TYSSEDAL garderobeskap fra IKEA

25.09.2022

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.

Garderobeskap med glassdører

TYSSEDAL fås med glassdører for de som ønsker det, du kan også velge en garderobe som er helt lukket med tredører. Men med glassdører på garderoben løfter det hele soverommet til et helt nytt nivå. Fordelen med en garderobe fra IKEA er at du selv «bygger» garderoben din så den passer dine behov, kun fantasien og budsjettet setter grenser.

Rustikk garderobe i hvit farge

Liker du en rustikk stil på soverommet, er TYSSEDAL perfekt for deg. TYSSEDAL finnes kun i hvitt og NCS fargekode er S 0602-G92Y med glans 25. Fargeblandingen er nøyaktig den samme som hvite ENHET kjøkkenfronter fra IKEA, forskjellen er glansen, dette er 25 og ENHET kjøkkenfronter er 6.

Organisering i en garderobe med glassdører

Når du har en garderobe med glassdører, blir alt synlig med mindre du velger frostet glass. Du vil at ting skal se fine ut, så hvis du har en garderobe du kan se gjennom, holder du den sannsynligvis i god stand på innsiden. Det finnes mange løsninger når det kommer til hvordan du skal innrette skapet ditt for best mulig oppbevaringsplass.

KOMPLEMENT

Når du innreder garderoben er det viktig å først ta vare på dine behov, må mange klær henges? da må du fokusere på det. KOMPLEMENT er som basen i PAX-garderoben, der kan du velge om du vil ha trådkurver, skuffer med eller uten glass, skohyller, garderobestang med mer, ja du finner hele sortimentet her.

Håndtak til garderobe

Uansett hvilken garderobe du har, kan du enkelt fornye, forbedre og endre garderoben ved å velge helt andre håndtak. IKEA har et stort utvalg av håndtak slik at du enkelt kan finne din favoritt, du kan gå for klassiske stiler eller litt mer rare eller moderne, det er noe i enhver stil. TYSSEDAL med sine glassdører her passer perfekt til ENERYDA håndtak, men du kan som sagt velge hva du vil.

Hengsler med dempere

Jeg har åpnet og stengt hundrevis av garderober på forskjellige møbelbutikker, jeg ville aldri kjøpt en garderobe uten dempende hengsler. I tillegg til å unngå at dører smeller, tror jeg det forlenger levetiden til garderoben og en så enkel ting som dempende hengsler gjør at garderoben føles mer kvalitetsbygget.

Baderomsinnredning fra Flisekompaniet. Servantskap, Linn Bad Selma Eik. Benkeplate Linn Bad Corian. Servant Linn Bad Egir svart matt. Speil Linn Bad Framfjord. Vegg Lea Dreaming Stat, Lux. Gulv Lea Dreamin Stat, Velvet. Dusjvegg INR Trace 20 Pus. Badekararmatur Tapwell sort matt. Takdusj Tapwell sort matt.

Flisekompaniet baderomsinnredning. Servantskap INR GRAND Solid 120. Speil INR LOOK. Benkeplate INR Level Concrete Raw Satin. Primy servant, Steel Voyage. Primy Takdusj, Steel Pleasure. Dusjdør INR Klar Messing.

"Det moderne livet krever velvære på badet. Du begynner og slutter dagen på badet ditt, så det er avgjørende at baderomsmøblene blir innredet med fokus på funksjonalitet og velvære."