TYSSEDAL garderobeskap fra IKEA

27.01.2023

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.

Garderobeskap med glassdører

TYSSEDAL fås med glassdører for de som ønsker det, du kan også velge en garderobe som er helt lukket med tredører. Men med glassdører på garderoben løfter det hele soverommet til et helt nytt nivå. Fordelen med en garderobe fra IKEA er at du selv «bygger» garderoben din så den passer dine behov, kun fantasien og budsjettet setter grenser.

Rustikk garderobe i hvit farge

Liker du en rustikk stil på soverommet, er TYSSEDAL perfekt for deg. TYSSEDAL finnes kun i hvitt og NCS fargekode er S 0602-G92Y med glans 25. Fargeblandingen er nøyaktig den samme som hvite ENHET kjøkkenfronter fra IKEA, forskjellen er glansen, dette er 25 og ENHET kjøkkenfronter er 6.

Organisering i en garderobe med glassdører

Når du har en garderobe med glassdører, blir alt synlig med mindre du velger frostet glass. Du vil at ting skal se fine ut, så hvis du har en garderobe du kan se gjennom, holder du den sannsynligvis i god stand på innsiden. Det finnes mange løsninger når det kommer til hvordan du skal innrette skapet ditt for best mulig oppbevaringsplass.

KOMPLEMENT

Når du innreder garderoben er det viktig å først ta vare på dine behov, må mange klær henges? da må du fokusere på det. KOMPLEMENT er som basen i PAX-garderoben, der kan du velge om du vil ha trådkurver, skuffer med eller uten glass, skohyller, garderobestang med mer, ja du finner hele sortimentet her.

Håndtak til garderobe

Uansett hvilken garderobe du har, kan du enkelt fornye, forbedre og endre garderoben ved å velge helt andre håndtak. IKEA har et stort utvalg av håndtak slik at du enkelt kan finne din favoritt, du kan gå for klassiske stiler eller litt mer rare eller moderne, det er noe i enhver stil. TYSSEDAL med sine glassdører her passer perfekt til ENERYDA håndtak, men du kan som sagt velge hva du vil.

Hengsler med dempere

Jeg har åpnet og stengt hundrevis av garderober på forskjellige møbelbutikker, jeg ville aldri kjøpt en garderobe uten dempende hengsler. I tillegg til å unngå at dører smeller, tror jeg det forlenger levetiden til garderoben og en så enkel ting som dempende hengsler gjør at garderoben føles mer kvalitetsbygget.

"Dyp, mystisk grønntone. Fresh kontrast til den krittende hvite Chi for de som liker litt nye impulser. Vær vågal, prøv den sammen med 5180 Oslo? Eller koralltoner for å skape en litt uventet spenning mellom fargene. Fusion vil også fungere til en rekke grå og beige toner."

"Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger."

I jakten på å skape et harmonisk og innbydende hjem, er belysning en av nøkkelkomponentene. Det er ikke bare funksjonelt, men det bidrar også til atmosfæren og stemningen i rommet. En pendellampe er et flott valg for å skape et fokuspunkt og gi rommet karakter. Og når det kommer til materialvalg, er tre et klassisk valg som bringer inn en...

I en tid der bærekraft og fornybar energi blir stadig viktigere, har solceller på taket blitt en betydelig aktør for å redusere vår avhengighet av fossile brensler og minske utslippene av klimagasser. Ved å omdanne solenergi til elektrisitet tilbyr solcellepaneler en rekke fordeler både for miljøet og for privatøkonomien. I denne artikkelen skal vi...

"En lys ferskentone. Fargen er dempet og grålig. Til sammenligning er den lysere, mindre rosa, samt mer gyllen enn 10580 Soft Skin som mange kjenner godt. Den er fin til dempede hvite toner som 1622 Refleksjon, men den vil også fungere til de mer gylne hvite pga sin gule undertone. Soft Touch fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001...

Når det gjelder å skape et kjøkken som sømløst blander stil, funksjonalitet og bærekraft, skiller IKEA seg ut som et førstevalg for mange hjemmeinnredere. NICKEBO- og VOXTORP-skapene, sammen med den elegante KARLBY-benkeplaten, eksemplifiserer den perfekte foreningen av moderne estetikk og gjennomtenkt design. I denne artikkelen utforsker vi...