TYSSEDAL garderobeskap fra IKEA

27.01.2023

TYSSEDAL-serien fra IKEA består av garderobedører i ulike varianter og kommode som du ser på bildet. Det finnes også nattbord i denne serien, du kan se hva serien inneholder i linken jeg gir til IKEA. Her skal vi fokusere på garderoben, som selvfølgelig har PAX-systemet som ramme.

Garderobeskap med glassdører

TYSSEDAL fås med glassdører for de som ønsker det, du kan også velge en garderobe som er helt lukket med tredører. Men med glassdører på garderoben løfter det hele soverommet til et helt nytt nivå. Fordelen med en garderobe fra IKEA er at du selv «bygger» garderoben din så den passer dine behov, kun fantasien og budsjettet setter grenser.

Rustikk garderobe i hvit farge

Liker du en rustikk stil på soverommet, er TYSSEDAL perfekt for deg. TYSSEDAL finnes kun i hvitt og NCS fargekode er S 0602-G92Y med glans 25. Fargeblandingen er nøyaktig den samme som hvite ENHET kjøkkenfronter fra IKEA, forskjellen er glansen, dette er 25 og ENHET kjøkkenfronter er 6.

Organisering i en garderobe med glassdører

Når du har en garderobe med glassdører, blir alt synlig med mindre du velger frostet glass. Du vil at ting skal se fine ut, så hvis du har en garderobe du kan se gjennom, holder du den sannsynligvis i god stand på innsiden. Det finnes mange løsninger når det kommer til hvordan du skal innrette skapet ditt for best mulig oppbevaringsplass.

KOMPLEMENT

Når du innreder garderoben er det viktig å først ta vare på dine behov, må mange klær henges? da må du fokusere på det. KOMPLEMENT er som basen i PAX-garderoben, der kan du velge om du vil ha trådkurver, skuffer med eller uten glass, skohyller, garderobestang med mer, ja du finner hele sortimentet her.

Håndtak til garderobe

Uansett hvilken garderobe du har, kan du enkelt fornye, forbedre og endre garderoben ved å velge helt andre håndtak. IKEA har et stort utvalg av håndtak slik at du enkelt kan finne din favoritt, du kan gå for klassiske stiler eller litt mer rare eller moderne, det er noe i enhver stil. TYSSEDAL med sine glassdører her passer perfekt til ENERYDA håndtak, men du kan som sagt velge hva du vil.

Hengsler med dempere

Jeg har åpnet og stengt hundrevis av garderober på forskjellige møbelbutikker, jeg ville aldri kjøpt en garderobe uten dempende hengsler. I tillegg til å unngå at dører smeller, tror jeg det forlenger levetiden til garderoben og en så enkel ting som dempende hengsler gjør at garderoben føles mer kvalitetsbygget.

Hvite kjøkken har lenge vært en fast bestanddel i interiørdesign, og tilbyr en tidløs og allsidig lerret for hjemmeinnredning. Uansett om du foretrekker et klassisk, tradisjonelt utseende eller en strømlinjeformet og moderne atmosfære, kan hvite kjøkken tilpasses for å passe en rekke designestetikker. I denne artikkelen vil vi utforske den...

Hvis en farge kan gi et hjem en omfavnelse, er det Sweet Embrace™, Nordsjøs Årets Farge 2024. Denne lyse og positive rosa fargen, som er inspirert av mykt dun og lette kveldsskyer, er perfekt for å skape ro og innbydende rom som mange av oss lengter etter.

Kid har allerede en betydelig rolle i mange norske hjem, og vi har gått fra «Steikje fine gardiner» til «Få det fint». Nå hyller vi hjemmet ytterligere – med ny pay off: «Godt å komme hjem».

"En dempet beige tone. Denne fargen er en dempet beige tone med gyllen undertone. Den er ikke like varm og rund som tradisjonelle beigetoner, men den er noe mer grålig i uttrykket. Fargen kan minne om den velkjente 10679 Washed Linen. Dette er en god basisfarge inntil mørkere gråbeige farger. Blant de lysere og hvitaktige tonene vil man finne mange...

"En svakt gråaktig hvit tone. Fargen har en rødlig undertone, og mange overraskes litt over den, da den ikke er så godt synlig ved første øyekast. Men denne fargen vil f.eks dra seg litt rosa i møte med andre gylne, lyse toner som 1001 Egghvit og 1453 Bomull, så det bør unngås. 1622 Refleksjon står nydelig til lune grå og...

Speil har lenge vært en viktig del av interiøret i våre hjem. De tjener ikke bare som praktiske gjenstander for å se oss selv i, men kan også være en flott dekorativ tillegg til stuen. Store speil til stuen er spesielt populære, da de kan gi rommet en følelse av romslighet, lys og stil. I denne artikkelen vil vi...