegg, ei heller gul, men men som en lun gyllen mellomting. Fungerer til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull." NCS fargekode for Raw Canvas 10961 fra Jotun er 3009-Y14R.

Påsken er en tid for å feire fornyelse og håp, og det er også en tid for å pynte hjemmet med vakre og fargerike dekorasjoner. Hadeland Glassverk, med sin lange historie og ekspertise innen glassproduksjon, tilbyr en unik mulighet til å bringe påskestemningen inn i hjemmet ditt på en elegant måte.